NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- ASD
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ako ništa. Piše da je bio u Deportes Tolimi što je jako dobra referenca jer se radi o klubu koji je više puta igrao Copa Libertadores. Otelul Galati isto.
Poslije toga.presao u FK Custa Migrantos?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Dizdaric

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Treba paziti gdje hoda da ga ne bi u Biru prebacili
@legenda reala Da, Benjo Dizdaric.

@legenda reala Da, Benjo Dizdaric.
Jest, vratio se tvoj miljenik u svoj grad

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Bio je u Gz prije dana, znaci nije se dogovorio za drugii dio
iskreno zao mi je gotivim ga strasno extra veznjak
ma mi njega uzmemo polusezonu i onda drugi dio ga pustimo, dogodine je on opet kod nas u prvom dijelu za drugi ce ovisiti od ambicija
iskreno zao mi je gotivim ga strasno extra veznjak
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
Gdje to piše. Nikad čuo za ekipu.
Na wiki piše Universidad Crucuena iz Bolivije. Iskreno, opet nije loša referenca za ove lige.
Mislim. Ne znam ništa o njemu, neću ništa reći dok ga ne vidim na djelu. Ali ne dolaze često ti igrači koji su bili u solidnim klubvima drugog kontinenta.

FK Custa MigrantosASD je napisao/la: ↑08 feb 2020, 00:02Gdje to piše. Nikad čuo za ekipu.
Na wiki piše Universidad Crucuena iz Bolivije. Iskreno, opet nije loša referenca za ove lige.
Mislim. Ne znam ništa o njemu, neću ništa reći dok ga ne vidim na djelu. Ali ne dolaze često ti igrači koji su bili u solidnim klubvima drugog kontinenta.![]()
William Orlando Arias Bermudez 

Ja cekam i sinoc i danas, nigdje da objave tu tvoju magiju

-
- Kontakt:
Bude Vlado Koprivica ...
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Pa kakvo je zapravo stanje u klubu? Jel sad sve grad daje pare. Ostaje li Kulenovi predsjednik. Kakvi su planovi sta se ikako desava
Ostaje Cigo predsjednik.nebeskasila je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:45Pa kakvo je zapravo stanje u klubu? Jel sad sve grad daje pare. Ostaje li Kulenovi predsjednik. Kakvi su planovi sta se ikako desava
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Vladini papiri su i dalje u TOŠK-u. Kako ja znam vaši imaju volju al ne mogu se oko para dogovoriti. Jedinstvo je htjelo i šabića od nas, al nisu dali za papire, mali eno trenira s gradinom srebrenik, ali još ništa nije riješio.
Kako su danas igrali je li neko gledao napadaci krenuli zabijat pogitovo ovaj mali iz Kaknja vidim opet pogodio
-
- Kontakt:
Rjeseno je to sve. Vlado neku noc bio u bihacu! Ceka se samo jos formalnostHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑09 feb 2020, 18:00Vladini papiri su i dalje u TOŠK-u. Kako ja znam vaši imaju volju al ne mogu se oko para dogovoriti. Jedinstvo je htjelo i šabića od nas, al nisu dali za papire, mali eno trenira s gradinom srebrenik, ali još ništa nije riješio.
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Onda će TOŠK dobiti pare koje traži za njega.Bihacit1937 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:47Rjeseno je to sve. Vlado neku noc bio u bihacu! Ceka se samo jos formalnostHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑09 feb 2020, 18:00Vladini papiri su i dalje u TOŠK-u. Kako ja znam vaši imaju volju al ne mogu se oko para dogovoriti. Jedinstvo je htjelo i šabića od nas, al nisu dali za papire, mali eno trenira s gradinom srebrenik, ali još ništa nije riješio.
Ne može tošk dobiti pare za njega ako mu je ugovor istekao 4.1.2020 a i covjek objavio tog dana da napusta Tosk.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:57Onda će TOŠK dobiti pare koje traži za njega.Bihacit1937 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:47Rjeseno je to sve. Vlado neku noc bio u bihacu! Ceka se samo jos formalnostHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑09 feb 2020, 18:00
Vladini papiri su i dalje u TOŠK-u. Kako ja znam vaši imaju volju al ne mogu se oko para dogovoriti. Jedinstvo je htjelo i šabića od nas, al nisu dali za papire, mali eno trenira s gradinom srebrenik, ali još ništa nije riješio.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nisi upravu. Kod njega je amaterski ugovor kao i svih ostalih u TOŠK-u. Takvi ugovori vrijede do kraja sezone. Kada završi sezona svaki igrač je slobodan i ne veže ga ništa za klub. On je sa upravom kluba usmeni dogovor napravio da će ga pustiti u Inostranstvo da mu neće praviti probleme. Za prelazak u klubove kod nas, morat će se platiti papiri. Šabić ahmed također trenira s gradinom, jedinstvo ga hoće, al još ništa nije rijeseno. Tako da može biti samo suspendovan ako se ne dogovori s nekim.tropic je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:06Ne može tošk dobiti pare za njega ako mu je ugovor istekao 4.1.2020 a i covjek objavio tog dana da napusta Tosk.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:57Onda će TOŠK dobiti pare koje traži za njega.Bihacit1937 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:47
Rjeseno je to sve. Vlado neku noc bio u bihacu! Ceka se samo jos formalnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.