Brate kod ovog se na petoj godini hladno pada, evo vidiš kolege @dundeeja, a i mene čeka njegova sudbina.

Da su inicijali K.K.K, @Morto bi svršio.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Brate kod ovog se na petoj godini hladno pada, evo vidiš kolege @dundeeja, a i mene čeka njegova sudbina.

Neki dan je odbio Partizan, jer nije bio zadovoljan uslovima koje su mu ponudili.Farci je napisao/la: ↑06 feb 2020, 22:09https://www.transfermarkt.com/uros-vita ... ler/138512
Ako ne moze Pantic moze li nam ovaj posluziti

Znas sta je najbolje?
joj kad bi stavili Sušiću 7-icu na taj retro

vjerovatno, njega Pidru i Lazića zastupa isti likFarci je napisao/la: ↑06 feb 2020, 22:09https://www.transfermarkt.com/uros-vita ... ler/138512
Ako ne moze Pantic moze li nam ovaj posluziti

Ko nam to ne dolazi?
Da nije Kodro Kenan

Rahmanovic nece igrati zadnjeg veznog ako Vinko ima mozga sekunde (nadam se da ima). Jer momak ne igra to. I Milanovic bi mogao lagano ispasti iz prve postave.Disperadun je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:57Nešto razmišljam kako bi mogao izgledati sastav u prvom kolu protiv Tuzle, da li će biti vremena da Tino zaigra prije toga, da li je spreman i slično. Pretpostavljam ovako nešto:
Kovačević
Šabanovic Šerbečić Miličević Hodžić
Đokanović Rahmanović
Milanović Mustedanagić Tatar
Ahmetović
Šta vi mislite?
Bez kapitena ?Disperadun je napisao/la: ↑06 feb 2020, 23:57Nešto razmišljam kako bi mogao izgledati sastav u prvom kolu protiv Tuzle, da li će biti vremena da Tino zaigra prije toga, da li je spreman i slično. Pretpostavljam ovako nešto:
Kovačević
Šabanovic Šerbečić Miličević Hodžić
Đokanović Rahmanović
Milanović Mustedanagić Tatar
Ahmetović
Šta vi mislite?

Razvali ti njih igrom i ne može im Isus ni Allah pomoći. Kad si egal s njima, e tad te mogu sudije syebati, a ti kad im pokažeš kako se igra, nema te nepravde koja će uticati na ishod.Pitaristok je napisao/la: ↑07 feb 2020, 00:02Ono sto je meni interesantno, je da se u borac pumpaju ogromne pare, i mislim da ce borac na sve nacine pokusati da dode do titule, znaci budite spremni na sve i svasta i na nemoguce penale, isto tako nad nama ce bit zlocina, neko sesto culo mi to govori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.