Jest, al pored trenutnih bekova si imao jos dva i Lazica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:08Ja se uopste ne brinem..Svi znamo da Vinko bilo koga da je trenirao imao je uvijek top odbranu..zlo87 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:01Sve dobro, al sa odbranom je dosta tanko i neozbiljno. Ne znam sta cekaju vise sa Lazicem, nikako mi nije jasno. Milicevic je vjerovatno umjesto njega onda. Bekove necu ni komentarisati. Zadnji vezni samo Andrej. Ne svidja mi se defanzivni dio nikako, al valjda znaju sta rade.
Puno vam smeta odbrana,a 2 najbolja odbrana lige..
Da nije Zizovica taktika valjanje imali bi naj odbranu lige
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Kao sto rekoh vise puta nihad je igrac za najmanje belgijsku ligu. Za 2 god u ligama petice.
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mene brine napad najvise jer Vinko i ne igra toliko napadacki,ali sto se tice odbrane zna on dobro sta radi..zlo87 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:23Jest, al pored trenutnih bekova si imao jos dva i Lazica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:08Ja se uopste ne brinem..Svi znamo da Vinko bilo koga da je trenirao imao je uvijek top odbranu..zlo87 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:01Sve dobro, al sa odbranom je dosta tanko i neozbiljno. Ne znam sta cekaju vise sa Lazicem, nikako mi nije jasno. Milicevic je vjerovatno umjesto njega onda. Bekove necu ni komentarisati. Zadnji vezni samo Andrej. Ne svidja mi se defanzivni dio nikako, al valjda znaju sta rade.
Tvrd orah mu je reprezentacija bila,a odbrana je skoro ista,znaci vec ih zna sve od A do Ž..
U reprezentaciji mu odbrana bila
Pidro-Besim-Nihad-Saban
A kod nas mu je
Pidro-Besim-Milicevic-Saban..
Milicevic slicne kvalitete Lazica,vjeruj da ce biti dobar

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Od proslogodisnje odbrane Hebibovic- Niho- Lazic - Pidro..ovu polusezonu vjerovatno nemamo nijednog ( za Pidru se ne zna kad ce bit spreman) . Zbog toga se brinemo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zasto mnogi racunaju Pidru? Momak samostalno trenira i u Antaliji, sigurno nece biti na raspolaganju prvih par kola.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nemamo,istina ali zato je Vinko ovu odbranu doveo do perfekcije u reprezentaciji..Pidro ce konkurisati vec protiv Borcafeniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:27Od proslogodisnje odbrane Hebibovic- Niho- Lazic - Pidro..ovu polusezonu vjerovatno nemamo nijednog ( za Pidru se ne zna kad ce bit spreman) . Zbog toga se brinemo
@Napapijri nece da ga forsiraju,nije to mag,on bi ga odmah 90 minuta ubacio da ga odmah posalje na operacijski stol
Super je to ukoliko ce Pidro igrati, a ne znam sta da mislim jer nije igrao ni jednu prijateljsku. Zamjene bi bile Hodzic i Islamovic u tom slucaju sto je ok. Vjerujem da ce Andrej igrati zadnjeg veznog, a tu vec mozemo i kombinovati sa Rahmanovicem i Gavricem, iako bih volio nesto da imamo tipa Stanojevica, al govore da ne gaji taj stil igre sa destruktivcem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:26Mene brine napad najvise jer Vinko i ne igra toliko napadacki,ali sto se tice odbrane zna on dobro sta radi..zlo87 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:23Jest, al pored trenutnih bekova si imao jos dva i Lazica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:08
Ja se uopste ne brinem..Svi znamo da Vinko bilo koga da je trenirao imao je uvijek top odbranu..
Tvrd orah mu je reprezentacija bila,a odbrana je skoro ista,znaci vec ih zna sve od A do Ž..
