Ti da stanes na beka bolje bi odigrao od Letica, neka je otisao draze mi je bilo gledati Bekica nego njega. Mozda Salcin bude pun pogodak, to cemo se uvjeriti kad podje liga, mada ima tu i mladi Islamovic, treba se i njemu dati šansa..Sanchez1987 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 00:18Nek su zato letica pustili,ne kazem da je nesto specijalno pokazao,al bolji od salcina na beku sigurno,radimo posao je-bo juve![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bordo bijeli za život cijeli!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daleko od toga da mu je htio zlo,nego je mislio da moze izdrzati,a Jeleskovic mu preporucio da ga uopste ne ubacuje jer nema potrebe rizikovati povredu u ovakvom mecu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
S A R A J E V O
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma nije ok momka uopste stavljati tu,mozes sjebati karijeru nekome s tim izmisljanjem pozicija,ok sa nekim starim igracima pa poromjeniti koju tekmu poziciju,al dijete gurati gdje mu nije mjesto je po meni lose,zbog igraca,recimo Halilovic kad je isao na beka ponekad to ok.
-
- Kontakt:
Koje nebuloze i laprdanje. Pidro prije povrede dvije utakmice nije igrao bio na klupi, povredio se u kupu gdje se okliznuo i nezgodan pokret gdje je povredio koljeno. To se moglo desiti na svakom treningu, nikakav start nije bio nit je bila neka zestoka utakmica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 00:17Moze trener sta hoce vjeruj..
Husref je svojom tvrdoglavoscu Pidru povrijedio..Jela mu rekao da ga ne koristi i da ga ne **** u tekmi koja je lagana,a on kontrirao pravio se pametan i sjebe ga do kraja..
Vidio si i sam da je igrao sa povredom..
Kasnije,nakon sto je otisao jela,glumio je kondicionog iako ne zna taj posao..Tatara i Rahman 2 tekme nisu konkurisali nakon povratka jer ih je previse forsirao..
Ako Pidro nebude spreman na pocetku bice spreman bar za 8 kola sto je preko 50% utakmica sto je ostalo, u tom slucaju ce oremusa ubacit da igra beka desnog a hodzica ili sabana na lijevu stranu. Takode susic ce moci izdrzat ti 4-5 kola dok se pidro ne vrati u tom slucaju ce oremusa vratiti u sridu a zidana na mjesto SAFETA SUSICA. Ako u sedmom kolu bodemo na prvom mistu uzimamo titulu 99%.
Moje misljenje da cemo protiv sisoje ugrat u ovom sastavu
....................kova
Oremus lazic (dupe ako lazic ode) serbedzic saban
..............DZOKA ZIDAN
................susic
Tatar......,,,,,,,........,,,,,,,,,,,,,,,,,,.... jukic
,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ahmetovic
Zamjena
Mma borac onaj jaran stanojevicev zaboravi ime od uzbudenja handzic
Haj ti meni reci sukim sisograd moze ovo pobjedit A reprezntacija OVO nemoze pobjedit..
Zeljo se jeste pojaco 12% plus 3% sto imaju trenera koji je sad duze tu i poznaje kriminalne radnje.
Borac je 15% jaci trener duze sa ekipom doveli su par finije igraca
Zrinjski je 8% dovelisu nermina i jos dosta bas igraca koji nisu A KLASA
FK SARAJEVO mi smo u minusu -1% jer je novi trener koji nije imo nijednu prvenstvenu utakmicu sa ekipom u+ 1 % sa kondicionim trenerom doveli smo zidana susica jukica i pidru vratili otice lazic , sto sve kad se uzme u obzir u plusu smo 5% uz to da imamo kvalitetni kostur ekipe koji je duze na okupu i cinjenica jeste da dosta nasi igraca je vinko treniro u B repki plus bod vise i radpored kad se ubaci mogu dat jos 5% i 4% radi tog sto ovi igraju i kup utakmice.
Znaci da nasi glavni konkurenti iskoriste maksimalno svoje adute i da nisu u nikakvom minusu, recimo zakaric tek doso krunic nije neki trener zeljo promjenio spica osto bez sipovica igraca koji su dugo tu dosta novih igraca
Zrinjski novi trener koji nije puno vodio ekipu bruka novih igraca pa i zaostatk od 5 bodova
Mislim da ce radnicka klasa zvani nk prosjak ili nk tresnjevka bit najveci protivnik nama za titulu..
Borac mi je nekako spor i kiks ekipa mislim da ce njih i sisograd preskocit zrinjski vec u 6 kolu..
Al svi parametri realni vode ka tome da mi uzimamo titulu abd i ove godine...
Sve ovo kad se sabere
Moje misljenje da cemo protiv sisoje ugrat u ovom sastavu
....................kova
Oremus lazic (dupe ako lazic ode) serbedzic saban
..............DZOKA ZIDAN
................susic
Tatar......,,,,,,,........,,,,,,,,,,,,,,,,,,.... jukic
,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ahmetovic
Zamjena
Mma borac onaj jaran stanojevicev zaboravi ime od uzbudenja handzic
Haj ti meni reci sukim sisograd moze ovo pobjedit A reprezntacija OVO nemoze pobjedit..
Zeljo se jeste pojaco 12% plus 3% sto imaju trenera koji je sad duze tu i poznaje kriminalne radnje.
Borac je 15% jaci trener duze sa ekipom doveli su par finije igraca
Zrinjski je 8% dovelisu nermina i jos dosta bas igraca koji nisu A KLASA
FK SARAJEVO mi smo u minusu -1% jer je novi trener koji nije imo nijednu prvenstvenu utakmicu sa ekipom u+ 1 % sa kondicionim trenerom doveli smo zidana susica jukica i pidru vratili otice lazic , sto sve kad se uzme u obzir u plusu smo 5% uz to da imamo kvalitetni kostur ekipe koji je duze na okupu i cinjenica jeste da dosta nasi igraca je vinko treniro u B repki plus bod vise i radpored kad se ubaci mogu dat jos 5% i 4% radi tog sto ovi igraju i kup utakmice.
Znaci da nasi glavni konkurenti iskoriste maksimalno svoje adute i da nisu u nikakvom minusu, recimo zakaric tek doso krunic nije neki trener zeljo promjenio spica osto bez sipovica igraca koji su dugo tu dosta novih igraca
Zrinjski novi trener koji nije puno vodio ekipu bruka novih igraca pa i zaostatk od 5 bodova
Mislim da ce radnicka klasa zvani nk prosjak ili nk tresnjevka bit najveci protivnik nama za titulu..
Borac mi je nekako spor i kiks ekipa mislim da ce njih i sisograd preskocit zrinjski vec u 6 kolu..
Al svi parametri realni vode ka tome da mi uzimamo titulu abd i ove godine...
Sve ovo kad se sabere
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prije 5-6 dana, ja pao sa stolice kad sam vidio.

