Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hare_BvB
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Hare_BvB » 24 nov 2010, 23:31

Frajer fakat ima smisla za tumor. :evil:

Kako mu ne dojadi čitav dan pisat gluposti?!!! :roll:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 nov 2010, 23:46

Dok jednom smrkne drugom ne svane.
Izgleda da je ozleda Gourcuffa poprilicna te ce sada Miralem dobiti odresene ruke da diriguje vezom i dokazati raspalom Puelu da zasluzuje mesto u prvom timu i kada je ovaj drugi tu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 nov 2010, 17:35

Navijači Lyona diskutuju da se Pjanić mora pronaći u igri, jer je 'još samo on ostao', ne raduje ih što je u lošoj formi, ali sad je 'ekipa na njemu'...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2010, 18:01

Virtu4l je napisao/la:Navijači Lyona diskutuju da se Pjanić mora pronaći u igri, jer je 'još samo on ostao', ne raduje ih što je u lošoj formi, ali sad je 'ekipa na njemu'...
Nije on u losoj formi vec Puel.
Ne moze jedan igrac recimo u srijedu odigrati odlicnu utakmicu protiv Slovaka,da bi zatim nakon tri dana bio katastrofalan.Samo sto je ocito da ta losa igra je limitiranost ikakve slobode Pjanica da nesto ucini od strane onog Francuza.
Kod papeta ima kud ikamo vise slobode,sto on itekako zna da iskoristi.A jos i Misimovic u istoj ekipi.
Ovako u Lyonu zadatak mu je isuvise kratkim pasovima vracati loptu nazad i naravno da tu nema ni igre ni probojnosti.Jednostavno igra pod strahom u Lyonu,da zbog neke eventualne greske nebi izgubio i ono malo minuta sto dobija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 nov 2010, 19:10

To je i jedna od par taktickih pobjeda Susica do sada . Mirretu je ,u tisini i na ustrb Misimovica ,dao totalnu slobodu i povjerenje. Dok ga izgleda Francuzi jos uvjek tretiraju kao nekog djecacica koji bi kao zelio da igra.

Dobro je netko gore konstatovao. Glupa je prica da igrac nije ili jeste u formi iz utakmice u utakmicu. Mirre je protiv Slovaka dokazao da u ovom trenutku moze i da zna. Eh sada je sve ostalo do trenera Lyona.

Zeli li ili zna li da iskoritsi Pjanica na najbolji nacin ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 nov 2010, 23:14

Pusti Puela on se vadi na kartu da mu sad svi Francuzi igraju u timu nebi li sprijecio otkaz :? :? Pjanicu toplo preporucujem da bjezi a hvala bogu ima gdje da ide,nece po njega doci slabi timovi to je sigurno,vec velikani koji ce da cijene njegovu fudbalsku velicinu koja jos uvjek iz dana u dana raste,njegov potencijal i talenat je ogroman.On treba da bude zabetoniran u prvih 11 a ne da grije klupu...O Puelu nebi da trosim rijeci vidi se tabela i ostalo,a to samo po sebi govori vec neko vrijeme...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 nov 2010, 00:39

I ja se nadam, da ce Pjanic bjezati u neku drugu ekipu.
Neznam da li sam spomenuo, ali naprimjer u Bundesligi ima manjak Bosanaca. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 26 nov 2010, 23:54

Virtu4l je napisao/la:
emiiNa_ je napisao/la:Ah znam sta mislis, ma nece valjda .. ako bude Puel pametan .. ako ne, onda znas sta ga sleduje .. msm na Mireta ;)
Transfer lista, nadam se. Ako ikako može - Bundesliga ;)
ma ne mora bas u Bundes :)
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 27 nov 2010, 00:02

Ne bi ga bilo loše vidjeti na Otoku. Mislim da bi se uklopio u viziju menadžera Tottenhama, da se konačno prekine ta dominacija Hrvata u tom klubu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2010, 00:06

MinistaR je napisao/la:Ne bi ga bilo loše vidjeti na Otoku. Mislim da bi se uklopio u viziju menadžera Tottenhama, da se konačno prekine ta dominacija Hrvata u tom klubu.
I to kod @Paje ,kakvi totemi,vracevi ii manitui :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 nov 2010, 01:04

Ma on se meni rodio sa Primere :mrgreen: Previse je mesara u engleskoj za njega,bezveze bi kuburio sa povredama.Ne kazem da u Primeri igraci nisu krkani,ali ih u EPL-u ima za izvoz.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 nov 2010, 01:46

Iskreno, najviše bi volio da ode u Valenciu ;) Neznam, nekako mislim da bi tamo moga da napreduje a sigurno nema niko na njegovom mjestu ko je bolji od njega. Samo, Valencia sigurno nema love za njega :(
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2010, 02:23

Ovaj lacombe je djubre nevidjeno.Spekulise se da je on i nabacio Gourcuffa.Kao sto je prosle sezone lajao u vezi Pjanica da on nije kao Jouninho niti ce biti.I da bi trebalo razmisljati o pojacanju ekipe na toj poziciji.
E onda kad mu je Pjana zacepio usta u LP,pa i onim zadnjim mecevima gdje se borila bitka za direktan plasman slijedece LP.To jest drugo mjesto.Tad ga je cak i Francuska stampa bila ismijavala.Kao biva slab prognozer.
Uglavnom Taj lacomb ne moze ocima smisliti Pjanu.I ocito bi on bio najsretniji kad bi vidio Pjani ledja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 nov 2010, 08:52

Mire ako ostane u Lyonu će stagnirati, jer je očito da ga ne gotive tamo. Po meni bi mu bilo najbolje da ide bilo gdje gdje će konstantno igrati, njemu je za dalji razvoj najbitnije da igra. Može to biti i neki osrednji klub, on je mlad i ima vremena napretek za neke velike klubove. Ja se samo nadam da neće u EPL zbog svoje konstitucije, iako ima sličnih igrača (Modrić) koji su napravili dobar rezultat u EPL.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 27 nov 2010, 08:56

MinistaR je napisao/la:Ne bi ga bilo loše vidjeti na Otoku. Mislim da bi se uklopio u viziju menadžera Tottenhama, da se konačno prekine ta dominacija Hrvata u tom klubu.
A umjesto koga bi igrao Van der Varta ili Modrića?Poklopi se klempavim ušima. :roll:
60 godina vjernosti.

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 27 nov 2010, 08:59

Pjanić bi dobro prošao u Arsenalu ili Aston Villi gdje bi imao mjesta jer se igrači rotiraju,a Tottenham gotovo da ništa ne mijenja osim ponekad napadače.
60 godina vjernosti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2010, 09:58

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Pjanić bi dobro prošao u Arsenalu ili Aston Villi gdje bi imao mjesta jer se igrači rotiraju,a Tottenham gotovo da ništa ne mijenja osim ponekad napadače.
Tottenham je najvise mijenjao postavu ove sezone od svih klubova u PL.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 27 nov 2010, 10:02

Krivo!
60 godina vjernosti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2010, 10:06

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Krivo!
Evo ti brate : http://www.sportingintelligence.com/201 ... ss-081001/

Istina, ovo je iz oktobra, ali vjerovatno su odnosi manje-vise isti.
Tottenham have used most players overall, 25 of them (21 internationals), with Birmingham, Everton and Bolton using joint least, 18
Tottenham have used the most different starters, 21, the same as West Ham, while Chelsea, Bolton and Newcastle have used joint least, 14
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 27 nov 2010, 10:10

Ispričavam se jer sam bio ubijeđen u nešto drugo,moja greška.
60 godina vjernosti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.