Angaziraj se mozda u tebi cuci nevidjen talent,nikad nije kasno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
On ne bi mogao donijeti prevagu na terminima gdje ja igram
Hahahah,sta se ljutis malo te zezam,za te dubokoumne komentare zza utakmice ste zaduzeni vi termin strucnjaci.harden je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:01On ne bi mogao donijeti prevagu na terminima gdje ja igramti bi mogao nekad komentarisati neku utakmicu ili igraca/trenera, ne samo forumase.
Jos je uspio promasiti najbolju sansu sto smo imali na utakmici, osutao kao amater. Procitao ga golman Leipziga prije nego je uputio udarac.
Ma ne ljutim se samo je iritantno to hinjsko podbadanje forumasa a nisi posten komentar napisao kako je Jupp otisao prvi put iz Bayerna.
Strašan stoper, nema šta! Treba tu nešto uraditi.
Ti bi bio dobar moderator, ali dok god to ne postaneš, meni šalji na pp ankete koje želiš da postavim bilo gdje na pdf BL-e.
FC Bayern have already deposited their interest to the management of Dayot Upamecano. The defender has a €60m release clause in the summer. If another club approaches the player, Bayern should be informed. The club has had Upamecano on the radar for a long time [@cfbayern]
Vec smo trazili jednom moderatora, cini mi se coelho predlozio mene za moderatora ali nebitno eto ne moram ja biti samo neka je neko aktivan, htio sam i prije pocetka sezone da uvedem onu temu za glasanje pa da se malo aktivira ovaj nas dio foruma ali nije bilo bas previse zainteresovanih.
Hahaha,ma daj decko ne pjeni toliko,znaci ti si golgeter ,svaka cast,kakav Goretzka,zaluto u profije.
Vidi ga al se nalozio na termin hahah i ono meni prica za neko vadjenje masti.isakovich je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:46Hahaha,ma daj decko ne pjeni toliko,znaci ti si golgeter ,svaka cast,kakav Goretzka,zaluto u profije.
Ciniti se ,ja ne patim od toga da imam 7k ili 10k komentara,djecija posla, a mozda ti skupljas komentare da budes moderator.I u to se razumijes ,svestran decko
Moji su komentari za ovu publiku vise nego kvalitetni,fazon je sto se vec odavno nema skim kvalitetno pisati.Aa da sigurno bi bili kvalitetni da pljujem Bayern ,upravu itd,da jedno pisem ujutru drugo popodne trece navece.Moje misljenje je uvijek isto,ja se uvijek drzim u sredini,kritika kad je za kritiku,hvala kad je za pohvalu.
Davno se nekad ovdje mogao procitati dobar komentar,sad ti isti ljudi dodju jednom u 2 mjeseca,a naravno ja volim da vadim mast tebi i ostalima zato sto mislite da znate mnogo ,mozda termini i to![]()
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 3 gosta.