FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mortina je presudila ipak 

Vidim da se dosta polemise o Lazicu, zasto igrat zasto prodat zasto tribine.. uprava i ss ako osvoi titulu nevazno mi je sta ce bit sa Lazicem (normalno voliobi da ga prodaju i da dovedu bolje igraca to govorim iz ugla navijaca koji zeli dobro svom klubu)
Sad izgleda ovde neki bolje poznaju situaciju od Vinka i hadzica u ekipi..i sta koji igrac moze nemoze i sta moze ova ekipa sa i bez jednog igraca..
Fudbal je timska igra i recimo dobre igre srednje linije i jednog stopera i beka golmana moze da nadomjesti ne kvalitet ili slabosti dupeta da on bude pruzo bolje igre nego Lazic prvih 6 mjeseci..
Saric i duljevic su bili tu kad se radila stabilizacija kluba I kad se klub stavlja na zdrave noge takve stvari se desavaju
Adukor je drugo on je bio tu medzu zoni i penaltizovan je..
Misljenja sam napadac golman i stoperi ako vidis da su dobri odma ponudit produzenja ugovora ako nece da produzi onda ga pokusat prodat ako ga niko nebude htio tribine trazi drugog igraca i cao..
Dulja adukor suncokret biblija su otisli nije se osjetilo dok kad je delac otiso osjetilo se benko kad je otiso osjetilo se nihad isto jednostavno te pozicije su specificne i ti se igraci najcesce prodaju i najskuplji su
Sad izgleda ovde neki bolje poznaju situaciju od Vinka i hadzica u ekipi..i sta koji igrac moze nemoze i sta moze ova ekipa sa i bez jednog igraca..
Fudbal je timska igra i recimo dobre igre srednje linije i jednog stopera i beka golmana moze da nadomjesti ne kvalitet ili slabosti dupeta da on bude pruzo bolje igre nego Lazic prvih 6 mjeseci..
Saric i duljevic su bili tu kad se radila stabilizacija kluba I kad se klub stavlja na zdrave noge takve stvari se desavaju
Adukor je drugo on je bio tu medzu zoni i penaltizovan je..
Misljenja sam napadac golman i stoperi ako vidis da su dobri odma ponudit produzenja ugovora ako nece da produzi onda ga pokusat prodat ako ga niko nebude htio tribine trazi drugog igraca i cao..
Dulja adukor suncokret biblija su otisli nije se osjetilo dok kad je delac otiso osjetilo se benko kad je otiso osjetilo se nihad isto jednostavno te pozicije su specificne i ti se igraci najcesce prodaju i najskuplji su
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobro je, nije loše. Valjda pročepi ebemuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:23@AlfredNobel jesi sretan?Napravili su vec jedan intervju
Vidis kakve veze vucem![]()

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Milicevic moze biti stoper, mi smo bez lijevog beka.
Danas u Avazu kazu da se ceka prodaja Lazica ,jer budzet za pojacanja potrosen.Ako se proda Lazic krece se u pregovore sa Panticem. Duga opcija neki igrac sa prezimenom V..... zaboravio sam.Te sa nekim crncem igrao u Izralelu,a igra na poziciji desno krilo.
Zamjena za Lazica je dovedena poodavno. Milicevic, ako ste zaboravili...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Cuj budzet potrosenamypitar je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:08Danas u Avazu kazu da se ceka prodaja Lazica ,jer budzet za pojacanja potrosen.Ako se proda Lazic krece se u pregovore sa Panticem. Duga opcija neki igrac sa prezimenom V..... zaboravio sam.Te sa nekim crncem igrao u Izralelu,a igra na poziciji desno krilo.

