UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Kad bi trebao Jones da počne, oko 5 možda??
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma ne govorim o kvalitetama kao borca, nego mu ne ide trash talk nikako. Svaki punch, kad se nahajpa dok prica mu propadne, niko ne reaguje. Svi oni glumataju, ali njemu ocito bas ne ide.
Vjeruj da je bolje da mu ne ide nego da mu ide ko Conoru i Khabibu. Ono niko normalan ne zeli slusati i citati.AshburtonG je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:15Ma ne govorim o kvalitetama kao borca, nego mu ne ide trash talk nikako. Svaki punch, kad se nahajpa dok prica mu propadne, niko ne reaguje. Svi oni glumataju, ali njemu ocito bas ne ide.
Najbolje je ko Cejudo prihvati cringe i zejebavaj se.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel ima gdje prenos i ukoliko je borba?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Nabrijan je baš, ja mislim da je u najboljoj formi karijere. Potrudio se pred ovu borbu najviše do sad. Ja mislim da će dobiti. Ali šanse opet treba staviti podjednake, Ige je zeznut skroz. U svim segmentima je dobar. 55-45 za Miku
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Gdje mogu nas stream?
Joj al sjebase ovog Martineza jbt.
Nidje veze.
Nidje veze.
- wadethegreat
- Kontakt:
Iznenadit ce ga Reyes veceras smijem li se usuditi reci.
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- AshburtonG
- Kontakt:
Latifi je jak kao bik.
ahhahahaha ni Lewis nije vjerovao da ce mu sudije dat pobjedu.
ahhahahaha ni Lewis nije vjerovao da ce mu sudije dat pobjedu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Bektic, sve gori i gori. Umro je u trecoj, nema sta, izgleda da su oni porazi uzeli dosta danka na psiholoskom planu. Bjezao je po ringu 2 runde, u drugoj je bio solidan, ali nista specijalno nije napravio nakon rusenja, osim onog pokusaja submissiona. Tanko.
@Ziggs
Tako i treba bit. Nije ovo hrvanje, bacanje se vec dovoljno boduje, a ako lezis na covjeku 2minute, i nista ne radis, normalno da ne treba nikakve bodove dalje davat. Meni to dodje isto kao stajanje bez ulaska u razmjene. Latifi je pokraden, ovo je ok odluka. Nerijeseno bi bilo najobjektivnije, ali eto, ako vec neko treba uzet, Ige je to definitivno.
@Ziggs
Tako i treba bit. Nije ovo hrvanje, bacanje se vec dovoljno boduje, a ako lezis na covjeku 2minute, i nista ne radis, normalno da ne treba nikakve bodove dalje davat. Meni to dodje isto kao stajanje bez ulaska u razmjene. Latifi je pokraden, ovo je ok odluka. Nerijeseno bi bilo najobjektivnije, ali eto, ako vec neko treba uzet, Ige je to definitivno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prekasno ga je srušio u trećoj. To ga je koštalo jbg. Da je pola minute minut ranije, vjerovatno bi pobijedio.
bektic nazalost nema kvalitet da bude sampion, njegov kvalitet je borba u parteru, a kad naleti na protivnika koji je dobar udarac, ako ga ne moze izdominirat u parteru, u velikom je problemu jer on nije dobar udarac da bi se upustao u tucu
josh emmeta koji je udarac nije mogao oborit i dominirat, covjek ga poslao u carstvo snova, a sad niti dan igea nije mogao oborit i dominirat u parteru... jedno obaranje u tri runde je slabo, ako uzmemo u obzir da se u tucu ne upusta jer ne smije
razocaran sam njegovim borbama otkako je dosao u tristar... umjesto da napreduje, on meni djeluje kao da nazaduje, a mozda ga je i onaj poraz od elkinsa psihicki sjebao... jeste nakon toga dobio dvije borbe, no bez obzira, nakon elkinsa je otisao u tristar i nista mi se tu ne dopada
pomirimo se s cinjenicom da nije materijal za sampiona, da ce biti tu, borit se, uzimat pare, no to je sve
josh emmeta koji je udarac nije mogao oborit i dominirat, covjek ga poslao u carstvo snova, a sad niti dan igea nije mogao oborit i dominirat u parteru... jedno obaranje u tri runde je slabo, ako uzmemo u obzir da se u tucu ne upusta jer ne smije
razocaran sam njegovim borbama otkako je dosao u tristar... umjesto da napreduje, on meni djeluje kao da nazaduje, a mozda ga je i onaj poraz od elkinsa psihicki sjebao... jeste nakon toga dobio dvije borbe, no bez obzira, nakon elkinsa je otisao u tristar i nista mi se tu ne dopada
pomirimo se s cinjenicom da nije materijal za sampiona, da ce biti tu, borit se, uzimat pare, no to je sve
Mislim nije nikakva kradja, sto kaze najrealnije bi bio draw. Ali eto citam ovaj event u Houstonu je bio po starim pravilima, sto znaci da su manje cjenili ovo sto sam ja naveo i da je draw haman nemoguc. Ja ne znam, kontam da proba pokusati tamo u AKA oni tamo uce ove Dagestance dobrom boxu a ima ih dosta koji su njegova kategorija. Misljenja sam da je Zahabi cista ublehaAshburtonG je napisao/la: ↑09 feb 2020, 05:25Bektic, sve gori i gori. Umro je u trecoj, nema sta, izgleda da su oni porazi uzeli dosta danka na psiholoskom planu. Bjezao je po ringu 2 runde, u drugoj je bio solidan, ali nista specijalno nije napravio nakon rusenja, osim onog pokusaja submissiona. Tanko.
@Ziggs
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.