FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

isakovich
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la isakovich » 09 feb 2020, 19:59

harden je napisao/la:
09 feb 2020, 19:17
Goretzka igrao ili ne isto je, ovo sto on radi mogu i ja
Angaziraj se mozda u tebi cuci nevidjen talent,nikad nije kasno :) :tralala: :urnebes:
VOLIM BAYERN

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 feb 2020, 20:01

isakovich je napisao/la:
09 feb 2020, 19:59
harden je napisao/la:
Angaziraj se mozda u tebi cuci nevidjen talent,nikad nije kasno :) :tralala: :urnebes:
On ne bi mogao donijeti prevagu na terminima gdje ja igram :kafa: ti bi mogao nekad komentarisati neku utakmicu ili igraca/trenera, ne samo forumase.

Jos je uspio promasiti najbolju sansu sto smo imali na utakmici, osutao kao amater. Procitao ga golman Leipziga prije nego je uputio udarac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 09 feb 2020, 20:04

Meni je bio pravi gust gledati ovu tekmu,pravi uzorak za Flicka da vidi zapravo na cemu je. Kako se spremiti za Chelsea i ko sta moze da igra.Goretzka definitivno il ima onaj zadatak da puno radi a mi to ne vidimo, Hansi nesto hoce od njega mozda i to izadje na vidjelo.
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 09 feb 2020, 20:06

harden je napisao/la:
09 feb 2020, 20:01
isakovich je napisao/la:
09 feb 2020, 19:59
harden je napisao/la:
On ne bi mogao donijeti prevagu na terminima gdje ja igram :kafa: ti bi mogao nekad komentarisati neku utakmicu ili igraca/trenera, ne samo forumase.

Jos je uspio promasiti najbolju sansu sto smo imali na utakmici, osutao kao amater. Procitao ga golman Leipziga prije nego je uputio udarac.
Hahahah,sta se ljutis malo te zezam,za te dubokoumne komentare zza utakmice ste zaduzeni vi termin strucnjaci.
Jel i ti radis skarice ko Leon :) :) :)
VOLIM BAYERN

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 09 feb 2020, 20:07

Upamecano igrač utakmice, kod nas Davies i Thiago najbolje ocjenjeni.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 feb 2020, 20:09

isakovich je napisao/la:
09 feb 2020, 20:06
Hahahah,sta se ljutis malo te zezam,za te dubokoumne komentare zza utakmice ste zaduzeni vi termin strucnjaci.
Ma ne ljutim se samo je iritantno to hinjsko podbadanje forumasa a nisi posten komentar napisao kako je Jupp otisao prvi put iz Bayerna.

Ne radim skarice al zabijem zicer kad me izbace 1 na 1, ne plasiram loptu u golmana ko danas levat Goretzka :tralala:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 feb 2020, 20:09

Kao da prvi put vidite takvog igrača, šta radi kroos, pjanić....oni kao oru teren, krasi ih eksplozivnost, brzina, duel igra, stalna opasnost po gol protivnika....
Ništa od toga, jedino kad lopta miruje nešto mogu uraditi, ostalo je prvom do sebe...,
Vom Jäger zum Gejagten

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 feb 2020, 20:11

Zaboravih pohvaliti anketu, nek se stavila nova, svaka cast. Bilo je i vrijeme :thumbup:
Zadnja izmjena: harden, dana/u 09 feb 2020, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 feb 2020, 20:11

Thiago je maestralno odigrao, bilo ga je na svakom dijelu sredine terena. Imam osjećaj da je bio Robben da bi sa 37. godina zabio jedan cut-inside za pobjedu ili bi naprimje Ribery umjesto Comana predriblao dvojicu u posljednjim minutama meča i asistirao Lewi za 1-0, ali ovako se mora reći da je ovo bila možda najjača utakmica Bundeslige ove godine, napeta skroz, taktički savršena, Leipzig istakao kandidaturu za izbacivanje Tottenhema iz LP i Murinjo je toga svjestan.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 09 feb 2020, 20:15

