FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Morto daj bogati vise otkaz sa mjesta moderator
Morto volim te najviše

Morto volim te najviše

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Bit će to sve dobro...
Bolje i Salcina na lijevog beka za pocetak nego nekog ala Letic da popuni CV.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
jbg znaci sve se pokusaloInijesta je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:30Pa nakon sto su svi pregovori sa Lazicem propali i pokusalo se da ga prodamo prvo Brann, pa onda nije uopste trebao da ide sa ekipom u Tursku, medjutim menadjer mu je kao naso neki klub u turskoj i zato su ga povelifera je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:14Kao sto je pisao samozdravlje najbolje je to urađeno sa stanojevicem, prodas ga za bilo sta i vozdra. Ovako si na gubitku jer placas igraca koji ne igra.
E sad ima ona strana koju ja ne znam, mozda je u pitanju neka nedisciplina ili nesto drugo pa ne zele da mu izađu u susret i prodaju ga. Tjeranjem inata samo prave stetu sebi i igrac i klub.
@mokes izgleda da nije tacno to za zinedina bar se tako pisalo da mu je do ljeta 2021. uguvor.
Ocito da niko nece da ga kupi ni za 100k€ koliko su i trazili , tako da ili nek pristane na ugovor po uslovima Kluba ili nek ide na tribine , nista mi izgubiti time necemo moze samo on izgubit ko Adukor
Pod gubitak za klub sam mislio na plate koje ce on dobiti a nece igrati, ja se nadam da ce se opametiti kad mu sve opcije propadnu i produziti ugovor.
Kontam na ljeto kad ode serbecic on se moze vratiti na desnu stranu gdje je bio dobar. Bice i na ljeto posla valja to do europe sve rijesiti.
A ovo sto ce salcin igrati beka bi po meni bilo sasvim ok samo da je on malo brži ovako to treba posmatrati samo kao prinudno rjesenje dok se pidro ne vrati.
You are someone else I am still right here
Ova polusezona je svojevrsni test za Vinka, Emira i Upravu. Dovedeno je par dobrih igraca, ali nisu garant titule. Svi se moraju dobro "oznojiti" da se uzme titula. E ako se uzme titula, dokazat ce da mogu, znaju i hoce, i onda ce Nam podebljati pare za pojacanja.
Ovo je neko moje razmisljanje, nije nikakva insajderska.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
- Kontakt:
Cilj je izlazak u Evropufanatikk je napisao/la: ↑11 feb 2020, 16:36Ova polusezona je svojevrsni test za Vinka, Emira i Upravu. Dovedeno je par dobrih igraca, ali nisu garant titule. Svi se moraju dobro "oznojiti" da se uzme titula. E ako se uzme titula, dokazat ce da mogu, znaju i hoce, i onda ce Nam podebljati pare za pojacanja.
Ja mislim da je Kurdic nakupovao nekih poklona u Turskoj...Nisam siguran, ali cini mi se sve umotano crvenom vrpcom...skoroalen je napisao/la: ↑11 feb 2020, 10:48Kakva ba ucjena, nećeš bit tu za 4 mjeseca, ne vidim te u svojim planovima dalje, neću da ti održavam formu i uigravam te kad će se raspast sve. Pa meni treba sad da kaže "e slušaj, raskidamo petog aprila sigurno", ne bih joj ni ja kupio poklone ni za Valentinovo ni Osmi mart. Za mene si već bivša, vozdra ba.
I na kraju krajeva k'o da se o Papetu radi o najmanju ruku a ne o igraču kojeg je Krpić na ramenima nosio u dvije utakmice. Ogroman pad forme zbog kojeg nije zaslužio ni feninga više od ovog što sad prima. Hvala mu za sve al ako neće da ostane, nećemo ni mi da igra do kraja.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Džaba mu svi pokloni, kad skoro seata voza.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cilj je dakle da najveći bh. stadion u budućnosti bude "osposobljen" za odigravanje svih međunarodnih utakmica.
