FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2020, 21:51

Nece niko u rajvoSa zbog zagadjenosti :njanjanja:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 05 feb 2020, 21:53

Hajdeee je napisao/la:
05 feb 2020, 21:51
Nema se love Izetu ponuda na stolu bila od 20 000 mjesecno. Za nase lige, vjerovatno i najveca plata.
Pa 30.000 prima TSS.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 feb 2020, 21:55

Jukic ce biti najbolje krilo sljedeće polusezone u ligi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 feb 2020, 21:56

Ne bi vaaljalo da taj Fanimo kod gurbeta zavrsi, ovako su dosta spori i stari, sigurno bi im valjo

Mene su sa TSS definitivno uvjerili da love ima , nadam se jos jednom igracu takvog kvaliteta :mrgreen:

Takodje smatram da su Sabanovic I Hodzic uzasno losi bekovi za nasu ekipu al et kazu Vinko zadovoljan i misle da mogu izvuci tih 14 tekmi, ja bi iskreno volio da se tu dovede kvalitetan igrac ili pokusa Oremus
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2020, 22:00

Napravili bi gresku kad bi propustili Fanima, da je kapitalac neki nije, ali sasvim pristojno krilo koje moze dosta toga dati.

Ono sto mi se svidja je to, da ova liga nikad prije nije imala jacih imena barem cv kad gledamo. To onda i nas same natjera da dovedemo jos jace igrace nego konkurenti. Da se nisu poceli konkurenti ovako pojacavati kur.ac bi mi doveli TSS :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 feb 2020, 22:01

Historicar aka Sanches1987 na koji ćeš profil da ti odgovorim. Javi pa da znam.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 feb 2020, 22:01

Samozdravlje je napisao/la:
05 feb 2020, 21:51
Sanchez1987 je napisao/la:
05 feb 2020, 21:07
Samozdravlje je napisao/la:
05 feb 2020, 20:55

Realno da li nam je trebao pored Tatara , Jukica , pa Oremusa , Milanovica za nama bitnih 14 utakmica . Vjerovatno skuplji od ove cetvrice , a da li je toliko bolji ? Da sm nekog prodali od ove 3 pa hajde .
Moje misljenje da krila u opste ne trebaju,samo onako pricam kao o igracu,ako smo pregovarali sa hajrovicem a i on krilo onda ne znam sta hoce,sad ni jednog ni drugog hehe,po meni vise treba stoper pogotov ako lazic ode,a lijevi bek,u slucaju da pidro ne bude onaj stari,ne daj boze crveni pidre ili neke povrede opet ,valja 2-3 tekme sa Salcinom na beku,ili imamovic.

Da ti odgovorim pitanjem . Dovedes beka i on se povrijedi , a ti bacis pare ? Nesto slicno kao Oremus , Crepulja (otisao bez KM) ili oni tipa Stepanov , Ikande , Alispahic .... Vjerujem u prodaju igraca i dovesti bolje ili marketinski jace tipa TSS , vjerujem da ce se Nam voditi tom idejom .
Sve je to ok na duze staze,a sad titulu moras uzeti i treba dobrih igraca pa na ljeto sklapaj za duze,ne treba se kockati moje misljenje, zamisli igramo derbi neki sa ovim iz vrha,i bekovi budu Hodzic i Imamovic mislim u slucaju kartona povreda,i tako par utakmica,ne znam,nadsm se najboljem pa cemo vidjeti.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 feb 2020, 22:01

Panto nisi u pravu :D
Prosle sezone se salto na obje strane, bio efikasan bez obzira na kojoj je bio.
Ove godine vecinom igrao desno, statistika je upola slabija nego lani, ali ima vremena da se popravi.
U hrv igrao spica mislim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 feb 2020, 22:02

jurisicduska je napisao/la:
05 feb 2020, 21:28
Pantelija je napisao/la:
05 feb 2020, 21:26
Bila je statistika ja je pisao. U 20 itak ica lijevo dao je vise golova i asista nego u 60ak desno (uklju eno Sarajevo i u hr)
Najviše na svijetu volim što su ti prsti ko kod međeda, ne znam da li si ikad ispravan post otkucao u životu preko tog mobitela.
To je zato jer tipka cunom :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 feb 2020, 22:05

@Lilicum znao sam da ste bliski al da ste toliko nisam

Edit: i ja namjerno fulio nick ne bi li i meni za ćunu reko :oops:
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 05 feb 2020, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 feb 2020, 22:05