Ljudi moji ovo je lose. Svaki napad prolazi i postaje velika prijetnja. Onako kako je werner izasao sam na golmana mozes protiv messia i ronaldo odma upisati gol. Dzaba tebi 30 minuta napada ako ne znas gola dati. Nije bitno ko igra na krilu ni jedan ne zna gola dati da ne potrosi 5-6 sansi. Ono sto su robben i ribery igrali sa svoji 35-36 godina je bolje nego sto sadasnji bayernovi krilni igraci igraju u svojim najboljim godinama. Sreca je jedina u bundesligi da nema nekog protivnika da to zna iskoristiti. Ali u ligi sampiona ce te samljati svaka iole ozbiljna ekipa.
Kimmich u veznom redu glumi alonsa. Pa djete moje ti alonsu ni kopacke ne mozes cistiti a kamol glumit njega. Idi na beka i ne glumi kao sto ti je scholl rekao. Pavard glupe lopte u sredinu vraca. Protiv hoffenheima je uprskao za malo i sad opet. Dosta ovdje treba novog materijala za vece domete. A jedina nada je mozda kahn. Jer hasan je vec tri cetri prelazna roka uprskao.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 feb 2020, 20:19

dirkules je napisao/la:
09 feb 2020, 20:07
Strašan stoper, nema šta! Treba tu nešto uraditi.
Dvojica naših su bila među boljima, ali nisu odigrali najbolje partije, ali to nešto govori i za protivnika koji je zaista bio dostojan.
harden je napisao/la:
09 feb 2020, 20:11
Zaboravih pohvaliti anketu, nek se stavila nova, svaka cast. Bilo je i vrijeme :thumbup:
Ti bi bio dobar moderator, ali dok god to ne postaneš, meni šalji na pp ankete koje želiš da postavim bilo gdje na pdf BL-e.
Vom Jäger zum Gejagten

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 feb 2020, 20:25

Đeronimo srce mi se cijepa

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 09 feb 2020, 20:34

geronimo je napisao/la:
09 feb 2020, 20:19
dirkules je napisao/la:
09 feb 2020, 20:07
Strašan stoper, nema šta! Treba tu nešto uraditi.
Dvojica naših su bila među boljima, ali nisu odigrali najbolje partije, ali to nešto govori i za protivnika koji je zaista bio dostojan.
FC Bayern have already deposited their interest to the management of Dayot Upamecano. The defender has a €60m release clause in the summer. If another club approaches the player, Bayern should be informed. The club has had Upamecano on the radar for a long time [@cfbayern]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 feb 2020, 20:35

geronimo je napisao/la:
09 feb 2020, 20:19
Ti bi bio dobar moderator, ali dok god to ne postaneš, meni šalji na pp ankete koje želiš da postavim bilo gdje na pdf BL-e.
Vec smo trazili jednom moderatora, cini mi se coelho predlozio mene za moderatora ali nebitno eto ne moram ja biti samo neka je neko aktivan, htio sam i prije pocetka sezone da uvedem onu temu za glasanje pa da se malo aktivira ovaj nas dio foruma ali nije bilo bas previse zainteresovanih.

A svakih 10 15 dana postaviti novu anketu je cas posla ali eto, razumijem kad ne ulazis cesto na forum i nemas vremena, sve je to u redu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2020, 20:35

Kad se sve sabere i oduzme remi je najrealniji, al' me je onaj šut Wernera presjekao. :) Gnarby najlošji očito povreda je ostavila traga na njegovu formu a mislim da će se ubrzo vratiti u svoj ritam.Raduje povratak Hernadeza i Comana a i Boa je bio dobar kako majstorski skide loptu s glave Nkunku. :shock:

Upamecano za mene igrač utakmice, čovjek je sve pokupio što je mogao i plus spasio 2 čista gola.Jel' mu ono ističe ugovor na ljeto taman za nas. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2020, 21:37

Upamecano treba biti opcija broj jedan za narednu sezonu, pogotovo zbog te klauzule.

Zasto Werner nije u Bayernu, pokazao je onim promašajem, gdje je realno onakvu sansu teze promašiti.

Prvo mjesto je jos uvijek zadrzano i to pred gostovanje Kolnu koji je u naletu, no ako zelimo na kraju prvi proci kroz cilj, moramo tu utakmicu dobiti.

