FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobro jutro plava nacijo.
Samo da pitam HOCEL BIT STA
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- mohikanac12
- Kontakt:
Dobro jutro plava nacijo, dobro jutro stari i mladi, novi i stari, redovni i povremeni, Željovci iz BiH i ostatka svijeta, vi sa avatarom i vi koji niste još stavili evo vam link ispod.
https://i.ibb.co/2k4Ys7b/Clanske-2017-1024x683-1.jpg
Naprijed Željo ljubavi moja!

https://i.ibb.co/2k4Ys7b/Clanske-2017-1024x683-1.jpg
Naprijed Željo ljubavi moja!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Hoce bruda kako nece Zajim aga ce da ga pristavi Zory -ijikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 08:58Dobro jutro plava nacijo.

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ovo ce danas biti prava istinska provjera da vidimo koliko mogu meda
ipak treca ekipa Ukrajinske lige , prije 2 godine su nas nakantali 5:0

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
DOBRODOŠAO MALI CRNI NAJBRŽI
Nisam ni sumnjao u Amara, BOOOOOOOOOOOM, jos danas kad dignemo prvu pripremnu tekmu, uh.. A ovim novoizabranim u skupštini i ostalim organima želim puno sreće i da donesu što više love 

"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
ne trzaj ba neduzan narod na forumu, sto ti to treba.....

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Puca li se?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nazalost kad gledam taj budzet, imas stakvu prihode od transfera, i stakvu prihode od clanarina OP. Ulaganje u oml pogon ti generise prihode transfera u buducnosti. I taj dio mi moramo dici na dosta veci nivo. Omladinski pogon nije tu da ti generise prihode, a kod nas jeste. Omladinski pogon bi trebao da bude investicija da bi ostvario prihode.
Koja je na kraju mandza sa ovim studentom u upravi ? Da nije tata dao pare da se sincina uvali, sto ja u potpunosti podrzavam, daj 100+ hiljada i udji u upravu ili stavi nekog da radi u tvoje ime, tako je i Amar prije govorio.
FKŽ !
- Laznadevetka
- Kontakt:
E'o leg'o Avatar. Pozdrav Mohikancu, idemo jako 

Samo da kazem jednu stvar ovim sto vole da bacaju bombe BOOOOM i tako to.....
znaj kad god bacite laznu bombu, gubis kredibilitet, sledeci put kad i nesto istinito kaze, narod ce odmahnut rukom jer zna da volis bacati lazne bombe ko bosko buha.
znaj kad god bacite laznu bombu, gubis kredibilitet, sledeci put kad i nesto istinito kaze, narod ce odmahnut rukom jer zna da volis bacati lazne bombe ko bosko buha.
ma glupa furka ,majke mi sve sto znam napisem bez ikakvog furanja.
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 10 feb 2020, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
Ne misle sve ozbiljno kad napisu “BOOM”. Neko se i zaebava.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 44 gosta.