Tu sam dobio otkaz. Sad pisem knjige pa po cijelu noc naliv pero ne ispustam iz ruke

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Napravi i neku web stranicu, kazu i tu je dobra zaradaTheIvicnjak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 06:37Tu sam dobio otkaz. Sad pisem knjige pa po cijelu noc naliv pero ne ispustam iz ruke![]()
wwwpisam u kante.comredbull93 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 09:49Napravi i neku web stranicu, kazu i tu je dobra zaradaTheIvicnjak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 06:37Tu sam dobio otkaz. Sad pisem knjige pa po cijelu noc naliv pero ne ispustam iz ruke![]()
![]()
Ma za ovo moraš imati nisko samopoštovanje i biti plaćen. Sam od sebe ne možeš biti ovoliko poremećen i raditi ovoTheIvicnjak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 05:46fanatikk je napisao/la: ↑09 feb 2020, 01:24Ja svojim drugovima ne naređujem, ja ih molim.
Naprijed Željo ljubavi moja!
Smeta avatar akcija jer jača Željino navijačko tijelo. Smeta jer ih je strah i svjesni su da smo kako god okrenes najbolji, a ako budemo dodatno rasli njih nema na mapi. Smeta jer mi mozemo što ostali mogu samo sanjati.
Molim vas pogledajte anketu jos jednom. Svi ali bukvalno svi su svratili da nam kazu, kako nema šanse da mozemo nakucati cenera posjetu. Cast nasim navijacima koji imaju takvo misljenje ali njih je u vrh glave dvadeset. Ostalo su ovi ljubomorni, iskompleksirani, prestraseni koji su zabrinuti jer osjecaju da se iza brda nesto veliko valja.
Najveci klub u BiH postaje jos veci, raste, jača iz dana u dan, lokomotiva se zahuktava. Ne postoji niko u PlBiH ko to moze sprijeciti, ma koliko se trudio. Njihovo misljenje nas ne zanima, dobro znamo šta nam misle ali mi još bolje znamo ko smo, i sta smo.
Šta možemo, to ćete tek svi da vidite.
https://i.ibb.co/2k4Ys7b/Clanske-2017-1024x683-1.jpg
Manijaci, nek' crknu dušmani! Svi kao jedan!
Mi smo Željini Željo je naš!
I KAMEN BI ZAPLAK'O !!!![]()
Za procente
Bitno je da ste vi odlicniredbull93 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 14:15Joj sarajlija i ciganije, za procente fanima hoce, a ovamo se busaju u prsa haha
E moj musija, eto ti sarajevski klubovi i njihovi procenti, a kad su ti nudjene pare za Andjusica nisi htio iz svoji razloga nekih. Na kraju opet ga radi turcina i prodao u trabzon, za iste pare sto je najsmjesnije, qurca ces vidjeti bonuse ikakve.
Stavio nas je ko fol na ignore, al redovno procita sta smo napisali, samo ne smije odgovoriti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.