FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nece niko u rajvoSa zbog zagadjenosti 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pa 30.000 prima TSS.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jukic ce biti najbolje krilo sljedeće polusezone u ligi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne bi vaaljalo da taj Fanimo kod gurbeta zavrsi, ovako su dosta spori i stari, sigurno bi im valjo
Mene su sa TSS definitivno uvjerili da love ima , nadam se jos jednom igracu takvog kvaliteta
Takodje smatram da su Sabanovic I Hodzic uzasno losi bekovi za nasu ekipu al et kazu Vinko zadovoljan i misle da mogu izvuci tih 14 tekmi, ja bi iskreno volio da se tu dovede kvalitetan igrac ili pokusa Oremus
Mene su sa TSS definitivno uvjerili da love ima , nadam se jos jednom igracu takvog kvaliteta

Takodje smatram da su Sabanovic I Hodzic uzasno losi bekovi za nasu ekipu al et kazu Vinko zadovoljan i misle da mogu izvuci tih 14 tekmi, ja bi iskreno volio da se tu dovede kvalitetan igrac ili pokusa Oremus
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Napravili bi gresku kad bi propustili Fanima, da je kapitalac neki nije, ali sasvim pristojno krilo koje moze dosta toga dati.
Ono sto mi se svidja je to, da ova liga nikad prije nije imala jacih imena barem cv kad gledamo. To onda i nas same natjera da dovedemo jos jace igrace nego konkurenti. Da se nisu poceli konkurenti ovako pojacavati kur.ac bi mi doveli TSS
Ono sto mi se svidja je to, da ova liga nikad prije nije imala jacih imena barem cv kad gledamo. To onda i nas same natjera da dovedemo jos jace igrace nego konkurenti. Da se nisu poceli konkurenti ovako pojacavati kur.ac bi mi doveli TSS

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Historicar aka Sanches1987 na koji ćeš profil da ti odgovorim. Javi pa da znam.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Sve je to ok na duze staze,a sad titulu moras uzeti i treba dobrih igraca pa na ljeto sklapaj za duze,ne treba se kockati moje misljenje, zamisli igramo derbi neki sa ovim iz vrha,i bekovi budu Hodzic i Imamovic mislim u slucaju kartona povreda,i tako par utakmica,ne znam,nadsm se najboljem pa cemo vidjeti.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:51Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:07Moje misljenje da krila u opste ne trebaju,samo onako pricam kao o igracu,ako smo pregovarali sa hajrovicem a i on krilo onda ne znam sta hoce,sad ni jednog ni drugog hehe,po meni vise treba stoper pogotov ako lazic ode,a lijevi bek,u slucaju da pidro ne bude onaj stari,ne daj boze crveni pidre ili neke povrede opet ,valja 2-3 tekme sa Salcinom na beku,ili imamovic.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 feb 2020, 20:55
Realno da li nam je trebao pored Tatara , Jukica , pa Oremusa , Milanovica za nama bitnih 14 utakmica . Vjerovatno skuplji od ove cetvrice , a da li je toliko bolji ? Da sm nekog prodali od ove 3 pa hajde .
Da ti odgovorim pitanjem . Dovedes beka i on se povrijedi , a ti bacis pare ? Nesto slicno kao Oremus , Crepulja (otisao bez KM) ili oni tipa Stepanov , Ikande , Alispahic .... Vjerujem u prodaju igraca i dovesti bolje ili marketinski jace tipa TSS , vjerujem da ce se Nam voditi tom idejom .
- muhamedhulk
- Kontakt:
Panto nisi u pravu 
Prosle sezone se salto na obje strane, bio efikasan bez obzira na kojoj je bio.
Ove godine vecinom igrao desno, statistika je upola slabija nego lani, ali ima vremena da se popravi.
U hrv igrao spica mislim.

Ove godine vecinom igrao desno, statistika je upola slabija nego lani, ali ima vremena da se popravi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To je zato jer tipka cunomjurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:28Najviše na svijetu volim što su ti prsti ko kod međeda, ne znam da li si ikad ispravan post otkucao u životu preko tog mobitela.

