FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da smo ponudili pare koje je Zakarić tražio, on bi sad bio naš. Borac je ponudio bolje uslove i to je to, ne treba sad od toga bježati i to zataškavati.
- RajaBa1983
- Kontakt:
kako onda tss ima vecu plaću od zakarica bogati reci miHistoricar je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:29Da smo ponudili pare koje je Zakarić tražio, on bi sad bio naš. Borac je ponudio bolje uslove i to je to, ne treba sad od toga bježati i to zataškavati.
Zadnja izmjena: RajaBa1983, dana/u 05 feb 2020, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ma bio bi Zakaric i nama pojacanje ne lupetajte bezveze, odlican igrac za nase lige i super posao Borca. Ja licno nisam bio za njega jer je igrao kod gurbeta, ali mi je drago da dolaze takvi igraci u ligu jer sto jaci Zeljo, Borac, Zrinjski, to cemo i mi biti jaci sigurno jer te konkurencija tjera da se pojacavas. Da su ovi ostali **** ko i prosle godine sigurno ni mi nebi nikoga doveli sada.
Da li neko zna otprilike, koliko je tražio Zakaric?Historicar je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:29Da smo ponudili pare koje je Zakarić tražio, on bi sad bio naš. Borac je ponudio bolje uslove i to je to, ne treba sad od toga bježati i to zataškavati.
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Još da predsjednik Borca sad evo ne reče da je imao finansijski boljih ponuda ali da je nešto drugo presudilo sva bi ti se priča poklopila.Historicar je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:29Da smo ponudili pare koje je Zakarić tražio, on bi sad bio naš. Borac je ponudio bolje uslove i to je to, ne treba sad od toga bježati i to zataškavati.
Žena mu trudna, hoće da bude s porodicom, Gradiška blizu.
Idi sad pod deku sat pa kad se prestaneš crvenit hajd opet među ljude
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Znaci, opet nemamo para, steta...Historicar je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:29Da smo ponudili pare koje je Zakarić tražio, on bi sad bio naš. Borac je ponudio bolje uslove i to je to, ne treba sad od toga bježati i to zataškavati.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:28Najviše na svijetu volim što su ti prsti ko kod međeda, ne znam da li si ikad ispravan post otkucao u životu preko tog mobitela.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
Tino Sven Sušić će postati najbolje plaćeni fudbaler Premijer lige BiH
, u ugovor su “ugrađeni” i brojni bonusi.
nema se para fuj

, u ugovor su “ugrađeni” i brojni bonusi.
nema se para fuj

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Zakaric vjerovatno najbolji igrac lige. Sad je do borca koliko ce graditi igru na vranjesa i koliko ce zakarica iskoristiti.
NEMA NAZAD
**** ba Zakarića, nije došao, anamo onaj je, ćao.
Problem je što je raja ovdje dvolična bar velika većina. Da je došao kod nas pola foruma bi svršavalo.
Na stranu sve dobar je igrač pogotovo za našu ligu.
Problem je što je raja ovdje dvolična bar velika većina. Da je došao kod nas pola foruma bi svršavalo.
Na stranu sve dobar je igrač pogotovo za našu ligu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sta kae Vinko nema pojacanja zimi
Jaci prelazni od svih ljetnih zadnje decenije
Tino,zaka,hajro
Apsolutno svi se pojacalj....jos ako Fanimo ipak ode kod Brke, bit ce lose odradjen prelazni ipak, jer ako smo ganjali desno krilo, ne mozes ga ne dovest.... Takodje skepsa oko bekova me ne pusta.....kockanje tu najvise...
Postujem ako me demantuju nekim igracima 5 do 12
Tino,zaka,hajro
Apsolutno svi se pojacalj....jos ako Fanimo ipak ode kod Brke, bit ce lose odradjen prelazni ipak, jer ako smo ganjali desno krilo, ne mozes ga ne dovest.... Takodje skepsa oko bekova me ne pusta.....kockanje tu najvise...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
Trazimo gledamo 

Ja sam i na anketi glasao za bekove cim sam je vidio,dok su krila imala po 20-30 glasovaDenchi je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:41Sta kae Vinko nema pojacanja zimi
Tino,zaka,hajro
Ps. Pa samo pogledajte zadnji derbi i sta nam uradise na bekovima
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 05 feb 2020, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
A znaš na šta sam mislio? Stvar je ugla gledanja..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
:historicar: strikes again 

-
- Kontakt:
Mozda je mislio bolju ponudu od ovih iz Kazahstana,i ako je zbog zene zato nije htio tamo daleko,a za bolje pare mislim da nije tesko reci zeni idemo ziviti u sarajevu godinu dvije,e jedino ako je zena ters ps nece iz gradiske da makne ni za milionjurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:33Još da predsjednik Borca sad evo ne reče da je imao finansijski boljih ponuda ali da je nešto drugo presudilo sva bi ti se priča poklopila.Historicar je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:29Da smo ponudili pare koje je Zakarić tražio, on bi sad bio naš. Borac je ponudio bolje uslove i to je to, ne treba sad od toga bježati i to zataškavati.
Žena mu trudna, hoće da bude s porodicom, Gradiška blizu.
Idi sad pod deku sat pa kad se prestaneš crvenit hajd opet među ljude
- RajaBa1983
- Kontakt:
Nema se love Izetu ponuda na stolu bila od 20 000 mjesecno. Za nase lige, vjerovatno i najveca plata.
- FKS -
-
- Kontakt:
Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:07Moje misljenje da krila u opste ne trebaju,samo onako pricam kao o igracu,ako smo pregovarali sa hajrovicem a i on krilo onda ne znam sta hoce,sad ni jednog ni drugog hehe,po meni vise treba stoper pogotov ako lazic ode,a lijevi bek,u slucaju da pidro ne bude onaj stari,ne daj boze crveni pidre ili neke povrede opet ,valja 2-3 tekme sa Salcinom na beku,ili imamovic.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:55Realno da li nam je trebao pored Tatara , Jukica , pa Oremusa , Milanovica za nama bitnih 14 utakmica . Vjerovatno skuplji od ove cetvrice , a da li je toliko bolji ? Da sm nekog prodali od ove 3 pa hajde .
Da ti odgovorim pitanjem . Dovedes beka i on se povrijedi , a ti bacis pare ? Nesto slicno kao Oremus , Crepulja (otisao bez KM) ili oni tipa Stepanov , Ikande , Alispahic .... Vjerujem u prodaju igraca i dovesti bolje ili marketinski jace tipa TSS , vjerujem da ce se Nam voditi tom idejom .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.