NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Bosnjoboston svaki dan sve plici i plici
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sto se nadimak siri sve brze i brze
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Realno,**** ih Clippe.Morris je odlican igrac i jos jedan u nizu odlicnih krilnih defanzivaca u Lac,ljudi ce imati jace defanzivce da bacaju na Brona nego li GSW svojevremeno,a mislio sam da je to nemoguce.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hajmo realno ovaj period do deadlinea, jedini trade assets koji imaju je Kuzma(nemaš pickova)koji je na rookie ugovoru i moraš biti spreman odreći se još nekoga, da li bi ti dao Kuzmu i Greena za Morrisa?
Ostaju ti buyout kandidati, od Collisona nema boljeg razigravača od dostupnih, a bio je solidan startni PG sa 39% kroz karijeru šutem za 3. JR je nepotrban, ne treba da uzima minute Carusu. Da sam fan Lakersa bio bih zadovoljan, ipak su prvi omjer lige. Stoji da je LaC favorit, al sa zapada nema ih više ko ugroziti, ima li?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Celtics let NBA Deadline pass without making any trades...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Brao Pasha, slazem se, ali opet ostane taj osjecaj nesposobnosti uprave sto se vuce vec od ljeta, dze jih je kawhi odradio momcaki, mogli su bez problema napraviti ekipu koja bi se popisala po citavoj ligi ali pohlep jih je udraio po guzici.
JR neka sjedi kod kuce nije on vise za kosarke... A Colla ako se ne odluci da se vrati, then what? Opet nikakve sigurnosti...
JR neka sjedi kod kuce nije on vise za kosarke... A Colla ako se ne odluci da se vrati, then what? Opet nikakve sigurnosti...
Zadnja izmjena: Edviin, dana/u 06 feb 2020, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Warriorsi dali Russella za najgori ugovor lige.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kakav je McRae, je l makar koristan sa klupe?
Clippersi odradili ekstra posao sa Morrisom. Rocketsi bog zna sta kontaju. Memphis i Miami win-win situacije.
Clippersi odradili ekstra posao sa Morrisom. Rocketsi bog zna sta kontaju. Memphis i Miami win-win situacije.
Jel realno da su odbili ukljucit Kuzmu u trejd za Morrisa ? Moglo se od rahiticnih Knicksa jos stagod izvuc za Kuzmu i Dannyja. Ntilikina recimo, momak je vec sad strasan defanzivno od 1 do 3.
Neil Olshey najveca pichka u NBA. Covjek bez muda koji je personifikacija izreke korak naprijed nazad dva. Pricajte sta hocete za Moreya u Houstonu ali covjek radi SVE da pokusa pomoci Hardenu da uzme prsten. A pogledaj sta ova mazga radi Lillardu. Fuj fuj. Svaka cast Dameu kad ima strpljenja igrati za ovakav otpad (Znam, znam da zaradjuje lavinu milionu ali vidi se da liku nije samo stalo do para). I njemu i Stottsu je licno Lillard donio nove velike ugovore. Kakva stoka grob te yebo.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 06 feb 2020, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Eh taj period iza, ljeto, slažem se, mogli su još bolje popuniti roster.Edviin je napisao/la: ↑06 feb 2020, 22:03Brao Pasha, slazem se, ali opet ostane taj osjecaj nesposobnosti uprave sto se vuce vec od ljeta, dze jih je kawhi odradio momcaki, mogli su bez problema napraviti ekipu koja bi se popisala po citavoj ligi ali pohlep jih je udraio po guzici.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la: ↑06 feb 2020, 22:25Ti sine ne znas koliko ta cifra ima nula. Pitanje je znas li i do 10 brojat.
Buraz ti da imaš 30k mjesečno ne bi pisao na ovom forumu

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa ima 30 milja,sta ga handrite
#Punoljetstvo
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Babuka će od Wigginsa napraviti malog Duranta, plus pick prve runde. Svaka im čast
Anfernee "Penny" Hardaway #1
sta da ti kazem boji se i zato ima 0 titula 0 unanimous mvp

Mislim da se nece naigrati, tj nece biti redovni clan rotacije kad svi budu zdravi, Craig je pokazao po koji put da zasluzuje da igra, backup Harrisu a i Morris isto tako. Vjerovatno neka iskra s klupe i backup za povrede jer ih ima i previse na bekovskim pozicijama. A mislim da ce i Diop se vise gurati jer je mladji i treba vidjeti sta imas tu, ali vidjet cemo sve uskoro

****: Philadelphia is waiving guard Trey Burke
Ramona Shelburne
@ramonashelburne
Following up on Lakers-NYK talks. It wasn’t just Kyle Kuzma LA didn’t want to include in a deal for Marcus Morris. The Knicks also wanted Danny Green (to make the $ work) and future second round picks, per ****. Lakers decided that was too steep and walked away late.
I nek im je Rob pokazao srednji prst, jedina ispravna odluka
@ramonashelburne
Following up on Lakers-NYK talks. It wasn’t just Kyle Kuzma LA didn’t want to include in a deal for Marcus Morris. The Knicks also wanted Danny Green (to make the $ work) and future second round picks, per ****. Lakers decided that was too steep and walked away late.
I nek im je Rob pokazao srednji prst, jedina ispravna odluka

- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako ekipe sutaju okolo sugavog patuljka
Vrijeme za Kine. Gdje i pripada.

Vrijeme za Kine. Gdje i pripada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.