FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 06 feb 2020, 11:50

amypitar je napisao/la:
06 feb 2020, 11:40
Ne znam jel ko pisao Avaz spominje Pantica ceka se status Lazica.
Oteglo se bas sa Lazicem.
Pantića se sjecam iz Zvezde, kasnije otišao u Španiju, bio i u Dinamu iz Kijeva.On je kvalitetom tu negdje sa Lazićem, bio bi nam pojačanje u svakom slučaju.Ali onda nek pošalju Kurdića na posudbu u Olimpik, puno je pet štopera, a igramo samo prvenstvo.Kad je Miličević dolazio, bio sam ubjeđen da je on zadnji vezni, da dolazi na tu poziciju, međutim, neki dan je sam izjavio, da je on štoper.

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 06 feb 2020, 11:54

Pisao sam poslije prvih pripremnih da je lijevi defanzivni prioritet.Nazalost,mislim da se na Pidru ne moze ozbiljno racunati za ovu sezonu.Djani Salcin ne moze biti lijevi defanzivni bar moje misljenje i ako ostane na toj poziciji mislim da moze totalno igracki potonuti.Mali Islamovic sigurno dobar potencijal ali bez iskustva i mislim da jos nije fizicki spreman da iznese tu poziciju na ovom nivou.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 06 feb 2020, 11:54

Historicar je napisao/la:
06 feb 2020, 11:50
amypitar je napisao/la:
Pantića se sjecam iz Zvezde, kasnije otišao u Španiju, bio i u Dinamu iz Kijeva.On je kvalitetom tu negdje sa Lazićem, bio bi nam pojačanje u svakom slučaju.Ali onda nek pošalju Kurdića na posudbu u Olimpik, puno je pet štopera, a igramo samo prvenstvo.Kad je Miličević dolazio, bio sam ubjeđen da je on zadnji vezni, da dolazi na tu poziciju, međutim, neki dan je sam izjavio, da je on štoper.
pantic je bolji od lazica drug
vidi samo gdje je igrao
nebi ja kurdica slao na posudbu nek ga na klubi treba jbg ima se 14 tekmi odigrati
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 feb 2020, 11:55

Stroj1946 je napisao/la:
06 feb 2020, 10:50
Ma to dovodjenje igraca iz Mladosti, Krupe, Zvijezde ili klubova iz manjih sredina, koji imjau preko 23 godine je velika greska, ja mislim da se to pokazalo ove sezone a i u proslosti. Haj da su mladi po 19, 20 ili 21 godinu, al 25, 26 ili 27 godina je bas lose. Ne radi se tu o igrackim kvalitetama, nego o mentalnim. Djaba sto on zna igrati, kad on ima svaku tekmu mentalnu blokadu. Strah od greske i reakcije trenera i ono malo publike. Jednostavno postoje i uviijek su postojali igraci za manje klubove. Cinjenica. Samo mlade dovoditi.
Takvi se dovode ako imas problem finasijske prirode, da popunis mjesta u rosteru, al ako imas love i to radis i dalje, onda je to nesposobnost. Ovo sto sad rade, Susic, pa pegovori s Hajrovicem i prica oko Hadzica itd., je pravi put. Jaka imena, spojeno sa par igraca iz akademije i pokupis iz jacih ekipa sto mozes vise. Nama ide u prilog sto imamo iste igrace duze na okupu, al i to ce se morati mijenjati kad tad. Zasicenje.
Pricas o nekoj mentalnoj blokadi za covjeka koji engleski mentalitet i skola West Hama ? :crazy:
Nije ga Mladost stvorila nego West Ham. To sto je silom prilika zavrsio kod nas u ovoj ligi ne znači da je los psihicki a pogotovo ne fizicki.
Svjetski klubovi poput Barce, Reala, Bayerna svoja pojacanja dovode iz nekih manjih prosjecnih klubova samo eto mi ne mozemo iz nekog razloga... TSS i Hajrovic jesu igraci kojima se mora teziti ali jos nismo taj level da takve kalibre igraca imamo na svim pozicijama, a dok ne dostignemo taj level onda bi trebali kupiti najbolje iz lige, imati ta 2-3 kapitalca plus akademija.
Krste Lijen. :crazy: :facepalm:
I svi mi koji se nadamo da ce Milanovic imati sta pokazat u drugom dijelu ludi a ti jedini pametan.
On je extra igrac i momak i na trenutke se vidi ta njegova explozovnost i brzina ali se vidi da igra u grču i pod strahom, od koga i zbog cega, to ne znam. Moguce da je kod njega problem upravo to sto si pisao za Fanima i blokadu. Siguran sam da ce uz Marinovica proigrat.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 feb 2020, 11:56