Kako stoji na zvaničnom sajtu Opštine Centar, sastanku su osim predstavnika stručnih službi opštine prisustovali i predstavnici Javne ustanove Centar za sport i rekreaciju, te predstanivi FK Sarajevo.
Načelink opštine centar je poručio da je u ovogodišnjem budžetu opštine predviđeno 500.000KM za potrebe realizacije projekta, dok se rebalanskom budžeta planira izdvojiti i dodatnih 700.000KM za modernizaciju stadiona Koševo. Dakle, načelnik Ajnadžić je obećao ukupno 1.200.000KM ove godine za modernizaciju Koševa.
Također je navedeno da će Opština centar u jednakom iznosu sa NFSBiH uložiti sredstva u iznosu od 400.000KM za nabavku i ugradnju brojčanika.
Načelnik opštine je istakao i da se namjerava ugraditi novi travnjak na Koševu, sa grijačima.
Postoje i ideje o fan shopu u sklopu stadiona...
Svoje ideje i planove prezentovali su i predstavnici JU Centar za sport i rekreaciju, koja u ime svog osnivača Opštine centar, upravlja stadionom.
"Kada uradimo idejni projekat nadležna općinska služba može pokrenuti proceduru javne nabavke za novi travnjak sa grijanjem. Mi smo već pripremili prostorije za fan shop i samo treba ubaciti police i robu. Također, uz minimalne izmjene i sredstva pronašli smo način kako da riješimo pitanje prostora za printane medije, press i fotoreportere", objasnili su direktorica Sabina Špago i Muhamed Alaim iz JU Centar za sport i rekreaciju.
Na današnjem sastanku je dogovoreno da u narednom periodu predstavnivi FK Sarajevo obiđu ponuđene prostorije na stadionu kako bi vidjeli da li iste zadovoljavaju njihove potrebe.
Kako stoji na zvaničnom sajtu Opštine Centar, sastanku su osim predstavnika stručnih službi opštine prisustovali i predstavnici Javne ustanove Centar za sport i rekreaciju, te predstanivi FK Sarajevo.
Načelink opštine centar je poručio da je u ovogodišnjem budžetu opštine predviđeno 500.000KM za potrebe realizacije projekta, dok se rebalanskom budžeta planira izdvojiti i dodatnih 700.000KM za modernizaciju stadiona Koševo. Dakle, načelnik Ajnadžić je obećao ukupno 1.200.000KM ove godine za modernizaciju Koševa.
Također je navedeno da će Opština centar u jednakom iznosu sa NFSBiH uložiti sredstva u iznosu od 400.000KM za nabavku i ugradnju brojčanika.
Načelnik opštine je istakao i da se namjerava ugraditi novi travnjak na Koševu, sa grijačima.
Postoje i ideje o fan shopu u sklopu stadiona...
Svoje ideje i planove prezentovali su i predstavnici JU Centar za sport i rekreaciju, koja u ime svog osnivača Opštine centar, upravlja stadionom.
"Kada uradimo idejni projekat nadležna općinska služba može pokrenuti proceduru javne nabavke za novi travnjak sa grijanjem. Mi smo već pripremili prostorije za fan shop i samo treba ubaciti police i robu. Također, uz minimalne izmjene i sredstva pronašli smo način kako da riješimo pitanje prostora za printane medije, press i fotoreportere", objasnili su direktorica Sabina Špago i Muhamed Alaim iz JU Centar za sport i rekreaciju.
Na današnjem sastanku je dogovoreno da u narednom periodu predstavnivi FK Sarajevo obiđu ponuđene prostorije na stadionu kako bi vidjeli da li iste zadovoljavaju njihove potrebe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A ko jeste garant titule.....Hajrović i slični influenseri koji u bilo koji klub da dođu automatski propadnu....(Galata,Eibar,Werder,Dinamo...itd)?fanatikk je napisao/la: ↑11 feb 2020, 16:36Ova polusezona je svojevrsni test za Vinka, Emira i Upravu. Dovedeno je par dobrih igraca, ali nisu garant titule. Svi se moraju dobro "oznojiti" da se uzme titula. E ako se uzme titula, dokazat ce da mogu, znaju i hoce, i onda ce Nam podebljati pare za pojacanja.

