osjeti se smirenost
nema Husove dreke, frke i galame
to nikome ne treba
dreka je odraz frustracije
Hus nije znao pa se zato i derao na njih
onda su mu Rahman i ostali spakovali bojkot i alajhmanet Safija
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
osjeti se smirenost
Za Besima postoji opcija da se otkupi, a i svakako je došao na posudbu godinu dana, tj. jednu sezonu. Zinedin ok, ali kod njega ima caka da mu ugovor s Spartom ističe na ljeto, pa se s njim može čak i sada potpisati ugovor.Kamuflazn je napisao/la: ↑11 feb 2020, 14:40Serbecic, zinedin. Tako je bilo prosle sezone sa kapicem. Pa isti ti **** dodje na kraju, jos je nama serbecic nosioc za zinedina cemo vidjeti. I ovdje mozes primjeniti instant rezultat jer ti treba nisi doveo adekvatnu zamjenu.
Naravno da klub mora sebe zastiti. To je institucija od opsteg interesa, dok igrace vodi licni.Mokes je napisao/la: ↑11 feb 2020, 13:35Poređenje ti je totalno pogrešno. Neće firma dobiti odštetu ako je zaposlenik pod ugovor napusti. Klub s druge strane može dobiti odštetu. To je jedna od stavki koja puni budžet.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 feb 2020, 08:25Jbg, niti u jednoj firmi strucnjaka, zadnjih pola godine, ne stave za portira, nego ga maximalno iskoriste i raziđu se na najkorektniji moguci nacin. Jednostavno mi je nelogicno slati dobrog igraca na tribine zato sto nece da produzi.
Meni je to klasicna ucjena i ne sviđa mi se ta politika.
Baš me zanima tvoje mišljenje od tome da su Sarić i Duljević napustili klub bez odštete. Smatraš li to ok potezom ili ne
Ovo su najgore moguće opcije, ali se šalje jasna poruka, niko nije iznad kluba.
Pitaristok je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:22Momak plati si instrukcije iz maternjeg jezika.
Ispravno se kaze TREBINE.
Pitaristok je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:22Momak plati si instrukcije iz maternjeg jezika.
Pa nakon sto su svi pregovori sa Lazicem propali i pokusalo se da ga prodamo prvo Brann, pa onda nije uopste trebao da ide sa ekipom u Tursku, medjutim menadjer mu je kao naso neki klub u turskoj i zato su ga povelifera je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:14Kao sto je pisao samozdravlje najbolje je to urađeno sa stanojevicem, prodas ga za bilo sta i vozdra. Ovako si na gubitku jer placas igraca koji ne igra.
E sad ima ona strana koju ja ne znam, mozda je u pitanju neka nedisciplina ili nesto drugo pa ne zele da mu izađu u susret i prodaju ga. Tjeranjem inata samo prave stetu sebi i igrac i klub.
@mokes izgleda da nije tacno to za zinedina bar se tako pisalo da mu je do ljeta 2021. uguvor.
HahahhahahahhahaPitar1946 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:30Pitaristok je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:22Momak plati si instrukcije iz maternjeg jezika.
Plati ti levatu jedan " plati si instrukcije" se rem ti se usta ti nasao nekom glumit pametnjakovica...Ti sad pametan lik aa ? Takve pametnjakovice udaram Kur*cem po celu
Veceras u 2 ce biti objava
Sta je ovo morto pobogu si,
Ma brate možda je nekome loš dan ili nešto, ne dešava se ovo često.
Ako je on momak ja idem u jaslice još uvijek
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, perodeformero, SamoDaKazeem i 60 gostiju.