-
- Kontakt:
@Lilicum znao sam da ste bliski al da ste toliko nisam
Edit: i ja namjerno fulio nick ne bi li i meni za ćunu reko
Edit: i ja namjerno fulio nick ne bi li i meni za ćunu reko

Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 05 feb 2020, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Sta znaci aka? I nismo mi isti nemoj takojurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:01Historicar aka Sanches1987 na koji ćeš profil da ti odgovorim. Javi pa da znam.
Brate, jako je bitno sta trener moze izvuci iz igraca...Inijesta je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:56Ne bi vaaljalo da taj Fanimo kod gurbeta zavrsi, ovako su dosta spori i stari, sigurno bi im valjo
Mene su sa TSS definitivno uvjerili da love ima , nadam se jos jednom igracu takvog kvaliteta![]()
Imas milion primjera sirom svijeta gdje nanekog bolje ili losije utice neki trener u odnosu na drugog....
Ova ekipa je po meni vrhunska za nase lige.
Ja vjerujem da mozemo po titulu...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:05@Lilicum znao sam da ste bliski al da ste toliko nisam
Edit: i ja namjerno fulio nick ne bi li i meni za ćunu reko![]()

Ma ti si nam svima Tito sto se toga tice. Nema potrebe za daljnjim dokazivanjem

Nije netacna. Detaljno sam pregledao sve. Sa lijevog krila je bio najbolji igrac na polusezoni. Kada je prebačen desno ugasio se. Cak i kada je davao golove uticaj na igru je bio nikakav.muhamedhulk je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:01Panto nisi u pravu
On je duplo bolji igrac na lijevoj strani, na desnoj se gubi jer mora da se Vraca nazad da pokriva beka dok to na lijevoj strani ne radi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Slazem se, al nisam optimistican sekunde, ako izvuce od Holeta i Sabana kvalitetne bekove, onda Vinko nije trener nego je trenercinaZip je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:07Brate, jako je bitno sta trener moze izvuci iz igraca...Inijesta je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:56Ne bi vaaljalo da taj Fanimo kod gurbeta zavrsi, ovako su dosta spori i stari, sigurno bi im valjo
Mene su sa TSS definitivno uvjerili da love ima , nadam se jos jednom igracu takvog kvaliteta![]()
Imas milion primjera sirom svijeta gdje nanekog bolje ili losije utice neki trener u odnosu na drugog....
Ja vjerujem da mozemo po titulu...

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Protiv Batea u zenici igrao desno bio najbolji nas igrac.Pantelija je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:098
Nije netacna. Detaljno sam pregledao sve. Sa lijevog krila je bio najbolji igrac na polusezoni. Kada je prebačen desno ugasio se. Cak i kada je davao golove uticaj na igru je bio nikakav.muhamedhulk je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:01Panto nisi u pravu
On je duplo bolji igrac na lijevoj strani, na desnoj se gubi jer mora da se Vraca nazad da pokriva beka dok to na lijevoj strani ne radi.
Ma kakav Hodzi, vise mislim na Sabana...Inijesta je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:10Slazem se, al nisam optimistican sekunde, ako izvuce od Holeta i Sabana kvalitetne bekove, onda Vinko nije trener nego je trenercinaZip je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:07Brate, jako je bitno sta trener moze izvuci iz igraca...Inijesta je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:56Ne bi vaaljalo da taj Fanimo kod gurbeta zavrsi, ovako su dosta spori i stari, sigurno bi im valjo
Ja vjerujem da mozemo po titulu...![]()
Mada sam i ja nekad previse optimistican, al treba vjerovati ds ce Vinko izvuci ono najbolje iz njega...
A isto tako volio bih da Vinko izvuce Hodzica, i otjera ga u pm.... Qurcobolja decko na zaoad treba...
Sta je sa Lazicem, produzuje li, ili ide, ili ce na zapad???
Sto te brine desni bek, a lijevog jednom imamo i to polovnog. Desno su makar dvojica pa hajd mogu se rotirati zavisno od forme kartona i toga. A lijevo suplje skrozInijesta je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:56Ne bi vaaljalo da taj Fanimo kod gurbeta zavrsi, ovako su dosta spori i stari, sigurno bi im valjo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pidro i Islamović.ade43 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:16Sto te brine desni bek, a lijevog jednom imamo i to polovnog. Desno su makar dvojica pa hajd mogu se rotirati zavisno od forme kartona i toga. A lijevo suplje skrozInijesta je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:56Ne bi vaaljalo da taj Fanimo kod gurbeta zavrsi, ovako su dosta spori i stari, sigurno bi im valjo
Takodje smatram da su Sabanovic I Hodzic uzasno losi bekovi za nasu ekipu al et kazu Vinko zadovoljan i misle da mogu izvuci tih 14 tekmi, ja bi iskreno volio da se tu dovede kvalitetan igrac ili pokusa Oremus![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, BarbareZeljin, benko21, enzo1, Hajdeee, HordasDolacMalta, johntravolta123, Kyle88, mire971, mnon46, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, propoklopac, ShofaII, SineTalexy, skoJaa, Venom i 140 gostiju.