A ovo za pobjede u ovom periodu. Sjecam se prosle zime smo imali nekih finih pobjeda, igre i Bijeljina i 6 poraz u nizu i onda nas u ligi nadigrao haman svako do kraja. I ono sto smo pobijedili nije bilo perfektno plus onaj derbi.
Prva utakmica će biti nezgodna. Prvo, teren. Vjerujem da nas čeka livada na kojem ništa ne možeš odigrati a debelo Krme će vjerovatno postaviti tri bloka u odbrani i u napadu šta uradi uradi. Ne bih zanemario ni hinje iz saveza koje imaju saradnju sa konkurentima, prije svega pitari i lešinari.
Bit ćemo mi konkurentni na proljeće, to je sigurno, ali meni a vjerujem i ostalim navijačima ostaje žal što nismo na ono od jeseni samo nadogradili sa par ciljanih pojačanja kako bi nam lakše bilo. Ali onda pročitam mohikancev post o tome kako se finansira klub i bude mi jasno da jednostavno prošle godine niti smo igrali Evropu niti prodavali ikoga, tako da je ovo super tim sa koliko malo novca raspolažemo.
Zato put stadiona svi, kupujmo karte, dresove i ostale stvari iz fan shopa, navijajmo i bodrimo našeg Želju. Toliko makar možemo.
Bit ćemo mi konkurentni na proljeće, to je sigurno, ali meni a vjerujem i ostalim navijačima ostaje žal što nismo na ono od jeseni samo nadogradili sa par ciljanih pojačanja kako bi nam lakše bilo. Ali onda pročitam mohikancev post o tome kako se finansira klub i bude mi jasno da jednostavno prošle godine niti smo igrali Evropu niti prodavali ikoga, tako da je ovo super tim sa koliko malo novca raspolažemo.
Zato put stadiona svi, kupujmo karte, dresove i ostale stvari iz fan shopa, navijajmo i bodrimo našeg Želju. Toliko makar možemo.
Tako je, u 4 recenice si objasnio sve!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Tako je, u 4 recenice si objasnio sve!
Iz prvih 11 promijenio si 3 igrača, stopere i špica, Osmankovića si morao mijenjati, ali po svemu sudeći nisi doveo boljeg, Sipovića si mijenjao za australijanca koji je najbolji naš stopera u zadnje dvije godine. Meni je ovo dobro kako je znalo biti ranije
Zajmovic,Pavic,Dado,Krsic,Dacic,Ramovic,Stanic,Veca i Kemo bez ugovora za 5mj
Treba Dadi,Pavicu,Stani,Krsicu da se produzi ili ocito nisu zadovoljni s njima pa je jedino Veseli dobio produzenje