mohikanac12 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:32
Edit. Čekam da @Braco sa novim avatarom prokomentarise clanak postavljen iznad. Hajde srce, da cujemo tvoje cijenjeno misljenje.![]()
Misliš ovaj članak o modelu i upravljanju klubova?
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
mohikanac12 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:32
Edit. Čekam da @Braco sa novim avatarom prokomentarise clanak postavljen iznad. Hajde srce, da cujemo tvoje cijenjeno misljenje.![]()
braco je napisao/la: ↑09 feb 2020, 11:12mohikanac12 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:32
Misliš ovaj članak o modelu i upravljanju klubova?
sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ufff ljubi te brat ,kako si me obradovao jutros
Joooooooj
Tako je, u 4 recenice si objasnio sve!Dejan1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 12:44Bit ćemo mi konkurentni na proljeće, to je sigurno, ali meni a vjerujem i ostalim navijačima ostaje žal što nismo na ono od jeseni samo nadogradili sa par ciljanih pojačanja kako bi nam lakše bilo. Ali onda pročitam mohikancev post o tome kako se finansira klub i bude mi jasno da jednostavno prošle godine niti smo igrali Evropu niti prodavali ikoga, tako da je ovo super tim sa koliko malo novca raspolažemo.
Zato put stadiona svi, kupujmo karte, dresove i ostale stvari iz fan shopa, navijajmo i bodrimo našeg Želju. Toliko makar možemo.
Iz prvih 11 promijenio si 3 igrača, stopere i špica, Osmankovića si morao mijenjati, ali po svemu sudeći nisi doveo boljeg, Sipovića si mijenjao za australijanca koji je najbolji naš stopera u zadnje dvije godine. Meni je ovo dobro kako je znalo biti ranijekolezeljovac je napisao/la: ↑09 feb 2020, 12:48Tako je, u 4 recenice si objasnio sve!Dejan1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 12:44Bit ćemo mi konkurentni na proljeće, to je sigurno, ali meni a vjerujem i ostalim navijačima ostaje žal što nismo na ono od jeseni samo nadogradili sa par ciljanih pojačanja kako bi nam lakše bilo. Ali onda pročitam mohikancev post o tome kako se finansira klub i bude mi jasno da jednostavno prošle godine niti smo igrali Evropu niti prodavali ikoga, tako da je ovo super tim sa koliko malo novca raspolažemo.
Zato put stadiona svi, kupujmo karte, dresove i ostale stvari iz fan shopa, navijajmo i bodrimo našeg Želju. Toliko makar možemo.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, kosuljaplava i 63 gosta.