FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj Zajimovic je najcudniji lik kojeg sam gledao, odigra savrseno kad ne ocekujes, a kad ocekujes da ono sto izgleda jednostavno za uraditi zakomplikuje. Ono sto sam primjetio da igra na prvi dodir, ocito Amarov rukopis. Kazu Lendra ne valja, ja mislim da ce biti najbolji strijelac lige. Sinisa i golmani standardno glupi.
Sve u svemu pise se dobro, idemo dalje
Sve u svemu pise se dobro, idemo dalje
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
- mohikanac12
- Kontakt:
Daj Bože evropa. Fali jedno šest sedam igrača ozbiljnih.
Off. Hajde lazni @Braco, tj @Bogi, promijeni avatar ako nije frka. Mijesam vas opasno.
Off. Hajde lazni @Braco, tj @Bogi, promijeni avatar ako nije frka. Mijesam vas opasno.
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 05 feb 2020, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Derem clansku ako Zaim ne produzi.
haj šani, o čemu se diRa

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Dokle je ba krov ima li kakva slika
- MocMahale444
Samo u snovima

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zakarić potpisuje za Borac?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Izdvojio sam dosadašnji statistički učinak naših fudbalera na sadašnjim zimskim pripremama:
- Dado 1 asistencija i izboren penal nakon što je lopta nakon njegovog šuta pogodila igrača u ruku
- Bojo 1 go
- Vedran -6 primljenih golova
- Erić - 4 primljena gola
- Lendrić 2 gola i 2 asistencije
- Zajmović -1 gol i 1 asistencija
- Mehić 1 asistencija i izboren penal
- Ikić 1 go
- Štilić 3 gola (2 iz penala) i 1 izboren penal
- Stanić 1 go (iz penala)
- Kršić 2 primljena gola
Dakle dosadašnji učinak na priprema je 12 primljenih golova i 9 datih golova.
Ono što me je jako obradovalo je to kako je Lendrić po do sada prikazanom odlično zamjenio Krpića. U 3 odigrane utakmice 2 gola i 2 asistencije je fantastično. I to protiv Širokog, Akhmata i Olimpije.
- Dado 1 asistencija i izboren penal nakon što je lopta nakon njegovog šuta pogodila igrača u ruku
- Bojo 1 go
- Vedran -6 primljenih golova
- Erić - 4 primljena gola
- Lendrić 2 gola i 2 asistencije
- Zajmović -1 gol i 1 asistencija
- Mehić 1 asistencija i izboren penal
- Ikić 1 go
- Štilić 3 gola (2 iz penala) i 1 izboren penal
- Stanić 1 go (iz penala)
- Kršić 2 primljena gola
Dakle dosadašnji učinak na priprema je 12 primljenih golova i 9 datih golova.
Ono što me je jako obradovalo je to kako je Lendrić po do sada prikazanom odlično zamjenio Krpića. U 3 odigrane utakmice 2 gola i 2 asistencije je fantastično. I to protiv Širokog, Akhmata i Olimpije.
Syebala nam Olimpija prosjek, ali vratit cemo im aBd 

E jbg. Šteta ako ode u Bojac.
Ovo kurcu ne valja. **** ga remi i sve. Ako se ista znalo do sad to je da kad s Amarom gubimo na pripremama prepisamo ligu.
Hocemo poraze gubite pickice
Hocemo poraze gubite pickice
Cuva Bog Zelju svog!
Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Goran Zakarić, uskoro bi se trebao priključiti pripremama banjalučkog Borca.
Saga oko novog kluba Gorana Zakarića i dalje traje. Gotovo da nema premijerligaša da se nije makar jednom spomenuo kao njegovo novo odredište, no po svemu sudeći će to biti banjalučki Borac.
Kako prenosi Insajder, Zakarić večeras stiže u Tursku gdje će se priključiti pripremama Banjalučana i stavit će se na raspolaganje treneru Branislavu Kruniću.
Interes Borca za ovim ofanzivcem traje već dugo, a jedna od želja ovog kluba bio je i tokom ljetne pauze.
Tako se ispostavilo da su podaci Transfermarkta, ali i kazahstanskog portala Vesti.kz, bili neistiniti, pošto se navodilo da je Zakarić završio u tamošnjem prvoligašu Tobolu.
@braco fake news si nam podvalio 
Ma nek ide gdje hoce realno. Te hoce tamo, hoce vamo.

Ma nek ide gdje hoce realno. Te hoce tamo, hoce vamo.
Ovo vec pocinje biti strasno kako se zeljini protivnici pojacavaju.....ovo ce biti do sad najteze za osvojiti titulu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- kerimatomic1921
- Kontakt:
**** Zakarica, šta vam je, imao je rok do petka da se izjasni, nije i sva prica završena, pokazao se kakav je kada je odlazio u Partizan, daleko mu kuca
MIHAJLOVIĆ !
Napadnite ga sad
Ko sto rekohTako se ispostavilo da su podaci Transfermarkta, ali i kazahstanskog portala Vesti.kz, bili neistiniti, pošto se navodilo da je Zakarić završio u tamošnjem prvoligašu Tobolu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."