05 feb 2020, 22:01
Historicar aka Sanches1987 na koji ćeš profil da ti odgovorim. Javi pa da znam.
Sta znaci aka? I nismo mi isti nemoj tako 😁

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 feb 2020, 22:07

Inijesta je napisao/la:
05 feb 2020, 21:56
Ne bi vaaljalo da taj Fanimo kod gurbeta zavrsi, ovako su dosta spori i stari, sigurno bi im valjo

Mene su sa TSS definitivno uvjerili da love ima , nadam se jos jednom igracu takvog kvaliteta :mrgreen:

Takodje smatram da su Sabanovic I Hodzic uzasno losi bekovi za nasu ekipu al et kazu Vinko zadovoljan i misle da mogu izvuci tih 14 tekmi, ja bi iskreno volio da se tu dovede kvalitetan igrac ili pokusa Oremus
Brate, jako je bitno sta trener moze izvuci iz igraca...
Imas milion primjera sirom svijeta gdje nanekog bolje ili losije utice neki trener u odnosu na drugog....

Ova ekipa je po meni vrhunska za nase lige.
Ja vjerujem da mozemo po titulu...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 feb 2020, 22:08

05 feb 2020, 22:05
@Lilicum znao sam da ste bliski al da ste toliko nisam

Edit: i ja namjerno fulio nick ne bi li i meni za ćunu reko :oops:
:urnebes:

Ma ti si nam svima Tito sto se toga tice. Nema potrebe za daljnjim dokazivanjem :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 feb 2020, 22:09

:mrgreen: 8
muhamedhulk je napisao/la:
Ove godine vecinom igrao desno, statistika je upola slabija nego lani, ali ima vremena da se popravi.
Nije netacna. Detaljno sam pregledao sve. Sa lijevog krila je bio najbolji igrac na polusezoni. Kada je prebačen desno ugasio se. Cak i kada je davao golove uticaj na igru je bio nikakav.
On je duplo bolji igrac na lijevoj strani, na desnoj se gubi jer mora da se Vraca nazad da pokriva beka dok to na lijevoj strani ne radi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 feb 2020, 22:10

Zip je napisao/la:
05 feb 2020, 22:07
Inijesta je napisao/la:

Imas milion primjera sirom svijeta gdje nanekog bolje ili losije utice neki trener u odnosu na drugog....

Slazem se, al nisam optimistican sekunde, ako izvuce od Holeta i Sabana kvalitetne bekove, onda Vinko nije trener nego je trenercina :urnebes:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 feb 2020, 22:11

Pantelija je napisao/la:
05 feb 2020, 22:09
:mrgreen: 8
muhamedhulk je napisao/la:
Nije netacna. Detaljno sam pregledao sve. Sa lijevog krila je bio najbolji igrac na polusezoni. Kada je prebačen desno ugasio se. Cak i kada je davao golove uticaj na igru je bio nikakav.
On je duplo bolji igrac na lijevoj strani, na desnoj se gubi jer mora da se Vraca nazad da pokriva beka dok to na lijevoj strani ne radi.
Protiv Batea u zenici igrao desno bio najbolji nas igrac.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 feb 2020, 22:13

Inijesta je napisao/la:
05 feb 2020, 22:10
Zip je napisao/la:
05 feb 2020, 22:07
Inijesta je napisao/la:

Slazem se, al nisam optimistican sekunde, ako izvuce od Holeta i Sabana kvalitetne bekove, onda Vinko nije trener nego je trenercina :urnebes:
Ma kakav Hodzi, vise mislim na Sabana...
Mada sam i ja nekad previse optimistican, al treba vjerovati ds ce Vinko izvuci ono najbolje iz njega...
A isto tako volio bih da Vinko izvuce Hodzica, i otjera ga u pm.... Qurcobolja decko na zaoad treba...

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 05 feb 2020, 22:15

Sta je sa Lazicem, produzuje li, ili ide, ili ce na zapad???

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 05 feb 2020, 22:16

Inijesta je napisao/la:

Sto te brine desni bek, a lijevog jednom imamo i to polovnog. Desno su makar dvojica pa hajd mogu se rotirati zavisno od forme kartona i toga. A lijevo suplje skroz :hmmmmm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2020, 22:17

ade43 je napisao/la:
05 feb 2020, 22:16
Inijesta je napisao/la:

Sto te brine desni bek, a lijevog jednom imamo i to polovnog. Desno su makar dvojica pa hajd mogu se rotirati zavisno od forme kartona i toga. A lijevo suplje skroz :hmmmmm:
Pidro i Islamović. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”