Steta penala kao i sanse Goretzke koji je morao mnogo bolje gadjati.
Davies je u startu sjajan, medjutim, kako mec odmice on gubi na sigurnosti kao i kondiciji ali ce vjerujem to sve doci na svoje.
Lewa odsjecen, bez prave prilike za postizanje gola dok smo na krilima bili pravo tanki.
Na svu srecu vraca se Coman pa ce ekipa imati sirinu i na tom polju.

Schalke u kupu i to u gostima. Koliko god bili bolja ekipa bice strasno tesko, pogotovo sto se igra jedna utakmica gdje je sve moguce.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 09 feb 2020, 21:46

harden je napisao/la:
09 feb 2020, 20:09
isakovich je napisao/la:
09 feb 2020, 20:06
Ma ne ljutim se samo je iritantno to hinjsko podbadanje forumasa a nisi posten komentar napisao kako je Jupp otisao prvi put iz Bayerna.

Ne radim skarice al zabijem zicer kad me izbace 1 na 1, ne plasiram loptu u golmana ko danas levat Goretzka :tralala:
Hahaha,ma daj decko ne pjeni toliko,znaci ti si golgeter ,svaka cast,kakav Goretzka,zaluto u profije.
Ciniti se ,ja ne patim od toga da imam 7k ili 10k komentara,djecija posla, a mozda ti skupljas komentare da budes moderator.I u to se razumijes ,svestran decko ;)
Moji su komentari za ovu publiku vise nego kvalitetni,fazon je sto se vec odavno nema skim kvalitetno pisati.Aa da sigurno bi bili kvalitetni da pljujem Bayern ,upravu itd,da jedno pisem ujutru drugo popodne trece navece.Moje misljenje je uvijek isto,ja se uvijek drzim u sredini,kritika kad je za kritiku,hvala kad je za pohvalu.
Davno se nekad ovdje mogao procitati dobar komentar,sad ti isti ljudi dodju jednom u 2 mjeseca,a naravno ja volim da vadim mast tebi i ostalima zato sto mislite da znate mnogo ,mozda termini i to :tralala:
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 09 feb 2020, 21:50

Mogul.ja.mogul.ja biti moderator, fali mi ta funkcija da upotpunim cv :).
Gero ni za zivu glavu ;), ebes anketu :) :)
VOLIM BAYERN

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 feb 2020, 21:53

isakovich je napisao/la:
09 feb 2020, 21:46
Hahaha,ma daj decko ne pjeni toliko,znaci ti si golgeter ,svaka cast,kakav Goretzka,zaluto u profije.
Ciniti se ,ja ne patim od toga da imam 7k ili 10k komentara,djecija posla, a mozda ti skupljas komentare da budes moderator.I u to se razumijes ,svestran decko ;)
Moji su komentari za ovu publiku vise nego kvalitetni,fazon je sto se vec odavno nema skim kvalitetno pisati.Aa da sigurno bi bili kvalitetni da pljujem Bayern ,upravu itd,da jedno pisem ujutru drugo popodne trece navece.Moje misljenje je uvijek isto,ja se uvijek drzim u sredini,kritika kad je za kritiku,hvala kad je za pohvalu.
Davno se nekad ovdje mogao procitati dobar komentar,sad ti isti ljudi dodju jednom u 2 mjeseca,a naravno ja volim da vadim mast tebi i ostalima zato sto mislite da znate mnogo ,mozda termini i to :tralala:
Vidi ga al se nalozio na termin hahah i ono meni prica za neko vadjenje masti.
Samo opusteno, meni je ovo sve zajeb.ancija. Pa ja ni ne citam tvoje postove, ima 2 godine da si mi u gnjavatorima :rol: al nazalost vidim ih kad te neko citira, mana dizajna na ssba.

Eto ovdje su svi glupi i niko nista pametno ne pise, sjajno :tokralju: zaobidji me molim te, nemoj citati sta pisem i nemoj me citirati.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 feb 2020, 22:06

Da se vi ne bi svađali najbolje da ulogu moderatora dodijele meni, pdf ino fudbal doživio bi šok. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 3 gosta.