Pidro-Besim-Nihad-Saban
A kod nas mu je
Milicevic slicne kvalitete Lazica,vjeruj da ce biti dobar![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pokrit ce se to fino dok Pidro ne navikne na tempo..zlo87 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:31Super je to ukoliko ce Pidro igrati, a ne znam sta da mislim jer nije igrao ni jednu prijateljsku. Zamjene bi bile Hodzic i Islamovic u tom slucaju sto je ok. Vjerujem da ce Andrej igrati zadnjeg veznog, a tu vec mozemo i kombinovati sa Rahmanovicem i Gavricem, iako bih volio nesto da imamo tipa Stanojevica, al govore da ne gaji taj stil igre sa destruktivcem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:26Mene brine napad najvise jer Vinko i ne igra toliko napadacki,ali sto se tice odbrane zna on dobro sta radi..
Pidro-Besim-Nihad-Saban
A kod nas mu je
Milicevic slicne kvalitete Lazica,vjeruj da ce biti dobar![]()
Ja ti garantujem da ce vec protiv Borca konkurisati,a protiv MDK bi mogao i dobiti 15-20 minuta..
Imat cemo ga u dobroj formi zadnjih 5 tekmi prvenstva,a jedva cekam da ga vidim u europi

- hordasDoboj
- Kontakt:
Susic izjavi da je CMF i da mu ta pozicija najvise odgovara.
DMF Djokanovic, Oremuš
CMF Susic, Gavric
AMF Rahmanovic, Zinedin
Hajd izaberi samo 3 da pocnu hahaha
DMF Djokanovic, Oremuš
CMF Susic, Gavric
AMF Rahmanovic, Zinedin
Hajd izaberi samo 3 da pocnu hahaha
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Oremuš, Sušić i Rahmanović bez razmišljanja. 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
@GiS, ne odlucuje trener o takvim stvarima nego kondicioni trener u saradnji sa doktorima, a trener samo sprovede njihovu odluku i uvrsti igraca u prvih 11 ili ne, ovisno o toj odluci.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Postoje treneri kojimo to ne dopire do mozga.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zinedin kako je odigrao protiv Radničkog (sudeći prema tekstualnom) ima mjesto i ispred Sušića ako treba. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moze trener sta hoce vjeruj..
Husref je svojom tvrdoglavoscu Pidru povrijedio..Jela mu rekao da ga ne koristi i da ga ne **** u tekmi koja je lagana,a on kontrirao pravio se pametan i sjebe ga do kraja..
Vidio si i sam da je igrao sa povredom..
Kasnije,nakon sto je otisao jela,glumio je kondicionog iako ne zna taj posao..Tatara i Rahman 2 tekme nisu konkurisali nakon povratka jer ih je previse forsirao..
-
- Kontakt:
Ajd ne seri sad ispade Husref Pidru povrijedio joj što ne mogu glupe priče ako nemaš ništa konkretno napisati bolje ti je šuti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 00:17Moze trener sta hoce vjeruj..
Husref je svojom tvrdoglavoscu Pidru povrijedio..Jela mu rekao da ga ne koristi i da ga ne **** u tekmi koja je lagana,a on kontrirao pravio se pametan i sjebe ga do kraja..
Kasnije,nakon sto je otisao jela,glumio je kondicionog iako ne zna taj posao..Tatara i Rahman 2 tekme nisu konkurisali nakon povratka jer ih je previse forsirao..
ISTINA ZA VEDRANA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne kenjamLecler je napisao/la: ↑09 feb 2020, 00:22Ajd ne seri sad ispade Husref Pidru povrijedio joj što ne mogu glupe priče ako nemaš ništa konkretno napisati bolje ti je šuti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 00:17Moze trener sta hoce vjeruj..
Kad je Husref bio pred duplom i kad sam bio prezadovoljan,zamjerio sam mu to sto je stavio Pidru u prvu postavu,a igrali protiv onih treceligasa..
Imao je on i puno dobrih stvari,i nisam covjek koji prica sve lose o Husrefu,ali da je imao gresaka Boga mi jeste
Pa možda mu je trebao Pidro,otkud ti znaš šta se dešavalo? Po tvojoj priči ispade namjerno ga stavio da se povrijedi ma hajde Bgt
ISTINA ZA VEDRANA!
Raja, mozemo nekoga voljeti ili mrziti, ali moramo poci od cinjenice da niko nikoga ne forsira iz inata onom drugom, posebno ako iz toga proizilaze povrede. Ljudi su to ipak, nisu zlobnici.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, johntravolta123, nedimmmm1337, skoJaa, TETRAPAK i 46 gostiju.