Kao da bi se konačno nešto moglo desiti u vezi stadiona da se malo poboljšaju uslovi.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ma ja kontam da mom rodji , ovaj Morto o glavi radi....
Koliko sam cuo dobar je pravo sa Kurdicem...

Ama Morto odlazi! Padaj silo i nepravdo

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 11 feb 2020, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
- ThrillerHz
- Kontakt:
da bogda sceri da te aga uzme
ja bi prvi volio da bude ali tesko ovo je zadnji pokusaj KOS-ca da pred izbore ko fol pocne raditi stadion jer skontali su zeleni da ce ga u oktobru ispushiti sto se tice Opcine Centar.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Eto kurdic nema seata...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Sve nesto kontam i pitam se, hocu li nam oslabiti roster, ako se Bizzi pozabavi malo Kurdicem...
Sekira mi rodju, pa bi možda bilo i vrijeme da se to prekine...

Sekira mi rodju, pa bi možda bilo i vrijeme da se to prekine...

-
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑11 feb 2020, 09:26Ja cu opet ponoviti mozda i najispravniju stvar koju bi trebalo ciniti ubuduce: igrace treba slati na tribine, ALI NA VRIJEME. Znaci, potpises ugovor na dvije godine, nakon prve krecu pregovori o produzenju. Hoces, super, neces, ides odmah na tribine. Igrace kao sto su Lazic ce pola godine cekati svaka ekipa koja je u potrazi za stoperom, a predstavljaju neku prosjecnu/ispodprosjecnu ekipu na Balkanu ili u zemljama tipa Bugarska, Finska, Rumunija i sl., u kojima kvalitet fudbala nije narocito bolji, a placanje sasvim sigurno jeste.
- Najlakse je dovoditi dobre i afirmisane igrace , ako ti neko da kesu para . Razumijem sezonu 18/19 i DK , ali ubuduce treba drugacije razmisljati .
- Uvjeren sam da na ovom forumu ima mladih momaka koji bi mogli trositi pare i dovoditi kvalitetne igrace . Fol je naci ravnotezu UF i I faktura .
- Ubuduce treba se voditi onim sto se uradilo sa Stanojevicem . Svi zadovoljni :Nam,Klub i igrac . I onda nam nadoda za TSS,Zinedina,Jukica i Milicevica
- ABd i osvojimo Titulu , odmah bi trazio ponude za Rahmanovica i Tatara . Prodajom i novce Nama doveo bih igrace u nivou TSS .
- Treba se ugledati na uspjesne klubove iz regije , doci u situaciju da postane rutina prodati (Cimirot,Mujakic).Prodati i TSS za godinu dana .
- Neka vrsta ucjene jeste , ali OBOSTRANE , menadzeri su nuzno zlo . Lazic da je korektan produzio bi pod istim uslovima do prodaje , tu ni klub ne treba biti megalomanskih apetita , ovako su svi na gubitku . Naravno Zapad . RJESENJE JESTE U AKADEMIJI (BiH) FKS .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Allaha mi znam napamet ovu pricu o modrnizaciji stadiona i osposobljavanju za evropske utakmice...
Samo sto je nova prica ovo oko fun shopa...
Ja bih banovo svakog ko zalijepi ovde nesta od onog kriminalca Ajnadzica...
Lik od 2013 godine istu pricu prica, i ljudi se opet pale na istu....
Samo sto je nova prica ovo oko fun shopa...
Ja bih banovo svakog ko zalijepi ovde nesta od onog kriminalca Ajnadzica...
Lik od 2013 godine istu pricu prica, i ljudi se opet pale na istu....
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], amypitar, Bordo10, bvsic, laznokrilo, newton_heath_lyr, Vanja8 i 71 gost.