FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Oremus na beku bi bio bolji izvor nego Oremus u vezi. Valjda ga Vinko tu počne koristiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakva topčina bi bila da se Oremuš pokaže na beku.Sabinho je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:45Ako plate doci ce im. Musija ne da bez odstete.Inijesta je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:56Ne bi vaaljalo da taj Fanimo kod gurbeta zavrsi, ovako su dosta spori i stari, sigurno bi im valjo
Mene su sa TSS definitivno uvjerili da love ima , nadam se jos jednom igracu takvog kvaliteta![]()
Takodje smatram da su Sabanovic I Hodzic uzasno losi bekovi za nasu ekipu al et kazu Vinko zadovoljan i misle da mogu izvuci tih 14 tekmi, ja bi iskreno volio da se tu dovede kvalitetan igrac ili pokusa Oremus
Moguce da ce Oremus na beka, da Peci dobije prostor u vezi.

Al nažalost ništa od toga, neće ga uošte tu nikad ni probat sudeći po prijateljskim.
Ko je Peci?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Hajde Tatar i nekako, al sta ima Milanovic kome davati da udje, lik do sad totalni promasaj uz skor 1 gol i 1 asistencija.Denchi je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:56čim mu daju Tatar i Milanović da uđe maloBosniacum Lilium je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:55Jukic ce biti najbolje krilo sljedeće polusezone u ligi![]()
![]()
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
A tek na krilu? Po meni je tu najbolji, ovi će ga naši ugušiti u sredini realno.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:57Oremus na beku bi bio bolji izvor nego Oremus u vezi. Valjda ga Vinko tu počne koristiti.
LJUBAV PREMA TEBI MJERE NEMA
pa ako je otpo Hajrović, otpo i Zakarić, a tražio si baš to desno krilo uprkos dovođenju ovog Jukića pa dovedi ovoga, koji jedino hoće da igra, Hebib 30+ i ugovor ističe dogodine...dakle bio bi na 4 krila do kraja sezone...ElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:00Napravili bi gresku kad bi propustili Fanima, da je kapitalac neki nije, ali sasvim pristojno krilo koje moze dosta toga dati.
Ono sto mi se svidja je to, da ova liga nikad prije nije imala jacih imena barem cv kad gledamo. To onda i nas same natjera da dovedemo jos jace igrace nego konkurenti. Da se nisu poceli konkurenti ovako pojacavati kur.ac bi mi doveli TSS![]()
ne vidim razlog da dopustiš prvom konkurentu da se pojača iz kluba s kojim si ti dobar....???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Slobo 22 tekme za nas ove polusezone sve na lijevom krilu 1600 minutaElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:58Hajde Tatar i nekako, al sta ima Milanovic kome davati da udje, lik do sad totalni promasaj uz skor 1 gol i 1 asistencija.Denchi je napisao/la: ↑05 feb 2020, 23:56čim mu daju Tatar i Milanović da uđe maloBosniacum Lilium je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:55Jukic ce biti najbolje krilo sljedeće polusezone u ligi![]()
![]()
![]()
Tatar 19 tekmi 1200 minuta 3 gola 4 asista, 9 tekmi kao desno
upo je u prvih 11, na to sam mislio, vidjet ćemo ali sumnjam da će se promjeniti hijerarhija...eventualno da nijedan ne bude na lijevom krilu nego Krstu stavi hladno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Univerzalno kod Vannija.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑05 feb 2020, 22:19Off topic, preporučite neku radnju za popravku telefona(displej) oko Skenderije i čaršije?
A ako ti nije mrsko, a hoces kvalitetno i jeftino, onda u Lukavici mobitel servis ili mobile servis, tako nesto.
1946~
Iskreno trebalo bi ga zaganjat lik je mlad jos uvijek i vidi se da zna igrat lopte, sad je pitanje kako bi ga Vinko koristio i u koju bi formaciju igrali kad bi dosao kod nas vjerovatno 4-3-3
Cuo sam da su se nasi dogovorili sa Mladosti da ostane do kraja polusezone pa na ljeto da dodje to bi bilo ekstra

- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne treba gomilat igrace bezveze, a iz te Mladosti se kod nas jos niko nije pokazao, sve go promasaj.
1946~
Slazem se da ne treba gomilati igrace, al kad skontas u spicu imas samo Ahmeta, koji je vec u godinama i treba mu naci pravu zamjenu. Mislim da bi nam garo bas lego u napadu pored brzih i pokretnih krilaThrillerHz je napisao/la: ↑06 feb 2020, 00:23Ne treba gomilat igrace bezveze, a iz te Mladosti se kod nas jos niko nije pokazao, sve go promasaj.
-
- Kontakt:
Oremusa ili Gavric ce se za zamjene koristiti, mislim.
Milanovic isto.
Nego dal neko zna koliko para je karta u hnl-u
Milanovic isto.
Nego dal neko zna koliko para je karta u hnl-u
Tanki smo u odbrani, pretanki. Zamisli jos ne daj boze povrede kakve, nema nas nigdje.
Sabanovic i hodzic mrka kapa, pidro nije 100% spreman. Alternativa stoperima - dupe..
Sabanovic i hodzic mrka kapa, pidro nije 100% spreman. Alternativa stoperima - dupe..
NEMA NAZAD
Fanimo ne moze na spica ni u ludilu, a Handzic je drugi spic.ubipara je napisao/la: ↑06 feb 2020, 00:29Slazem se da ne treba gomilati igrace, al kad skontas u spicu imas samo Ahmeta, koji je vec u godinama i treba mu naci pravu zamjenu. Mislim da bi nam garo bas lego u napadu pored brzih i pokretnih krilaThrillerHz je napisao/la: ↑06 feb 2020, 00:23Ne treba gomilat igrace bezveze, a iz te Mladosti se kod nas jos niko nije pokazao, sve go promasaj.
koje gomilanje jedino desno krilo ti ozlijeđeno? tražimo tu poziciju(Hajrović,Zakarić)ThrillerHz je napisao/la: ↑06 feb 2020, 00:23Ne treba gomilat igrace bezveze, a iz te Mladosti se kod nas jos niko nije pokazao, sve go promasaj.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čekaj, znači ako ne dovedemo nekog igrača, onda nemamo love i to se ne smije 'zataškavati'. A da možda taj neki igrač ne traži previše, da se ne isplati dovoditi ga, da nam nije potrebno gomilanje bespotrebno itd.
Ebo vas Zakarić, dobar igrač i to niko ne može osporiti, ali za našu trenutnu ekipu nepotreban. Momak je i onako labilan.
Ebo vas Zakarić, dobar igrač i to niko ne može osporiti, ali za našu trenutnu ekipu nepotreban. Momak je i onako labilan.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Sta ste se usrali Zakarića koji qrac.
Za pare koje trazi? nepotreban nam igrač i jednostavno ne vrijedi toliko,ako su tačni navodi da je na ruke dobio 50k i platu 13 milja, siguran sam da se duplo bolji igrac moze dovesti za te pare.
Pricajte sta hocete ali ja od Milanovića explodiranje ocekujem u nastavku sezone.
Za pare koje trazi? nepotreban nam igrač i jednostavno ne vrijedi toliko,ako su tačni navodi da je na ruke dobio 50k i platu 13 milja, siguran sam da se duplo bolji igrac moze dovesti za te pare.
Pricajte sta hocete ali ja od Milanovića explodiranje ocekujem u nastavku sezone.
Kakav Milanovic? Taj nek bude sretan kad bude na klupi

Hladno je, nisam ljubitelj zime. Usamljen si kao i ja. Nedostaješ mi, nismo se dugo vidjeli. Priželjkujem proljeće jer znam da onda dobijam tebe. Mnogo si lijep kad je sve puno i grmi sa svih strana. Ne bih se bunio da te gledam i praznog jer te volim.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Arhitekt, Bing [Bot], boki86, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Kaunas, Lecler, Maroon1946, mercurial, miguelramos, mire971, MSOZ101, NeSamSafetee, Oerde, Pena, ristagrad, SilaMoc1946, Turo, zagorski i 156 gostiju.