Nisu u toku, jbg.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma brate možda je nekome loš dan ili nešto, ne dešava se ovo često.
Ako je on momak ja idem u jaslice još uvijek
jbg znaci sve se pokusaloInijesta je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:30Pa nakon sto su svi pregovori sa Lazicem propali i pokusalo se da ga prodamo prvo Brann, pa onda nije uopste trebao da ide sa ekipom u Tursku, medjutim menadjer mu je kao naso neki klub u turskoj i zato su ga povelifera je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:14Kao sto je pisao samozdravlje najbolje je to urađeno sa stanojevicem, prodas ga za bilo sta i vozdra. Ovako si na gubitku jer placas igraca koji ne igra.
E sad ima ona strana koju ja ne znam, mozda je u pitanju neka nedisciplina ili nesto drugo pa ne zele da mu izađu u susret i prodaju ga. Tjeranjem inata samo prave stetu sebi i igrac i klub.
@mokes izgleda da nije tacno to za zinedina bar se tako pisalo da mu je do ljeta 2021. uguvor.
Ocito da niko nece da ga kupi ni za 100k€ koliko su i trazili , tako da ili nek pristane na ugovor po uslovima Kluba ili nek ide na tribine , nista mi izgubiti time necemo moze samo on izgubit ko Adukor
Cilj je izlazak u Evropufanatikk je napisao/la: ↑11 feb 2020, 16:36Ova polusezona je svojevrsni test za Vinka, Emira i Upravu. Dovedeno je par dobrih igraca, ali nisu garant titule. Svi se moraju dobro "oznojiti" da se uzme titula. E ako se uzme titula, dokazat ce da mogu, znaju i hoce, i onda ce Nam podebljati pare za pojacanja.
Ovo je neko moje razmisljanje, nije nikakva insajderska.
Ja mislim da je Kurdic nakupovao nekih poklona u Turskoj...Nisam siguran, ali cini mi se sve umotano crvenom vrpcom...skoroalen je napisao/la: ↑11 feb 2020, 10:48Kakva ba ucjena, nećeš bit tu za 4 mjeseca, ne vidim te u svojim planovima dalje, neću da ti održavam formu i uigravam te kad će se raspast sve. Pa meni treba sad da kaže "e slušaj, raskidamo petog aprila sigurno", ne bih joj ni ja kupio poklone ni za Valentinovo ni Osmi mart. Za mene si već bivša, vozdra ba.
I na kraju krajeva k'o da se o Papetu radi o najmanju ruku a ne o igraču kojeg je Krpić na ramenima nosio u dvije utakmice. Ogroman pad forme zbog kojeg nije zaslužio ni feninga više od ovog što sad prima. Hvala mu za sve al ako neće da ostane, nećemo ni mi da igra do kraja.
A ko jeste garant titule.....Hajrović i slični influenseri koji u bilo koji klub da dođu automatski propadnu....(Galata,Eibar,Werder,Dinamo...itd)?fanatikk je napisao/la: ↑11 feb 2020, 16:36Ova polusezona je svojevrsni test za Vinka, Emira i Upravu. Dovedeno je par dobrih igraca, ali nisu garant titule. Svi se moraju dobro "oznojiti" da se uzme titula. E ako se uzme titula, dokazat ce da mogu, znaju i hoce, i onda ce Nam podebljati pare za pojacanja.
Ovo je neko moje razmisljanje, nije nikakva insajderska.
Ma ja kontam da mom rodji , ovaj Morto o glavi radi....
da bogda sceri da te aga uzme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.