Ne pravi se blesav, ne stoji ti.ASD je napisao/la: ↑09 feb 2020, 05:38Cilj je da pljačkaju narod?Sviuodbranu je napisao/la: ↑09 feb 2020, 01:08To je to. Ne mora biti ni sda, ali Bosnjaci moraju imaju svoju nacionalnu stranku...
I hr i srb ih imaju nekoliko, ali svi imaju jedan cilj.
Mi ih imamo 200,svaka za sebe.......razjedinjeni do zla boga
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Re: Chat
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ja eto pljackaju i imaju za cilj Veliku Bosnu do Zadra.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako neces ocesati HDZ? Bakir svjesno i namjerno ide u koalicije sa HDZ-om. Izbaci SDA iz igre i u Federaciji ostvari 50% glasova za normalne stranke i onda nema potrebe za HDZ-om. To je u biti preuzimanje citave vlasti u Federaciji osim 3 kantona.Sviuodbranu je napisao/la: ↑09 feb 2020, 00:50Unistavsnjem sda neces ni ocesati hdz. Kako to ne razumijete.tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:57Tako se moze gledati jos 20 godina i to samo onda odgovara Bosnjackim lopovima da prikupljaju glasove i kradu svoj narod. Zar je tesko shvatiti da je ovakvo uređenje i da mozes poboljsati zivot sebi tu gdje zivis prvo na lokalnom i kantonalnom nivou, a i da izbacivanjem SDA na Federalnom nivou izbacujes i HDZ. Time bi lako stvorio sebi bolji zivot i boli te briga sta clanovi predsjednistva rade, svakako ta pozicija nista ne znaci. Tako bi dizanjem standarda zivota u Federaciji otvorio oci i ljudima u RS. Al hajd kontaju ljudi rato ce, a nema sanse za to ni 0.1%, niti da se nesto ukine niti da se neko otcjepi.
U odredjenom trenutku sve stranke i ljudi, od sdp sda sbih i td od lagundzije bakir silsjdzic svi su suradjivali u odredjenom momentu sa hdz....zavisno od politicke potrebe.
Ja sam za unistenje sda(ove i ovakve).
A sta dalje![]()
Samo ce se olaksati separatistima.
Gradjanska BiH ne dolazi u obzir. Cetnici i ustase nikada nece pristat. Moras priznati da tu foru puse samo Bosnjaci.
Kako skinuti korumpiranu sda i sacuvat drzavu....
Kada su i ostale stranke u gofnima i nema je ko nije kompromitovan...nema cistih......
Ako mislis da ce unistenjem sda sve bit bolje, zivis u iluziji.
Hdz i srbe boli k za BiH bilo gradjansku bilo unitarnu.
Oni rade da je pocjepaju, ako ne mognu politikom, imaju plan B a to je opet rat. Naoruzavaju se masovno cekajuci momenat povoljan na globalnom nivou...
Problem u proslosti je bio sto SDA dobije puno glasova od Bosnjaka, a onda SDA uvjetuje druge da ulaze sa njima i HDZ-om u koaliciju pri cemi HDZ dobije najbolje pozicije.
U biti Bakir i SDA najvece smece koje postoji i treba ih svesti na nivo statisticke greske. Samo tako se onda moze normalno pri cemu ce Covic moci kukati unutar svoja tri kantona gdje ima 100k ljudi i 110k kokosi i krava.
-
Bundesliga
- Kontakt:
@Captain
Jesu, vrbovali ga iz Italije. Rekli mu doci cemo ti u Italiju i za usi te dovesti u BiH.
Kakva ba VRS, zovite ih pravim imenom cetnici. Zna se zasto su promijenili uniforme. Pravi heroji su ovi Srbi i Hrvati koji su branili svoju drzavu, a ne masa ovih sto su jedva docekali da odu u cetnike pa pucaju na svoje komsije. Ko je tjerao ove iz Sarajeva i vrbovao npr? Sami su otisli, kao i mnogi drugi iz drugih mjesta. Htjeli sa "svojim."
