Reknio*

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Reknio*
Like ako jedva cekas tekstualni
A vecina ovih sto bi nam mogla biti od koristi odu direktno u inostranstvo.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 feb 2020, 10:39Sisic i Guzina imaju sigurno mjesta u 7-8 ekipa Pl , ali za FKS ??? Tesko majkumu .fera je napisao/la: ↑06 feb 2020, 10:35sto je najgore ima tamo i soldinih igraca al mi da im pomognemo samo ove lose dovodimo.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 feb 2020, 10:30
Kratko , jasno , ali djelimicno tacno .Ahbabu ovaj "mrki" bi se mogao pokazati dobrim , a i "konkurencija"(ako je imamo).
Zasto da ne, Rahman se moze povuci prema nasem golu. A druga opcija, Susica probati na desnom krilu i da se ubacuje u sredinu. Mada sumnjam da ce Susic dobiti minute danas.Historicar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 11:03Mislim da je to nemoguče.Ok, Jukić na jednom od krila, ali trojka Rahmanović - Sušić - Mustedanagić zajedno, ne vjerujem da bi to ispalo dobro.
Sumnjam da ce imat Andrej neku minutazu u ovoj polusezoni...bar po ovom sto se uigrava....ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 11:12Pa moze se upariti taj trojac, samo sto bi nam tad vezni red bio bas spor. Zato bolje da igra Djokanovic dmf, a neko od dvojca Rahmanovic-Zinedin na klupu jbg
Ne bi smjeli malca zapostaviti ni zbog Oremusa ni zbog Rahmanovica. Oremus moze na bek, Rahmanovic moze i na klupu nije nas ni sa cim zaduzio da bi bio nezamjeniv clan prve ekipe.Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2020, 11:15Sumnjam da ce imat Andrej neku minutazu u ovoj polusezoni...bar po ovom sto se uigrava....ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 11:12Pa moze se upariti taj trojac, samo sto bi nam tad vezni red bio bas spor. Zato bolje da igra Djokanovic dmf, a neko od dvojca Rahmanovic-Zinedin na klupu jbg
Postujem, slazem se donekle, ali mislim da nece Oremusa stranca sklonit jedino ako bude tanak.....a beka ni krilo Mirko isto nece igrat to je potvrdjeno....ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 11:30Ne bi smjeli malca zapostaviti ni zbog Oremusa ni zbog Rahmanovica. Oremus moze na bek, Rahmanovic moze i na klupu nije nas ni sa cim zaduzio da bi bio nezamjeniv clan prve ekipe.Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2020, 11:15Sumnjam da ce imat Andrej neku minutazu u ovoj polusezoni...bar po ovom sto se uigrava....ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 11:12Pa moze se upariti taj trojac, samo sto bi nam tad vezni red bio bas spor. Zato bolje da igra Djokanovic dmf, a neko od dvojca Rahmanovic-Zinedin na klupu jbg
Je l' me furaš
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, budzak, Hajdeee, Hamagara, johntravolta123, keli, miguelramos, mire971, Posejdon, rimljanin90, Samozdravlje, sarajevo19461987, Seipronto, TETRAPAK, UltraSa46, Varijantas8 i 184 gosta.