Uvijek se igrala generalka 7 dana prije pocetka prvemstva u kampu, tako bi trebalo da bude i ovaj put.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koga krivis sto Krste igra prijateljske i prvenstvene utakmice? Bivseg ili novog trenera ili nekog treceg?GangEvil je napisao/la: ↑09 feb 2020, 19:12Hajd vidim da si normalan, mozda sam malo pretjerao...Izvinjavam se na rjecniku...Ali Krste se vuce vec sezonu i po nekako u prvih 11 samo zato sto je kapiten, pa kao gdje ces na kapitena...Kad Juventusu vise nije odgovarao level Del Pierovih predstava bilo je "Alex ili ides na klupu ili nadji klub gdje ces imati zagarantovanih 90 min"...i tako i bi..frajer predje u Australiju i svi sretni...A mi kao trebamo Krstu ili nekog desetog trpiti...Ako je Andrej bolji od njega, nek igra on sa 18 godina, a ne ovaj sto je kapiten....Simple as that....Denchi je napisao/la: ↑09 feb 2020, 09:57moguće. ja sam samo citirao i malo podvukao korištenje i akcije kapitena u 3 pripremne tekme. to nije moja procjena to su samo fakti, dakle zapis događaja...
ovo o Mari, naravno ovisi o kojoj Mari je riječ, i Sveta Mara je zatrudnila, tako da se morala razumit malo![]()
![]()
prosječne Mare se razumiju dosta u tu problematiku, bar po mom iskustvu![]()
![]()
Da li mislis da bi Krste imao mjesta kod vecine trenera u nasoj ligi ili samo ima mjesta kod trenera u nasem klubu?
Sta ovo Musija prica, ciji ce biti Fanimo na ljeto ?
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
bordodivovi
- Kontakt:
pozdrav bordo naciji
Prvo pogledaj sastave u svakoj tekmi...Pitar6785 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 19:34Kako onda komentarise 0 sansi u 5 utakmica 0 golova ahmeta handzicaVanja8 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 19:32Ti kao da pises o tekmi koja se igrala negdje pred kraj aprila, a ne o utakmici na sredini priprema...Pitar6785 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 19:26Kroz komentare se da uvidjet da ce nivo igara bit isti ko i kod husrefa uz mogucnost da pri kraju sezone bude nesto bolje.
Odbrana izgleda malo cvrsca sredina malo fluidnija napad dosta slabi a najvaznije ako zelis pobjedzivat a ne igrat nerjeseno skoro svaku utakmicu.
Uz to da se primjetit da imamo novog trenera dosta novih igraca i da ce trebat mnogovise od ovih 10 dana da bi se stavila zavrsna farba..
Tempo igre i rastrcanost neznaci nista ako nisi imao nijednu sansu za 90 min..
Od ljubuskog do sad nismo imali 7 sansi u 5 utakmica ok je fulit sansu al se mora ulazit u sanse..![]()
Drugo, Radnicki je sam sebi zabio golove ...
I da nije bilo sansi uopste...
Ma i ja sam lud sto s tobom polemisem...
Mozda je trebalo organizovati u ovim pripremnim utakmicama, bez obzira na rezultat, izvođenje serije penala? Čisto da se uigra i taj segment i izluče izvođači za prvenstvo. Jbg, o svemu se mora voduti računa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pozdrav, dobro nam došao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobro dosao dive...
-
bordodivovi
- Kontakt:
hvala mortem tu sam pratim odavno pa da i ja koju kazem
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- RajaBa1983
- Kontakt:
dobro dosaobordodivovi je napisao/la: ↑09 feb 2020, 19:44hvala mortem tu sam pratim odavno pa da i ja koju kazem
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
bordodivovi
- Kontakt:
hvala svima 
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Kad igramo tu generalku protiv Olimpica i kad?
Odma' da ti kažem...
Ako ces hvaliti kakvog garavog, onda se poselami sa forumom,zavrsices karijeru prije nego si i poceo...
Samo bijelce diži u nebesa...
Poslusaj ti mene...
-
bordodivovi
- Kontakt:
Vidjecemo treba kakvog zutog naci 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bas vala neki hype bi nam legao bas fino
Npr.da sportsport napise da je Hajrovic blizu Sarajeva
,mislim kad bi se to desilo da bi u 3 ujutru bilo 250 gostiju
Npr.da sportsport napise da je Hajrovic blizu Sarajeva
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
dosta je hajpova 
valja se spremiti za hrkljus po ovim nasim livadama
valja se spremiti za hrkljus po ovim nasim livadama
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Lazić, Hebibović, Letić, Stanojević
vs
Sušić, Zinedin, Jukić, Miličević
vs
Sušić, Zinedin, Jukić, Miličević
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Ammko99, fks74, Google [Bot], Jadnimi, Lecler, Paromlinac, rimljanin90, Tatamata1946, USB i 102 gosta.