Nema više dovoDŽenja indijanci!!
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 08 feb 2020, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ma lupa slinan cim nema eksluziva i to. Moze bubnuti ime igraca kao sto je do sad bubao napamet.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nešto gledam ovu zadnju objavu na Facebooku, nigdje famoznih parola 'Uprava napolje'.. Dosta su i izdržali.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
AlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:33Nešto gledam ovu zadnju objavu na Facebooku, nigdje famoznih parola 'Uprava napolje'.. Dosta su i izdržali.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma smijesna prica oko budzeta..Imamo para,ali ostavit cemo sa strane za ljetni prelazni
..
Tako da kad legnu pare na ljeto da bude masala para za igrace..Jedva cekam ljeto da vidite kakve bombe ce biti
@AlfredNobel probili su led,pa cemo viditi kako ce se razvijati situacija..Ako me ne budu slusali poslat cemo im Vanjinog kera :twisted Mene je naucio pamet,pa cemo viditi hoce li i rumenoga

Tako da kad legnu pare na ljeto da bude masala para za igrace..Jedva cekam ljeto da vidite kakve bombe ce biti

@AlfredNobel probili su led,pa cemo viditi kako ce se razvijati situacija..Ako me ne budu slusali poslat cemo im Vanjinog kera :twisted Mene je naucio pamet,pa cemo viditi hoce li i rumenoga

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 08 feb 2020, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ako neće da produži ja bi Lazića isto kao i Adukora na tribine polusezonu i doviđenja......... evo kako se Adukor proveo (ne)igra za osrednji mađarski klub, precizan da budem do kraja odigrao je dvije utakmice i to u avgustu i od tada ga ni na klupi nema
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:46Ma smijesna prica oko budzeta..Imamo para,ali ostavit cemo sa strane za ljetni prelazni..
@AlfredNobel probili su led,pa cemo viditi kako ce se razvijati situacija..Ako me ne budu slusali poslat cemo im Vanjinog kera :twisted Mene je naucio pamet,pa cemo viditi hoce li i rumenoga![]()

Eto Slinan zna je li ili nije budzet probijen. Lik 'insajderske' informacije uzima ovdje sa foruma. Levat klasicni, njemu ne vjerujem nista.
Politika kluba je jasna. Iste je svjestan svaki igrac. Igrac sam odluci sta zeli, sebe ispred kluba i ekipe ili biti dio kolektiva.
Uvijek mozes u Cv imati da nisi igrao pola godine u pl bihž u stvari, od decembra do jula bude to i vise od pola godine. Bujrum.
Sarajevo iznad svega
Sinan pouzdan ko Avaz
Uvijek mozes u Cv imati da nisi igrao pola godine u pl bihž u stvari, od decembra do jula bude to i vise od pola godine. Bujrum.
Sarajevo iznad svega
Sinan pouzdan ko Avaz
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sve dobro, al sa odbranom je dosta tanko i neozbiljno. Ne znam sta cekaju vise sa Lazicem, nikako mi nije jasno. Milicevic je vjerovatno umjesto njega onda. Bekove necu ni komentarisati. Zadnji vezni samo Andrej. Ne svidja mi se defanzivni dio nikako, al valjda znaju sta rade.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja se uopste ne brinem..Svi znamo da Vinko bilo koga da je trenirao imao je uvijek top odbranu..zlo87 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:01Sve dobro, al sa odbranom je dosta tanko i neozbiljno. Ne znam sta cekaju vise sa Lazicem, nikako mi nije jasno. Milicevic je vjerovatno umjesto njega onda. Bekove necu ni komentarisati. Zadnji vezni samo Andrej. Ne svidja mi se defanzivni dio nikako, al valjda znaju sta rade.
Puno vam smeta odbrana,a 2 najbolja odbrana lige..
Da nije Zizovica taktika valjanje imali bi naj odbranu lige
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ono sto se meni svidja je prodaja igraca za dobru lovu,a onda od tih para kupujemo jos boljeg igracaZnaci da imamo lovu da pokrijemo ostale troskove,sto prije nije bio slucaj.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bing [Bot], bvsic, casual033, jurisicduska, keli, mire971, Varijantas8 i 77 gostiju.