NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 nov 2010, 17:05

Imal neko da može potvrdit sa sigurnošću da je potpisao? Znam da je danas bio u gradu na pregovorima. Ovo mi ulijeva ponovo nadu u Zvijezdu, Ćurguz mi je bio odnio tu nadu ali ovo sad je nešto sasvim drugo.

@AulleTa
Na ovoj temi je svakako zabranjeno "sikiranje" :mrgreen:
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 24 nov 2010, 17:11

Poraz nije nikad dobar pogotovo ako ga doživiš na domaćem terenu,ali nama je ovaj poraz od Slobode možda odlično došao.Taj je poraz bio kap koja je prelila čašu.Da smo kojim slučajem pobjedili Slobodu trener i pojedini igrači bi ljudima iz uprave zamazali oči,bili bi plasirani na 6-7 mjesto i sljedeće polusezone gledali iste likove.Zato je ovaj poraz u neko ruku dobro došao da raščistimo sa svim negativnim stvarima već sad na polusezoni a ne da se hvatamo za glavu sredinom sljedeće polusezone gledajući kako da ostanemo u eliti.Prvi korak koji je uprava učinila dovođenjem Jovića je više nego odličan,sljedeći je davanje otkazima igračima koji su to zaslužili i dovođenje extra pojačanja.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 nov 2010, 17:18

Vidi sad zmajeva do neki dan kukaju kako su im krive sudije sto su izgubili a sad kada je JOVIC trener Zvijezde dobar vam poraz :lol: :lol: lijepo pozdrav za vas ;) pomogli smo vam da dobijete boljeg trenera ipak smo mi vama komsije jbg :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

dragon boy
Kontakt:

Post Postao/la dragon boy » 24 nov 2010, 17:20

dobro dosao JOVICU...a sada nova pojocanja ...puric,alimanovic,kojasevic,dajic...

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 24 nov 2010, 17:44

A možda ovaj zna da napravi taktiku , i da motiviše igrače ove sadašnje , nemora značiti da sada neče ovi igrači više pružati...

Husein Captain
Kontakt:

Post Postao/la Husein Captain » 24 nov 2010, 17:54

Jovic dosao koji igraci idu znal se ?

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 24 nov 2010, 18:04

poslije Amara na klupi Zelje nikog drugog ne bi volio vidjeti osim Jovica

svaka cast vasoj upravi sto su ga doveli jer je po meni najbolji strucnjak u BiH... poslije Amara naravno :)

sretno i da izborite evropu naredne ili eventualno one tamo sezone (ako Jovic ostane ne sumnjam da biste mogli doci do evrope)

zivjeli
treba nam jos igraca iz BiH

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 nov 2010, 18:07

odoste vi sad u Europu :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 nov 2010, 18:12

neutralan__ je napisao/la:odoste vi sad u Europu :D
da to nije kakav vic :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 24 nov 2010, 18:15

Nije sada Dragan Jović madžioničar ili neki čarobnjak... Mnogo stvari treba funkcionirati u klubu, i to na visokoj razini kako bi se otišlo na Euro scenu. Naravno, ja ne opovrgavam ulogu i značaj trenera za ekipu, jer on jeste izuzetno bitna karika u svemu tome, ali dosta, da ne kažem i najviše, se pita igrače i Upravu kluba. Ako tu sve funkcionira kako treba, onda je treneru lako posložiti formaciju i pripremiti taktiku. U tim okolnostima, uspjeh ne bi trebao izostati. ;)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 nov 2010, 18:18

AulleTa je napisao/la:
Nije sada Dragan Jović madžioničar ili neki čarobnjak... Mnogo stvari treba funkcionirati u klubu, i to na visokoj razini kako bi se otišlo na Euro scenu. Naravno, ja ne opovrgavam ulogu i značaj trenera za ekipu, jer on jeste izuzetno bitna karika u svemu tome, ali dosta, da ne kažem i najviše, se pita igrače i Upravu kluba. Ako tu sve funkcionira kako treba, onda je treneru lako posložiti formaciju i pripremiti taktiku. U tim okolnostima, uspjeh ne bi trebao izostati. ;)
ma slazem se ja sa tobom ali to ja napisao onako radi reda znas kako to kod nas ide :D

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 24 nov 2010, 18:23

neutralan__ je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:
ma slazem se ja sa tobom ali to ja napisao onako radi reda znas kako to kod nas ide :D
Ma znam, malo ironičnosti i sarkazma nikom ne škodi. :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 nov 2010, 18:23

Sa srecom i dogodine u Evropu! :o
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 24 nov 2010, 18:24

