Postao/la AlfredNobel » 04 feb 2020, 14:41
Ja nikad neću skontati ljude koji se brinu i toliko zadaju oko nekih zaebancija, zezalica i slično. Šta ima veze ako su stavili sliku Pjanketa u našem dresu? Šta ima veze što tamo neki gurbet piše i zbija šale?
Uvijek je toga bilo, ima ga i sad i biće uvijek. Ja recimo nisam u tom fazonu, mene za to maksimalno boli qurac. Imam prijatelja koji su željovci, niti mi je to kad smetalo, niti kad ja to uzvraćam jer je meni to dječije i nije mi zanimljivo. Kome jeste, bujrum, slobodno nek zbija šale. Ako je šala i ako je za neko prcanje to što smo pregovarali s Hajrovićem i umalo ga doveli, to što smo Tini dali 30.000 KM platu uz bonuse i to što postoji mogućnost da se dovede Anel Hadžić, onda slobodno, nek puste mašti na volju. Neko Kosorića, neko TSS-a i Hajrovića.
Prestanite biti djeca, odrastite već jednom. Čuj njemu smeta što neko zbija šale.. Ima bruku troll stranica što prcaju svaki klub na svijetu, jedino se ona djeca s balkan fans stranica primaju na to i prosipaju floskule tipa 'a šta vi radite u životu', 'on barem ima para' itd. Opustite se.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka