Ovo je Nedim ja mislim. On je sa njima u Turskoj i snima ove izvjestaje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav Anel? 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Nastrojeni
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne znam ko je otišao put Turske od njih, rekoh da nije A. Maksumic, jer nakon pljuvanja Amara preko njihovog foruma sa njegove strane i odnosa prema skupštini kada je to bilo najpotrebnije sad sa njim raditi intervju bio bi vrhunac dvolicnosti pojedinaca
MIHAJLOVIĆ !
- mohikanac12
- Kontakt:
Nemoj molim te, bilo, prošlo. Idemo dalje!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Nedim je najjaci za intervjue. Bas fino pita sve.
Iznenadio sam se kad su na Klixu skoro rekli da ima oko 20 i svako ima svoj zadatak. Svaka cast.
Iznenadio sam se kad su na Klixu skoro rekli da ima oko 20 i svako ima svoj zadatak. Svaka cast.
Necu ne sikiraj se, bilo prošlo, ne pada mi na pamet kvariti ovu idilu, samo kratki osvrt na konto fotke ništa višemohikanac12 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:58Nemoj molim te, bilo, prošlo. Idemo dalje!
MIHAJLOVIĆ !
@Osim13 sta ste se vas dvojica udruzili? Sad lafo gotivite pulene tj. on tvog, ti njegov. Znamo mi vas prije ovog uzdruzivanja. 
- mohikanac12
- Kontakt:
Kako je meni ovo moćna izjava.
Ima li ko onu sliku sa derbija 5-2, kada je Stanic digao ruke kada su go slavili kod gola? Ne mogu da nadjem nikako. Hvala.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Zaboravili smo takodjer i Subašića koji je počeo igrati sve više i očigledno da vide potencijal u momku na kojem je da iskoristi maksimalno šanse koje mu se daju.TeaM87 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:39Kup ce nam biti belaj, Lendric ne moze igrati, Zec vjerovatno nece biti spreman za prvu utakmicu, Zaim mora na spica, pojma nemam ko ce nam krilo igrati, okej imaju Blazevic ili Bojo ali po meni su to nikakva rjesenja ako ciljamo na najvise, a ciljamo. Ne dao Bog da se Veselinovic povrijedi ili suspenduje, tek smo onda u belaju, bez njega nemamo ozbiljnog krila.Opijum je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:34Moje mišljenje je da imaš dosta “korektnog“ Zajmovića (po prikazanom na pripremnim utakmicama, igru prije priprema ne bi komentarisao uopće), imaš igrača #10 koji kad se oporavi sto posto znači imaš i više nego odličnog igrača na toj poziciji (koju on može igrat iako mu nije prirodna). Šta ćemo sa Blaževićem, igračem koji je takodjer krilo al je igrao beka u Čeliku? To je tri, onda na pripremema pokušavali u formaciji 442 pa desno je Bojo iako sam mišljenja da s tom formacijom mi ne možemo igrati, al to je prica za sebe..
Znači nije sad da mi igrača na toj poziciji nemamo, ali bih naravno volio da dodje Fanimo jer svojim karakteristikama daje dimenziju više i ono što nama fali sa te desne strane..
Ako se ne dogovore nećemo propast i mišljenja sam da ćemo opet biti itekako konkurentni za titulu prvaka države.
Možda se neki neće složiti sa mnom ali to je moje vidjenje trenutne situacije..
Koliko se sjecam u srijedu je izvlacenje kupa?
Ja lično Blaževića kao krilo nisam nikad gledao tako da ne mogu dati sud kakav je na toj poziciji, ali ako mu je to prirodna pozicija onda ne trebamo unaprijed prognozirati da ne valja. Možda je doveden baš da bude konkurencija za desno krilo jer nazad imamo desno dvojicu al mi to realno ne možemo ni znati dok ne krene igrati?!
Zamjenu za Veselinovića valjda vide u Mujezinoviću, on po meni i jeste više krilni igrač nego za sredine radi svoje visine, brzine.. Mislim da dolaskom Jamaka on gubi svoje mjesto u sredini i da ide lijevo.
Jeste, izvlačenje je u srijedu, 12.02.
Vico, moze li liga po pola?
Nakon odluka u Srbiji i Hrvatskoj, FK Željezničar očekuje priznanje titule iz 1946. godine
FK Željezničar očekuje dodjelu titule iz 1946. godine
https://repreze.****/295016-nakon ... 946-godine
Molim moderatore da ovome posvetimo posebnu pažnju, ako možete, da otvorimo i posebnu temu.
Nama naše !
FK Željezničar očekuje dodjelu titule iz 1946. godine
https://repreze.****/295016-nakon ... 946-godine
Molim moderatore da ovome posvetimo posebnu pažnju, ako možete, da otvorimo i posebnu temu.
Nama naše !

I evo jos jedna bonus slika

Da vidimo ko ce pogodit s koje je tekme ova
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Nastrojeni
- Kontakt:
Zrinjski?irfo je napisao/la: ↑10 feb 2020, 12:16mohikanac12 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 12:07
Kako je meni ovo moćna izjava.![]()
Ima li ko onu sliku sa derbija 5-2, kada je Stanic digao ruke kada su go slavili kod gola? Ne mogu da nadjem nikako. Hvala.
I evo jos jedna bonus slika
Da vidimo ko ce pogodit s koje je tekme ova![]()
čiji si ti mali, senadov ili amarov
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
pusti momka ,ti si na ispitu ispadnes li na kraju kao i nick ti
- mohikanac12
- Kontakt:
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Jeste, tada Darko Markovic odigrao najbolju utakmicu u nasem dresu, gol i asistencija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.