Na koje ime ce izvadit
Ne smije taj proviriti kroz prozor, sve mu se prividjam. Ja mislim u trgovini kad prodje kraj police gdje stoji redbull okrene glavu.
Na koje ime ce izvadit
Mi to ne pratimo jer smo vec zriJEBANI.svrakino1921 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 10:08Joj
Kad bi sutra bili zrijebani da 3 marta u cetvrtfinalu budemo domacini
Da odem na novi istok
![]()
![]()
Šta ono ne kontaju fazon, jebu ti sve po spiskuPitaristok je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:33Sta rece brko legenda
"Dobro je da smo izdrzali 90min"
svrakino1921 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 10:08Joj
Kad bi sutra bili zrijebani da 3 marta u cetvrtfinalu budemo domacini
Da odem na novi istok
![]()
![]()
Jbg, isto ko ovaj tvoj brko, konto da je jucer zavrseno 0 0Radmilo87 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:41Šta ono ne kontaju fazon, jebu ti sve po spiskuPitaristok je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:33Sta rece brko legenda
"Dobro je da smo izdrzali 90min"![]()
![]()
Neka si im napiso stoka ZenickaMrRamiz je napisao/la: ↑11 feb 2020, 19:56Zenicki alkari su postali veca gamad cak i od vrapcicke seljadije.
Umislili jadnici da su neki ozbiljan klub,a trenutno su u borbi za opstanak u ligi.
Omalovazavaju najveceg trenera u historiji bih nogometa gospodina Amara Osima samo zbog licne ljubomore i zavisti.
Duguju po 9 plata igracima,šef kluba im je kriminalac,stranke ih guraju....i Bog zna sta sve ne.
Mene bi bilo sramota kur.citi se po forumu dok razne stranke guraju moj klub
Ali sta ce zenicki alkari ,oni svakako ne znaju ni sta je stid niti sta je sram
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google [Bot], NeSamSafetee, ristagrad i 12 gostiju.