FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ovi nasi kontaju dosta smo mi kantali sad mora neko nas kantati. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
Odgovoricu malo duze na onu priču oko kluba dok se nakanim a ukratko, mi navijači moramo postati svjesni da smo jedna jako jako bitna komponenta za razvoj i rast kluba. Moramo to prepoznati i očekujem da će klub u skorije vrijeme pokrenuti niz akcija u cilju dodatnog zbližavanja navijača sa klubom.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
izgleda da cu morati

Nikako da naucis lekciju. Nikad pred rudu. 

Željezničar će danas od 15:30 sati odmjeriti snage sa Zoryom, a Plavi počinju u sastavu: Erić - Stevanović, Kosorić, Jovanović, Stanić - Alispahić, Sadiković - Zajmović, Štilić, Mujezinović - Lendrić. 

Sretno, Željo!
Sretno, Željo!
Kad cemo vise docekati tog Zeca vise da proradi, mora nam se zestoko oduziti na proljece za ovo strpljenje strucnog staba i navijaca.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
znaci ovo je sastav koji bi trebao poceti u Bijeljni jedino Pavic umjesto Stanica
Pavic sigurno umjesto Stanica samo sad malo povrijedjen i mislim da je to to. Jedino da nece stopere kombinovati tacnije Ikic umjesto Kosorica. Eric izgleda opet izgurao Kjosevskog iz prvih 11.
Ili je povrijedjen ili je manje kvalitetan 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
To prvo. Rekao doktor za 1921

Dzaba si se ponadao.
Dokazi su našoj strani, Klub treba da što prije podnese zahtjeve za priznavanje tituleAdmir74 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 12:14Nakon odluka u Srbiji i Hrvatskoj, FK Željezničar očekuje priznanje titule iz 1946. godine
FK Željezničar očekuje dodjelu titule iz 1946. godine
https://repreze.****/295016-nakon-odluka-u-srbiji-i-hrvatskoj-fk-zeljeznicar-ocekuje-priznanje-titule-iz-1946-godine
Molim moderatore da ovome posvetimo posebnu pažnju, ako možete, da otvorimo i posebnu temu.
Nama naše !![]()
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
e jesmo se pojacali

- Nastrojeni
- Kontakt:
Pojacat cemo se, opusteno

jedino što me brine jeste klupa, nemaš baš nekih rješenja za ući u igru. Zna li neko šta se dešava sa ona tri igrača iz Čelika, Blaževića nema nikako?
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
Rješavaju papire, do kraja sedmice bi trebali završiti sve, tu je i Blažević trenira i radi sa ekipom
MIHAJLOVIĆ !
Nema na utakmicama, ali trenira. Mogao se vidjeti kadar na izvjestaju iz teretane jucer na kom je on.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, sassari, WeekendOffender i 53 gosta.