-
- Kontakt:
Ako danas protiv Tobola, ne dobije minutažu, onda ga možemo otpisati za prvih nekoliko kola.Vjerujem da ce sutra odigrati bar poluvrijeme.Ako ne bude spreman za početak proljeca, ja bi Ivetića potpisao, kratkoročnim ugovorom do kraja sezone, izgleda da je napustio Slobodu, nije sa njima u Antaliji.
Iz neznanja itekako moze pogrijesiti. A znanje oko spreme i kondicije nema, a kondicionog otjerao...
Daleko od toga da je zelio poveijediti Pidru, ali neznanjem je tome doprinio jbg.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
- Kontakt:
Toliko dobrih i lijepih i zanimljivih stvari nam se desava a mi opet o bivsem treneru.
Pa majku mu kako vam ne dosadi
Pa majku mu kako vam ne dosadi
-
- Kontakt:
Štoperi - trenutno ih imamo 5
Lijeva krila - 4
Lijevi bekovi - 1*
Zadnji vezni (klasični) - 1**
Desna krila (klasična) - 0
* 10 mjeseci bez utakmica, upitno koliko može pomoci na proljece
** Dijete, nema ni 19, tek 6 mjeseci u seniorima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
22/2/20 2PM

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja kad vidim Krste lijevo i tatar desno 7 dana napretka nemam
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
pa eto Milanović lijevo? jel ti lakše?
međutim Krste će igrat 100%
U kolko je danas tekma i hoce li biti live?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nije.
Velkoski usporava igru, pogrešne pasove daje one najjednostavnije. Na stranu sto je strasna momak i sto ima ogromne zasluke ua oba kupa i titule, poslu polusezonu je kritičan bio.
Imas Tatara lijevo, sta is jukica desno. Imas ekstra brzu Liniju prema naprijed
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa ako je otjeran kondicioni, bio je tu drugi, Saric ili kako se vec zove?! Nebitno je sada, poenta je bila da ne racunamo na Pidru nazalost, posebno ako i danas ne dobije minutazu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
koji ima 60 minuta na pripremama koje niko nije gledao?Pantelija je napisao/la: ↑09 feb 2020, 09:06Nije.
Velkoski usporava igru, pogrešne pasove daje one najjednostavnije. Na stranu sto je strasna momak i sto ima ogromne zasluke ua oba kupa i titule, poslu polusezonu je kritičan bio.
Imas Tatara lijevo, sta is jukica desno. Imas ekstra brzu Liniju prema naprijed
Da, idemo ga odma stavit u prvih 11

Krste je bio loš jer je iscrpljen čovjek igrao je sve tekme od starta i to na drugoj poziciji...njegova rutina i zalaganje nam treba na terenu...posebno protiv ovih nekih seljačkih ekipica koje on obično rješava ranim golom....
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, SamoDaKazeem, ŠTA_JE i 33 gosta.