MortemHz je napisao/la:
06 feb 2020, 11:48
RajaBa1983 je napisao/la:
06 feb 2020, 11:16
prenos tekme na TVSA
Je l' me furaš

Ovo je za banovati @sefe , mozda ne sad , ali kao opomena :thumbup:
Otkud Ti ovoliko lajkova ? :rol:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 06 feb 2020, 11:56

MortemHz je napisao/la:
prenos tekme na TVSA
Je l' me furaš
:urnebes: moram malo
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2020, 11:59

06 feb 2020, 11:56
MortemHz je napisao/la:
prenos tekme na TVSA
Je l' me furaš
:urnebes: moram malo
Ma ja, ma ja, tako znači :twisted:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 feb 2020, 12:00

Milanovic je predugo ostao u klubu bez perspektive za napredak, bez borbe za titulu, bez evropskih tekmi, bez ozbiljnog rada....

A momak ima i tehniku i sut i brzinu, samo u glavi se nije jos oslobodio, a jbg ima i zadataka na terenu koje u manjem klubu ga tetose ko zvijezdu glavnu pa vjerovatno nije morao nikad prije to raditi....

Mislim da ce ipak biti ok igrac....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 feb 2020, 12:06

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 feb 2020, 12:06

AngelDiMaria je napisao/la:
06 feb 2020, 10:23
CUj lazic ima motoriku amaterskog nivoa.
De morto banuj me
Mozda je pregruba rijec amatersiki nivo al nema ni motoriku za europski nivo. Moze u nasoj ligi proci vani tesko. Protiv Batea drugi gol kad je penal napravio, covjek ga pretrcao i ako Lazic bio blizi lopti par metara. U prvenstvu isto na sirokom prostoru jako cesto ispadao i pretrcavan bio. Proslu sezonu se to nije vidjelo igrao je desno dobro se postavljao isao na skok a Mujakic koji ima strašno dobru motoriku stizao sve.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 feb 2020, 12:07

06 feb 2020, 11:54
Historicar je napisao/la:
06 feb 2020, 11:50
amypitar je napisao/la:
pantic je bolji od lazica drug
vidi samo gdje je igrao
nebi ja kurdica slao na posudbu nek ga na klubi treba jbg ima se 14 tekmi odigrati
Ima samo jedna poražavajuća činjenica oko Pantića, proguglaj malo kad je zadnji put odigrao 90 minuta pa s nama ovdje podjeli. Nisam puno istraživao to al sam čuo da je baš baš dugo pauziro (godine su u pitanju), halalite ako sam fulao. A što se tiče CV-a, po tome bi bio na samom vrhu cijele lige.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 feb 2020, 12:08

ajdohordas je napisao/la:
06 feb 2020, 11:55

Pricas o nekoj mentalnoj blokadi za covjeka koji engleski mentalitet i skola West Hama ? :crazy:
Nije ga Mladost stvorila nego West Ham. To sto je silom prilika zavrsio kod nas u ovoj ligi ne znači da je los psihicki a pogotovo ne fizicki.
Svjetski klubovi poput Barce, Reala, Bayerna svoja pojacanja dovode iz nekih manjih prosjecnih klubova samo eto mi ne mozemo iz nekog razloga... TSS i Hajrovic jesu igraci kojima se mora teziti ali jos nismo taj level da takve kalibre igraca imamo na svim pozicijama, a dok ne dostignemo taj level onda bi trebali kupiti najbolje iz lige, imati ta 2-3 kapitalca plus akademija :tokralju: .
I svi mi koji se nadamo da ce Milanovic imati sta pokazat u drugom dijelu ludi a ti jedini pametan.
On je extra igrac i momak i na trenutke se vidi ta njegova explozovnost i brzina ali se vidi da igra u grču i pod strahom, od koga i zbog cega, to ne znam. Moguce da je kod njega problem upravo to sto si pisao za Fanima i blokadu. Siguran sam da ce uz Marinovica proigrat.

