FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Marinović u ovom interviju, ni rijeci o Laziću i njegovom statusu.
Sta ce pricati? Lazic je zavrsio svoje.Historicar je napisao/la: ↑10 feb 2020, 20:54Marinović u ovom interviju, ni rijeci o Laziću i njegovom statusu.
Mirko Oremuš će biti naše najveće pojačanje.
-
- Kontakt:
Ok, ali daj zvaničnu objavu, a ne ovako mahalski, da nagađamo po forumima.fks74 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 20:58Sta ce pricati? Lazic je zavrsio svoje.Historicar je napisao/la: ↑10 feb 2020, 20:54Marinović u ovom interviju, ni rijeci o Laziću i njegovom statusu.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nije njegovo da priča o tome, on je trener.Historicar je napisao/la: ↑10 feb 2020, 20:54Marinović u ovom interviju, ni rijeci o Laziću i njegovom statusu.
Klub je taj koji se zvanično treba oglasiti kao što su se oglasili sa Stanojevićem, a ne sumnjam da će i bit tako kad sve bude riješeno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa Hadzic ti je rekao, da ce svima biti kao i Adukoru.Historicar je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:01Ok, ali daj zvaničnu objavu, a ne ovako mahalski, da nagađamo po forumima.fks74 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 20:58Sta ce pricati? Lazic je zavrsio svoje.Historicar je napisao/la: ↑10 feb 2020, 20:54Marinović u ovom interviju, ni rijeci o Laziću i njegovom statusu.
Ma da ga je negdje tuhnut za 100 ljami eur., mjera ba. Da izvučeš ono što si mu plaćo, dok je igro za nas.
Od sjedenja na tribinama nemamo koristi ni mi, a ni on. A igrat neće, politika kluba je jasna i apsolutno podrzavam. Šta god da se uzme dobro je.
Svako ko neće produzit - dovidjenja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Normalno. Treba se te sentimentale riješiti. Ako ima ponuda od nas, bujrum, ako neće, hvala, doviđenja i prijatno. Tako isto bi i sa ostalim igračima, kao sa Velkoskim. Ako ne možeš da se daješ na većem nivou, nađi sebi novu sredinu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno. Sada neka ostane na klupi za rotacije ili u slučaju povreda i kartona. Mislim da je svaki vezni igrač bolje rješenje od njega tu osim na ove momke na koje više ne računamo.Stroj1946 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:13Normalno. Treba se te sentimentale riješiti. Ako ima ponuda od nas, bujrum, ako neće, hvala, doviđenja i prijatno. Tako isto bi i sa ostalim igračima, kao sa Velkoskim. Ako ne možeš da se daješ na većem nivou, nađi sebi novu sredinu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
al mora Vinko reć: "Historičar nema Laze"
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sta ce ti ko govoriti, skontaj sam, cim ga nema u prijateljskim znaci sa ce na tribine, on i adukor trebaju bit primjer da se nece tolerisat kur.cenje, vidio laza da nam treba i digo malo formu pa.opleo po honorarima i bonusima.
Nego niste rekli ko ke taj malac od 90k
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ahmed HasanovicPitaristok je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:34Sta ce ti ko govoriti, skontaj sam, cim ga nema u prijateljskim znaci sa ce na tribine, on i adukor trebaju bit primjer da se nece tolerisat kur.cenje, vidio laza da nam treba i digo malo formu pa.opleo po honorarima i bonusima.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jel mogu ce za dijete dati tolike pare ili je mali bas dobar.
-
- Kontakt:
Je.bo to, ja mislio nesta frisko, beze pare bacili na tog tada malogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:36Ahmed HasanovicPitaristok je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:34Sta ce ti ko govoriti, skontaj sam, cim ga nema u prijateljskim znaci sa ce na tribine, on i adukor trebaju bit primjer da se nece tolerisat kur.cenje, vidio laza da nam treba i digo malo formu pa.opleo po honorarima i bonusima.
E cuj onda te nema po mjesec.. sta trebam sje*avat ljude svojim misljenjem..
Ne kad se jednom spomene nego danima, necu ba da gledam to i sutim.. a ti se aktiviras kad meni treba post obrisat.. nije ti bas nesto lego, stali..
A ako njih pustas danima da se*u sto ti to moja sr*nja smetaju.. nisu ti raja nego favoriti ?
Ako nekog vrijedjam banuj me sta mi brises postove, u vezi mog kluba je, o mom klubu je rijec.. ne znam sta je problem..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Morto kume haj stisni obriši mi post
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 10 feb 2020, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sve znas, da ti ne ponavljam..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, perodeformero, Strosmajer i 49 gostiju.