Jamak igra samo u mjesecu Ramazan .

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to je Handzic FarisSamozdravlje je napisao/la: ↑10 feb 2020, 18:42Joj lijepih golova i proigravanja . Jeko ona 10 , Cimirot ?THEC je napisao/la: ↑10 feb 2020, 16:59'vako se protiv Zorye igraSedrenikHz je napisao/la: ↑10 feb 2020, 16:44Ova Zorya je 3. na tabeli, a ako me pamcenje sluzi ona Desna je 4.
Ma yebo i to pripremne su ja jedva cekam ligu.
Ovo mi se sviđa što Vinko reče u smislu, da na odbrani se najvise radilo, jer kad krenemo presing radit, da ne ispadaju kao papci.![]()
![]()
pitanje je bilo:Pitar6785 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 19:08Ja mislim da ce milicevic ivan najvise pokazat posebno ako car lazar bude na tribini..
Jer covjek igra dvije pozicije (sigurno bar duplo jeftini od SUSICA)
A najvise ce bit izforsiran, najmanje se odnjeg ocekuje (sto ce bit olaksica za njeg)
Susic ce sigurno pokazat najvise kvaliteta (malo ce ga sjebat kasna prikucba treningu i stadioni bundes lige bh znaci tepisi sa rupama ledom bez trave sa lokvama itd sto bundesliga donosi
Zato mislim da bi ovaj ivan mogo da dadne vise od njeg jer igra pozicije gdje i nema neku konkurenciju i zamjenu kurdic dupe i gavric izgleda povrijeden
Zidana i jukica ocekujem samo u 50% utakmica da ce bit starteri sve preko toga dobro je
Nije precizirano CEGA najvise?!Denchi je napisao/la: ↑10 feb 2020, 19:13pitanje je bilo:Pitar6785 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 19:08Ja mislim da ce milicevic ivan najvise pokazat posebno ako car lazar bude na tribini..
Jer covjek igra dvije pozicije (sigurno bar duplo jeftini od SUSICA)
A najvise ce bit izforsiran, najmanje se odnjeg ocekuje (sto ce bit olaksica za njeg)
Susic ce sigurno pokazat najvise kvaliteta (malo ce ga sjebat kasna prikucba treningu i stadioni bundes lige bh znaci tepisi sa rupama ledom bez trave sa lokvama itd sto bundesliga donosi
Zato mislim da bi ovaj ivan mogo da dadne vise od njeg jer igra pozicije gdje i nema neku konkurenciju i zamjenu kurdic dupe i gavric izgleda povrijeden
Zidana i jukica ocekujem samo u 50% utakmica da ce bit starteri sve preko toga dobro je
Od kojeg novog igrača očekujete NAJVIŠE u nastavku prvenstva?
Ahmed HasanovićSamozdravlje je napisao/la: ↑10 feb 2020, 19:41
Citao sam ovdje iz pouzdanih "izvor" , da je za juniora Zelje placena nadoknada za treniranje taj iznos . Cini mi se sa H prezime , negdje na posudbi(Gorazde) . Mozda bi za tog momka bolje bilo da je u drustvu Ahmeta , Velkoskog , Handzeta na treningu , nego da igra protiv amatera .
Ako su lagali mene i ja lazem tebe![]()
Hahahahahahah odabi picicu pitarski
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, bhfanatic14, InatSilniBosanski, PeppermintSA, Vanja8 i 77 gostiju.