U januaru
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
U dec 47% iz igre
Februar vec prca ne vadi, kako Brada cini igrace boljim, dok je igrao u okc bio nerezonski kreten

Russ se trenutno podcijenjuje samo zbog alema. Godinama mu se zamjeraju trojke kao ključni problem, sad kad je maltene potpuno izbacio iz repertoara i dostiže vrh efikasnosti, opet ne valja jer je u Houstonu. Zar nije fit problem?
Ja bih se više brinuo za Lakerse, ljudi su pokazali previše problema a nisu ništa uradili po tom pitanju, doduše lijepo maskiraju rekordom. Houston je makar napravio ono što su htjeli, sad je samo pitanje koliko mogu.

Ja bih se više brinuo za Lakerse, ljudi su pokazali previše problema a nisu ništa uradili po tom pitanju, doduše lijepo maskiraju rekordom. Houston je makar napravio ono što su htjeli, sad je samo pitanje koliko mogu.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma nebitni su Lakersi. Saltaju se ovi njihovi "navijaci" na Warriorse opet iduce godine.
Harden pametno prepustio Russu loptu radi boljitka tima. Ovako sada ce ili on poentirati ili asistirati nekom dobrom suteru na otvorenu tricu. Nema odbrane.

Harden pametno prepustio Russu loptu radi boljitka tima. Ovako sada ce ili on poentirati ili asistirati nekom dobrom suteru na otvorenu tricu. Nema odbrane.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nemoj ih sila puno prcatS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:35Russ se trenutno podcijenjuje samo zbog alema. Godinama mu se zamjeraju trojke kao ključni problem, sad kad je maltene potpuno izbacio iz repertoara i dostiže vrh efikasnosti, opet ne valja jer je u Houstonu. Zar nije fit problem?![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Grevis tacno ponavlja jednu te istu stvar ne bi li kako sam sebe uvjerio. Lakersi su mu vec jedan period zivota unistili pa je u strahu da se ne ponovi.
Ma kakvog alema, ne mos ti to utufit ljudima, kad su egocentricni, ako su vecina govorili/mislili da nisu fit, oni ce to furat sve dok ne uzmu titulu pa taman Brada imo 50 ppg a WB 40ppg. Ne zele da priznaju da nisu bili upravu, isto kao i za Bradu, ne moze nosit ekipu itd. I kad iz sezone u sezonu dokazuje da nisi upravu onda ti stvara iritaciju da bi ti vremenom postao iritantan i da ga degradiras na druge nacine, sve je to psihologijaS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑07 feb 2020, 14:35Russ se trenutno podcijenjuje samo zbog alema. Godinama mu se zamjeraju trojke kao ključni problem, sad kad je maltene potpuno izbacio iz repertoara i dostiže vrh efikasnosti, opet ne valja jer je u Houstonu. Zar nije fit problem?![]()

smijesno kakav mentalitet ima seoska varalica

ok malo ga shvatam, da nece nikad osvojit titulu kao 1 opcija ekipe ali da se podredi zidaru

anthony usao u 100 najboljih skakaca svih vremena
Ma Harden je duplo bolji igrač, 3 puta je igrao finale konferencije kao prvi igrac ekipe, Wess bez Duranta nije uspio ni prvu rundu proci
Igro coj'k sa KD= nerezonski kreten, sam=nabijac statistike, sa PG=nerezonski kreten, regres, opo itd. Dodje kod Brade igra najbolju sezonu u karijeri, Brada mu bukvalno obnovi karijeru, od regresa back to mvp mode. Koliko coj'k/Brada cini igrace boljim, nevjerovatno
dva mjeseca igra dobro , ok back to mvp mode rofl
zidar mu preuzeo ekipu i vodi ih do 5 mjesta na zapadu

zidar mu preuzeo ekipu i vodi ih do 5 mjesta na zapadu

Posle AS vikenda idu najvaznije utakmice, a tek u PO ce da se vidi ko kosi a ko vodu nosi. Smijesna su ova nagadzanja, kako ce neko nekoga da popisa, nije dobro biti previse uzdignut, kad tad te to udari u guzicu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jest preuzeo sa 10ppg manje od Brade, sta je tek KD uradio Stephu, uzeo mu ekipu i Ajshu da prca

A i sta ima veze nek je, Brodie is my boy, dere covjek, najbolji pg ove sezone, jos jedna u nizu pogodjenih prognoza Dr. Alema da su fit

Ainge bolje nek suti, dobra mu filozofija, zato ide 10ta sezona kako boston nije bio u finalu lige i zadnjih 20 i kusur godina osvojili jednu titulu, mlati praznu slamu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
MVP mod 
Rocketsi sa dva MVPa se bore za prednost domaćeg terena u PO, i bit će isprašeni opet od prvog ozbiljnijeg i spremnog protivnika u PO, ovoga puta sa dva iMVP level igrača.

Rocketsi sa dva MVPa se bore za prednost domaćeg terena u PO, i bit će isprašeni opet od prvog ozbiljnijeg i spremnog protivnika u PO, ovoga puta sa dva iMVP level igrača.
Pa nije on 20 i kusur godina GM, a i tu titulu neki nisu nikada ni osvojili. A ako gledamo cisto izjavu, ona je sasvim na mjestu i mnogima bi bilo pametnije da se drze nje.
Sto se mene tice, ja od kada intezivnije pratim NBA, sto je nekih 10ak godina, on radi sasvim dobar posao. I ove greske sto je pravio proslih sezona su greske koje bi skoro svako napravio, jer su u tom trenutku bili dobri potezi koji su se ispostavili losim (citaj Irving).
To Capela kocio, sad ide 20 game win streakDonnie Darko je napisao/la: ↑07 feb 2020, 17:21MVP mod

Reci koji je to spremni protivnik da cujem? Clippe ok, Lal bi dobili u normalnim okolnostima. Ove ostale levate tipa Utah, Denver sve u 5-6 ce rijesit.
@ep
Here's a fun Q:
Zadnje 3 tekme prije sinoc ekipe nas uzele 168-121 u skokovima ukupno, a mi imali po 10 vise FGA na kraju tekme, kako to? Da vidim hos pogodit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.