Tesko ce krila kod nas pokazati explozivnost i brzinu , kad imamo posjed 70% . Mozda u direktnim obracunima sa konkurentima . Ako budemo i dalje forsirali ofanzivu bekova ,a hocemo(sasvim prirodno :rol: ) , onda krila moraju pokrivati ledja tim bekovima . Ovo za Akademiju vrh . :bow:
Nikad ne bih uzimao u svom postu ove kaki boje klubove . :nene:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 feb 2020, 12:12

Nije kvalitetom tu negdje, nego dosta jaci od Lazica ako gledamo cv. Momak ima preko 60 nastupa u La Ligi sto je ekstra, Lazic nije dobacio nikad do lige 5.
Ako bi Pantic bio zamjena Lazicu, onda Lazicu sretno :salut:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2020, 12:13

Pantić? Od 2. septembra prošle godine je slobodan igrač ako je ovaj info tačan.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 06 feb 2020, 12:16

pitara je napisao/la:
06 feb 2020, 01:01
ubipara je napisao/la:
06 feb 2020, 00:29
ThrillerHz je napisao/la:
06 feb 2020, 00:23
Ne treba gomilat igrace bezveze, a iz te Mladosti se kod nas jos niko nije pokazao, sve go promasaj.
Slazem se da ne treba gomilati igrace, al kad skontas u spicu imas samo Ahmeta, koji je vec u godinama i treba mu naci pravu zamjenu. Mislim da bi nam garo bas lego u napadu pored brzih i pokretnih krila
Fanimo ne moze na spica ni u ludilu, a Handzic je drugi spic.
Zar ne igra spica u Mladosti? Handzic ne smije biti prvi izbor ni u ludilu za spica ukoliko se ne daj Boze povrijedi Ahmet.Hare je dobar kao rezerva i djoker sa klupe a da pocinje utakmice i bude nas prvi izbor je isto kao da nemamo spica. Ahmet ima jos ugovor na godinu dana tako da treba razmisljat da mu se nadje zamjena vec sada.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 06 feb 2020, 12:16

Stroj1946 je napisao/la:
Ma to dovodjenje igraca iz Mladosti, Krupe, Zvijezde ili klubova iz manjih sredina, koji imjau preko 23 godine je velika greska, ja mislim da se to pokazalo ove sezone a i u proslosti. Haj da su mladi po 19, 20 ili 21 godinu, al 25, 26 ili 27 godina je bas lose. Ne radi se tu o igrackim kvalitetama, nego o mentalnim. Djaba sto on zna igrati, kad on ima svaku tekmu mentalnu blokadu. Strah od greske i reakcije trenera i ono malo publike. Jednostavno postoje i uviijek su postojali igraci za manje klubove. Cinjenica. Samo mlade dovoditi.
Takvi se dovode ako imas problem finasijske prirode, da popunis mjesta u rosteru, al ako imas love i to radis i dalje, onda je to nesposobnost. Ovo sto sad rade, Susic, pa pegovori s Hajrovicem i prica oko Hadzica itd., je pravi put. Jaka imena, spojeno sa par igraca iz akademije i pokupis iz jacih ekipa sto mozes vise. Nama ide u prilog sto imamo iste igrace duze na okupu, al i to ce se morati mijenjati kad tad. Zasicenje.
Svjetski klubovi poput Barce, Reala, Bayerna svoja pojacanja dovode iz nekih manjih prosjecnih klubova samo eto mi ne mozemo iz nekog razloga... TSS i Hajrovic jesu igraci kojima se mora teziti ali jos nismo taj level da takve kalibre igraca imamo na svim pozicijama, a dok ne dostignemo taj level onda bi trebali kupiti najbolje iz lige, imati ta 2-3 kapitalca plus akademija.
Gdje si ti procito za Fanima samo da mi je znat. :urnebes: :urnebes: Ako je tebi Milanovic dobar igrac, onda znam s kim imam posla :crazy:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 feb 2020, 12:18

MortemHz je napisao/la:
06 feb 2020, 12:13
Po cv bi bio kapitalac, pitanje je u kakvoj je spremi samo. Do pocetka lige nije ostalo puno i predugo smo otegli ovo sa Lazicem.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 feb 2020, 12:23

Stroj1946 je napisao/la:
06 feb 2020, 12:16
Stroj1946 je napisao/la:
Gdje si ti procito za Fanima samo da mi je znat. :urnebes: :urnebes: Ako je tebi Milanovic dobar igrac, onda znam s kim imam posla :crazy:
Procitao*
:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2020, 12:26

Pročitao*

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 feb 2020, 12:27

ElCartel11 je napisao/la:
06 feb 2020, 12:18
MortemHz je napisao/la:
06 feb 2020, 12:13
Po cv bi bio kapitalac, pitanje je u kakvoj je spremi samo. Do pocetka lige nije ostalo puno i predugo smo otegli ovo sa Lazicem.
Ma ne vjerujem za Pantica jer je desnjak, i imali bi isto kao sad sa Lazicem, pomaknut na lijevu stranu, odmah tanji igrac od onog sta zaista moze....i vjerovatno onda Besima ne bi ni otkupili....lijevonogi stoper bi rijesio bar privremeno 2 problema(stoper+lijevi bek)...

Puno je pitanja....a nista se ne desava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, MSOZ101 i 90 gostiju.