@AulleTa
Na ovoj temi je svakako zabranjeno "sikiranje"

da to nije kakav vicneutralan__ je napisao/la:odoste vi sad u Europu
Nije sada Dragan Jović madžioničar ili neki čarobnjak... Mnogo stvari treba funkcionirati u klubu, i to na visokoj razini kako bi se otišlo na Euro scenu. Naravno, ja ne opovrgavam ulogu i značaj trenera za ekipu, jer on jeste izuzetno bitna karika u svemu tome, ali dosta, da ne kažem i najviše, se pita igrače i Upravu kluba. Ako tu sve funkcionira kako treba, onda je treneru lako posložiti formaciju i pripremiti taktiku. U tim okolnostima, uspjeh ne bi trebao izostati.neutralan__ je napisao/la:odoste vi sad u Europu
ma slazem se ja sa tobom ali to ja napisao onako radi reda znas kako to kod nas ideAulleTa je napisao/la:Nije sada Dragan Jović madžioničar ili neki čarobnjak... Mnogo stvari treba funkcionirati u klubu, i to na visokoj razini kako bi se otišlo na Euro scenu. Naravno, ja ne opovrgavam ulogu i značaj trenera za ekipu, jer on jeste izuzetno bitna karika u svemu tome, ali dosta, da ne kažem i najviše, se pita igrače i Upravu kluba. Ako tu sve funkcionira kako treba, onda je treneru lako posložiti formaciju i pripremiti taktiku. U tim okolnostima, uspjeh ne bi trebao izostati.neutralan__ je napisao/la:odoste vi sad u Europu
Ma znam, malo ironičnosti i sarkazma nikom ne škodi.neutralan__ je napisao/la:ma slazem se ja sa tobom ali to ja napisao onako radi reda znas kako to kod nas ideAulleTa je napisao/la:Nije sada Dragan Jović madžioničar ili neki čarobnjak... Mnogo stvari treba funkcionirati u klubu, i to na visokoj razini kako bi se otišlo na Euro scenu. Naravno, ja ne opovrgavam ulogu i značaj trenera za ekipu, jer on jeste izuzetno bitna karika u svemu tome, ali dosta, da ne kažem i najviše, se pita igrače i Upravu kluba. Ako tu sve funkcionira kako treba, onda je treneru lako posložiti formaciju i pripremiti taktiku. U tim okolnostima, uspjeh ne bi trebao izostati.neutralan__ je napisao/la:odoste vi sad u Europu
zmaj od b. je napisao/la:PREGOVORI S JOVIĆEM!
Prvo što je pitao je "Gdje je onaj mali što me pobijedio ovdje kada sam vodio Zrinjski, je li još u klubu (Vedo), nije nešto igrao kod Ćurguza", a Cvile mu odgovorio "on je naše dijete nema on pojma, smanjio sam mu i platu, sada ima upola manju, evo Šest on je pravi igrač sa njim možeš u Evropu kad pođe na vikend kući"!
"Da znam za njega on je provjereni igrač iz četvrte Hrvatske lige" reče Jović
"Tu je i Bedak i Đorić i Nuhanović i Knežević, sve provjereni igrači, sve sam ih ja doveo, samo ih ti malo moraš selektovati i možeš s njima i u Sloveniju i Njemačku o njihovom trošku" reče naš uvaženi Cvitkušić
"Znam, znam u petak ćeš dobiti transfer list i listu želja, a ja naviše volim zimovati na Vlašiću ispod kojeg sam rođen" odgovori Jović. Nakom čega se naš uvaženi športski direktor trljajući po glavi udalji u pravcu Vinkovaca duboko zamišljen i utučen!!!!!!!!!!
Probisvjet je napisao/la:Sa srecom i dogodine u Evropu!
zmaj od b. je napisao/la:PREGOVORI S JOVIĆEM!
Prvo što je pitao je "Gdje je onaj mali što me pobijedio ovdje kada sam vodio Zrinjski, je li još u klubu (Vedo), nije nešto igrao kod Ćurguza", a Cvile mu odgovorio "on je naše dijete nema on pojma, smanjio sam mu i platu, sada ima upola manju, evo Šest on je pravi igrač sa njim možeš u Evropu kad pođe na vikend kući"!
"Da znam za njega on je provjereni igrač iz četvrte Hrvatske lige" reče Jović
"Tu je i Bedak i Đorić i Nuhanović i Knežević, sve provjereni igrači, sve sam ih ja doveo, samo ih ti malo moraš selektovati i možeš s njima i u Sloveniju i Njemačku o njihovom trošku" reče naš uvaženi Cvitkušić
"Znam, znam u petak ćeš dobiti transfer list i listu želja, a ja naviše volim zimovati na Vlašiću ispod kojeg sam rođen" odgovori Jović. Nakom čega se naš uvaženi športski direktor trljajući po glavi udalji u pravcu Vinkovaca duboko zamišljen i utučen!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.