Jesu, vrbovali ga iz Italije. Rekli mu doci cemo ti u Italiju i za usi te dovesti u BiH.
Kakva ba VRS, zovite ih pravim imenom cetnici. Zna se zasto su promijenili uniforme. Pravi heroji su ovi Srbi i Hrvati koji su branili svoju drzavu, a ne masa ovih sto su jedva docekali da odu u cetnike pa pucaju na svoje komsije. Ko je tjerao ove iz Sarajeva i vrbovao npr? Sami su otisli, kao i mnogi drugi iz drugih mjesta. Htjeli sa "svojim."
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Marsal
- Kontakt:
Evo sinoć me bagra odvela pit iako smo samo kafu dogovorili pa da sumiramo koliko me koštao izlazak u kojem sam popio taman dovoljno da mi bude vrh vrhova. Nastupao DJ Soul btw
7 piva (21 KM)
Tura za raju (9 KM)
Polovka višnje (5 KM)
Dvije kutije cigara (6 KM)
Velika pizza nakon svega (6 KM)
Taksi kući (4 KM)
Eto ga, 51 KM. A predobro bilo i ničeg nije zafalilo, čak mi ostala kutija pljuga.
Dokazao sam da su gluposti da se nigdje ne može bez stotke.
7 piva (21 KM)
Tura za raju (9 KM)
Polovka višnje (5 KM)
Taksi kući (4 KM)
Eto ga, 51 KM. A predobro bilo i ničeg nije zafalilo, čak mi ostala kutija pljuga.
Dokazao sam da su gluposti da se nigdje ne može bez stotke.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Jesi guzio šta, a prije toga častio?Marsal je napisao/la: ↑09 feb 2020, 09:58Evo sinoć me bagra odvela pit iako smo samo kafu dogovorili pa da sumiramo koliko me koštao izlazak u kojem sam popio taman dovoljno da mi bude vrh vrhova. Nastupao DJ Soul btw![]()
7 piva (21 KM)
Tura za raju (9 KM)
Polovka višnje (5 KM)
Taksi kući (4 KM)
Dokazao sam da su gluposti da se nigdje ne može bez stotke.![]()
Ja sinoć, 10 piva i hamburger (28 maraka). Od 8 do 11. Kao da nisam ni izlazio.
- Marsal
- Kontakt:
Nisam u tim vodama. Već skoro dvije godine sam zauzet i svakakav jesam ali ne bih nikad varao osobu koja mi je ukazala povjerenje.
I da sam slobodan, nisam tip koji čašćava da bi šta ****.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve je opravdano ako ne pijete najgore pivo u univerzumu poznatije kao Tuzlansko. Od kojeg dva dana budes po wc-u i kiselo ti u grlu sedmicu ako popijes vise od 2 litra.
Nemoj pit dvolitretuzlak1987 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:22Sve je opravdano ako ne pijete najgore pivo u univerzumu poznatije kao Tuzlansko. Od kojeg dva dana budes po wc-u i kiselo ti u grlu sedmicu ako popijes vise od 2 litra.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ASD
- Kontakt:
To je druga stvar.
Nisam ni ja neki ljubitelj čašćenja nekih random cura, čisto onako da se zapiša teritorij, a zna to pofin trošak biti.
edit: pojma nemam šta ljudi imaju protiv tuzlanskog.
Meni pivo kao pivo.
Tuzlansko sam pio jednom u zivotu prije jedno 5-6 godina i gore pive u zivotu probao nisam. Da li se nesto promijenilo u medjuvremenu ne bih znao.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Toceno je dobroHeller je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:24Nemoj pit dvolitretuzlak1987 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:22Sve je opravdano ako ne pijete najgore pivo u univerzumu poznatije kao Tuzlansko. Od kojeg dva dana budes po wc-u i kiselo ti u grlu sedmicu ako popijes vise od 2 litra.
Sarajevsko pivo, slabo isto ili mi ne lezi ona aroma.
Najbolje Tuzlansko je nefiltrirano. Ode mi na njega oko 70 KM mjesečno.
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.