NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Beasle i DLo novi splash bros
Tacno takoTracy3McGrady je napisao/la: ↑07 feb 2020, 07:44Šta kažu, Harden najbolji igrač lige a indijanac mu uzeo ekipu za 3 mjeseca![]()

Samo me interesuje pocetak konflikta, i sapunice...
#BILDNOTWELCOME
Uzeo nego sta je nego uzeo, odustali od svoje igre, kad zagusti daj zmiji loptu i bjezi.
Jos ce mi gsw postat drag zbog wiginsa sad. Fuj
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Durant Stephu nije mogao ni uzeti kad nije ni bila njegova. Logično, jelte. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Tobias Harris aka 180m prazne statistike
Elton Brand je kloc
Elton Brand je kloc
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Covjeka su duplali cijelu noc od prve secunde, log8cno da se preda lopta da se kazni double. Kad ga cuvas 1 na 1 onda te on przi kao pros li u, oa tekmu prije te, pa i tekmu prije te. Kad ga duplas onda je na resto ekipe da potegnu/kazne, u ovom slucaju Russ. Cista logikaTracy3McGrady je napisao/la: ↑07 feb 2020, 09:02Ne pitam te to, nego kako se desi da najbolji igrač lige ovako ispuše i preda ekipu indijancu, koji pritom nije ni top3 PG lige?alemsa je napisao/la: ↑07 feb 2020, 07:48Najbolji PG ligeTracy3McGrady je napisao/la: ↑07 feb 2020, 07:44Šta kažu, Harden najbolji igrač lige a indijanac mu uzeo ekipu za 3 mjeseca![]()
![]()
Prvo ne lazi, drugo reci mi kakav je ovo regres WB
To je taj regres![]()
Logicno da je najbolji, nadji mi igraca kojeg u februaru duplaju od prve secunde do kraja tekme, ne postoji, ostale superstars ce pocet duplat kad su vec u ritmu i kad su im vec sasuli brdo poena. Mogu oni pricat sta hoce, Giannis ovo juce pa LeBron nije kao excited da ga uzme, a dodje istu noc da igra protiv njeg a strategija trenera duplaj Bradu cijelu noc, djela govore sve, pusti pricu

A i uostalom nek prca moj drug Russ, naivise mi je drago kad moj drug @ep gleda kako WestBeast karindjoni

Wessovo trpanje ce odvest Rocketse do ispadanja u prvoj rundi. Toliko puta vec vidjen scenarij. Kad su odbrane uspjele zaustavit ulaze jednog Giannisa sa vrhunskim spacingom okolo, nece biti tesko naci odgovor ni za ovo sto Houston radi s RWom. Tjeraj Hardena da se rijesi lopte i pusti Wessa da te dobije. To moze proci sa u RS.
WB je prebrz jebga, midi pogadja k'o kap, a i ulaz rijesava prelagano.Epidaurus je napisao/la: ↑07 feb 2020, 13:21Wessovo trpanje ce odvest Rocketse do ispadanja u prvoj rundi. Toliko puta vec vidjen scenarij. Kad su odbrane uspjele zaustavit ulaze jednog Giannisa sa vrhunskim spacingom okolo, nece biti tesko naci odgovor ni za ovo sto Houston radi s RWom. Tjeraj Hardena da se rijesi lopte i pusti Wessa da te dobije. To moze proci sa u RS.
Imas AD i Brona, resto ekipe ti odron, Kuzma izgubljen, Rondo igrac minusa, Danny jednu tekmu dobar, 6 odron, McGee-Dwight korisni ali za malo minuta, Pope septicka jama, imas ovog bijelca iz Texas A&M jedino. Bilo bi izmedju nas i Clippa da se uzme zapad u normalnim okolnostima

Zato su House, Ben, Rivers i ostali sve igracine
Ova tekma je izgleda relevantna dok ono nabijanje u sred Houstona bez ADa je nebitno skroz. Alem i logika, dva oprecna pojma.

Ova tekma je izgleda relevantna dok ono nabijanje u sred Houstona bez ADa je nebitno skroz. Alem i logika, dva oprecna pojma.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ben i Rivers su nama fit, i igraju svoje uloge dobro, znam da slabo gledas ali baci nekad pogled. House je dobar ali s klupe, nije za startera, vidjet cemo koga ce RoCo zamjenit u startnoj postavi njega ili Gordona. Prije da ce Gordona ali et.
Ma ono igrao Capela, to se ne racuna

Bilo koja smallball varijanta Rocketsa ce bit zgazena od Brona i ADa u PO. Smallball protiv njih dvojice moze proci kad su Green i KD na 4-5 sa Iggyjem i Klayom na bokovima. Cirkus sa RoCom i Tuckerom unutra te Russom, Hardenom i bilo kim od ovog ostatka okolo nema ni promil sanse.
Zato ste bili primorani da matchup s nama, pa ti Dwight nije vidio parket u drugom pl.Epidaurus je napisao/la: ↑07 feb 2020, 13:56Bilo koja smallball varijanta Rocketsa ce bit zgazena od Brona i ADa u PO. Smallball protiv njih dvojice moze proci kad su Green i KD na 4-5 sa Iggyjem i Klayom na bokovima. Cirkus sa RoCom i Tuckerom unutra te Russom, Hardenom i bilo kim od ovog ostatka okolo nema ni promil sanse.

Strasno da Epi kao bandwagoner Warriorsa to ne razumije.alemsa je napisao/la: ↑07 feb 2020, 13:58Zato ste bili primorani da matchup s nama, pa ti Dwight nije vidio parket u drugom pl.Epidaurus je napisao/la: ↑07 feb 2020, 13:56Bilo koja smallball varijanta Rocketsa ce bit zgazena od Brona i ADa u PO. Smallball protiv njih dvojice moze proci kad su Green i KD na 4-5 sa Iggyjem i Klayom na bokovima. Cirkus sa RoCom i Tuckerom unutra te Russom, Hardenom i bilo kim od ovog ostatka okolo nema ni promil sanse.![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Poenta je da Hou ima 2 chokera, jedino bitno je koji ce vise chokati i zbog koga ce ispasti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Joj Grevisa. Pa veci cirkusant od Alema 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.