PREGOVORI S JOVIĆEM!
Prvo što je pitao je "Gdje je onaj mali što me pobijedio ovdje kada sam vodio Zrinjski, je li još u klubu (Vedo), nije nešto igrao kod Ćurguza", a Cvile mu odgovorio "on je naše dijete nema on pojma, smanjio sam mu i platu, sada ima upola manju, evo Šest on je pravi igrač sa njim možeš u Evropu kad pođe na vikend kući"!
"Da znam za njega on je provjereni igrač iz četvrte Hrvatske lige" reče Jović
"Tu je i Bedak i Đorić i Nuhanović i Knežević, sve provjereni igrači, sve sam ih ja doveo, samo ih ti malo moraš selektovati i možeš s njima i u Sloveniju i Njemačku o njihovom trošku" reče naš uvaženi Cvitkušić
"Znam, znam u petak ćeš dobiti transfer list i listu želja, a ja naviše volim zimovati na Vlašiću ispod kojeg sam rođen" odgovori Jović. Nakom čega se naš uvaženi športski direktor trljajući po glavi udalji u pravcu Vinkovaca duboko zamišljen i utučen!!!!!!!!!!

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 24 nov 2010, 18:28

zmaj od b. je napisao/la:PREGOVORI S JOVIĆEM!
Prvo što je pitao je "Gdje je onaj mali što me pobijedio ovdje kada sam vodio Zrinjski, je li još u klubu (Vedo), nije nešto igrao kod Ćurguza", a Cvile mu odgovorio "on je naše dijete nema on pojma, smanjio sam mu i platu, sada ima upola manju, evo Šest on je pravi igrač sa njim možeš u Evropu kad pođe na vikend kući"!
"Tu je i Bedak i Đorić i Nuhanović i Knežević, sve provjereni igrači, sve sam ih ja doveo, samo ih ti malo moraš selektovati i možeš s njima i u Sloveniju i Njemačku o njihovom trošku" reče naš uvaženi Cvitkušić
"Znam, znam u petak ćeš dobiti transfer list i listu želja, a ja naviše volim zimovati na Vlašiću ispod kojeg sam rođen" odgovori Jović. Nakom čega se naš uvaženi športski direktor trljajući po glavi udalji u pravcu Vinkovaca duboko zamišljen i utučen!!!!!!!!!!
:D :D :D
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 nov 2010, 18:32

Probisvjet je napisao/la:Sa srecom i dogodine u Evropu! :o

hehehe a da igraju na Tusnju naravno ako ga naprave :D

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 24 nov 2010, 19:25

zmaj od b. je napisao/la:PREGOVORI S JOVIĆEM!
:D :D :D legendo al me nasmija
Nk Zvijezda

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 nov 2010, 19:51

Nakon ostavke Zorana Ćorguza, Uprava Zvijezde iz Gradačca danas je dogovorila saradnju sa bivšim trenerom Zrinjskog, Draganom Jovićem. Jovića smo zatekli dok se iz Gradačca vozio prema Travniku, a u kratkom telefonskom razgovoru za naš portal nam je iznio svoje planove i ciljeve koje ima u novoj sredini.

"Istina je da sam danas na obostrano zadovoljstvo dogovorio saradnju sa Zvijezdom. Drago mi je da dolazim u jedan vrlo organizovan klub, koji ništa nije prepuštao slučaju nakon ostavke mog kolege i prijatelja Zorana Ćurguza. Ekipa koju Zvijezda trenutno ima je dosta kvalitetna, iako je istina u posljednje vrijeme u maloj rezultatskoj krizi. Moj prvobitni cilj je da odgonetnem pravi uzrok te krize a potom da krenem u rješavanje iste," kaže Jović, te dodaje:

"Cilj je da pobjegnemo iz opasne zone i sezonu završimo na poziciji između sedmog i desetog mjesta što je vrlo izvodivo i za što ova ekipa sigurno ima kvalitet."

O mogućim pojačanjima koja bi angažovao u svom novom klubu, Jović je kratko kazao:

"Već danas smo o tome razgovarali, međutim sa imenima još uvijek nećemo izlaziti u javnost dok se stvari ne konkretizuju."

:D :D :D
Dragon Town

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 24 nov 2010, 21:22

PREDSJEDNIK KLUBA JE ODLUČIO NAPRAVITI REZ U EKIPI.PRVO JE DOVEO DRAGANA JOVIĆA NAJBOLJEG TRENERA U BIH, A SADA NA RED DOLAZE I PONAJBOLJI IGRAČI IZ PREMIJER LIGE.SVE ĆE SE ZNATI ZA PAR DANA.UGLAVNOM,SVI IGRAČI KOJI DOĐU ĆE BITI EXTRA KLASE ZA BIH USLOVE.
FORZA ZVIJEZDA !

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 24 nov 2010, 21:30

Jedino tako izgleda mozemo gledati normalne utakmice i pobjedjivati ekipe od kojih smo sigurno bolji,cast Sarajevu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.