Ovo je Nedim ja mislim. On je sa njima u Turskoj i snima ove izvjestaje.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemoj molim te, bilo, prošlo. Idemo dalje!
Necu ne sikiraj se, bilo prošlo, ne pada mi na pamet kvariti ovu idilu, samo kratki osvrt na konto fotke ništa višemohikanac12 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:58Nemoj molim te, bilo, prošlo. Idemo dalje!
Mi smo Željini Željo je naš!
Zaboravili smo takodjer i Subašića koji je počeo igrati sve više i očigledno da vide potencijal u momku na kojem je da iskoristi maksimalno šanse koje mu se daju.TeaM87 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:39Kup ce nam biti belaj, Lendric ne moze igrati, Zec vjerovatno nece biti spreman za prvu utakmicu, Zaim mora na spica, pojma nemam ko ce nam krilo igrati, okej imaju Blazevic ili Bojo ali po meni su to nikakva rjesenja ako ciljamo na najvise, a ciljamo. Ne dao Bog da se Veselinovic povrijedi ili suspenduje, tek smo onda u belaju, bez njega nemamo ozbiljnog krila.Opijum je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:34Moje mišljenje je da imaš dosta “korektnog“ Zajmovića (po prikazanom na pripremnim utakmicama, igru prije priprema ne bi komentarisao uopće), imaš igrača #10 koji kad se oporavi sto posto znači imaš i više nego odličnog igrača na toj poziciji (koju on može igrat iako mu nije prirodna). Šta ćemo sa Blaževićem, igračem koji je takodjer krilo al je igrao beka u Čeliku? To je tri, onda na pripremema pokušavali u formaciji 442 pa desno je Bojo iako sam mišljenja da s tom formacijom mi ne možemo igrati, al to je prica za sebe..
Znači nije sad da mi igrača na toj poziciji nemamo, ali bih naravno volio da dodje Fanimo jer svojim karakteristikama daje dimenziju više i ono što nama fali sa te desne strane..
Ako se ne dogovore nećemo propast i mišljenja sam da ćemo opet biti itekako konkurentni za titulu prvaka države.
Možda se neki neće složiti sa mnom ali to je moje vidjenje trenutne situacije..
Koliko se sjecam u srijedu je izvlacenje kupa?
Zrinjski?irfo je napisao/la: ↑10 feb 2020, 12:16mohikanac12 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 12:07
Kako je meni ovo moćna izjava.![]()
Ima li ko onu sliku sa derbija 5-2, kada je Stanic digao ruke kada su go slavili kod gola? Ne mogu da nadjem nikako. Hvala.
I evo jos jedna bonus slika
Da vidimo ko ce pogodit s koje je tekme ova![]()
čiji si ti mali, senadov ili amarov
pusti momka ,ti si na ispitu ispadnes li na kraju kao i nick ti
Jeste, tada Darko Markovic odigrao najbolju utakmicu u nasem dresu, gol i asistencija
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 50 gostiju.