Prije vjerujem da smo cijelo ljeto dogovarali cijenu i da je bilo "drž-ne daj" umjesto da se iskeširalo tih 120 milijuna i arivederči. Ovako je ispalo loše za sve.effe_sa je napisao/la: ↑02 feb 2020, 15:49Mislim da je kod Sanea sve propalo zbog povrede, tu je faktički sve bilo jako blizu realizacije. E sada jedino pitanje, možda da smo se manje kockali i bili još ranije konkretni, onda bi možda ranije došao kod nas i ne bi bilo povrede. Sve je to sada šta bi bilo, kada bi bilo? Bilo je određene nedorečenosti prošlo ljeto, pa se onda kadar sklapao, popunjavao na brzinu na kraju s Coutinhom i Perišićem. U kadru vidi se da ima širine, evo Flick je to dobro posložio, ali za daleke domete nam se neke stvari moraju poklopiti, neki se igrači ne smiju povrijediti. Znači stanje je moglo biti još bolje i moglo se sve još bolje isplanirati.
A na ljeto se čini da su velike šanse da Havertz i Sane dolaze i to bi bio super posao. Nekako dosta toga ukazuje na to. Ako bi kod Sanea i došlo do tih nekih novih brljanja, turbulencija, onda stvarno to više ne bi imalo smisla.
A i jučer jedna sigurna partija, samo sam se bio nameračio da će biti još više golova, pa drugo poluvrijeme mi malo bi i dosadno. Ali to što se povukla ručna i što se držala kontrola utakmice sve je to odlika velikih ekipa.
Interesantna su i ta kretanja igrača i to što igramo s dvojicom igrača trenutno, koji nisu prava krila i onda oni opet te uloge na specifičan način pokriju.Pa Muller bude dosta na krilu, a onda često se nađe u sredini i sve nekako super funkcioniše. Dobra su ta kretanja i rotacije igrača na terenu, izmjene pozicija.
Sane je navodno rekao danas upravi Bayerna da želi preći kod nas. Hajde konačno nešto konkretno i da se krene u tom dobrom smjeru. Sad samo spustiti cijenu maximalno koliko možemo ali da je taj igrač od 01.07.2020. kod nas službeno.
Definitivno je Flick proučio ( hmmmm.. pa nije li i kod Loewa Muller igrao desno krilo na SP 2010. i 2014. godine????? ) kako Mullera iskoristiti najbolje. Frajer nije ukopan na krilo i onda njegova pasivna igra što je objektivno kad nema driblinga 1 na 1 itd...
Ovako sudjeluje u igri, kreće se između linija, aktivan, ponovno je u pravo vrijeme na pravom mjestu, ponovno zabija iz ničega, ulazi iz drugog plana itd.. Svaka čast Flicku, ponovno je vratio Mullera u formu.