Misliš vremenski ili financijski?GAL je napisao/la:e rajaja koliko bajernu još treba da otpalti stadion zna li iko.
Nije jučer Uli to rekao, izjava je od ranije. Ne znam ni sam otkud to sad na sva zvona.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Misliš vremenski ili financijski?GAL je napisao/la:e rajaja koliko bajernu još treba da otpalti stadion zna li iko.
Ma stalno se to desava, tj da neke izjave koje su se pojavljivale u medijima ranije odjednom ponovo dodju na naslovnice. Gaal se izgleda malo primirio pa moraju nesto pisatigeronimo je napisao/la:Misliš vremenski ili financijski?GAL je napisao/la:e rajaja koliko bajernu još treba da otpalti stadion zna li iko.
Nije jučer Uli to rekao, izjava je od ranije. Ne znam ni sam otkud to sad na sva zvona.
Cuj romario se ulizuje nekome, ja gluposti boze sacuvaj, ne moze se ni normalno pricatieffe_sa je napisao/la:ma malo se ulizuje malo lupa o našim finansijskim problemima o kojima nije informisan...a i ti vala nekad lupaš al barem furas isti stilLos_Blanos2 je napisao/la:wow sto se @rodzmario ulizuje bavarcima sve gledam hoceli umoociti visenedaju mu..
@Rodzmario koliko je Barca dala novca na Ibri plus vrijednost Eta, vasi pokusaji su bili totalni fijasko evo zbog toga su doveli Villu, koliko se tu novca izgubilo, azelja je bila velika, nemoj sada reci da nije..RM kupuje igrace svojim novcem za razliku od pojedinih eng.klubova.
EDIT:Transfer C.Ronalda se davno isplatio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A vi ste eto jaki,iz godine u godinu se zalite na Real zbog dovodjenja igraca za velike pare a vi postali jos gori i ti mislis da je bolji klub onaj ko ulozi vise para u dovodjenje nekog igraca.Ako je tako prevario si se.Romariooo je napisao/la:Cuj romario se ulizuje nekome, ja gluposti boze sacuvaj, ne moze se ni normalno pricatieffe_sa je napisao/la:ma malo se ulizuje malo lupa o našim finansijskim problemima o kojima nije informisan...a i ti vala nekad lupaš al barem furas isti stilLos_Blanos2 je napisao/la:wow sto se @rodzmario ulizuje bavarcima sve gledam hoceli umoociti visenedaju mu..
@Rodzmario koliko je Barca dala novca na Ibri plus vrijednost Eta, vasi pokusaji su bili totalni fijasko evo zbog toga su doveli Villu, koliko se tu novca izgubilo, azelja je bila velika, nemoj sada reci da nije..RM kupuje igrace svojim novcem za razliku od pojedinih eng.klubova.
EDIT:Transfer C.Ronalda se davno isplatio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidim ove pojedine navijace bayerna kako prave od bayerna velicinu kakva zapravo i nije zadnjih godina, sto govore i rezultati u evropi dje osim proslogodisnjeg izleta u finale nista nije uradjeno vec dugo, dugo. Mozete pricati o velicini bayernovoj i tom nekom veliko bogatstvu, al jednostavno bayern je ispao iz trke s top svjetskim timovima i rezultatski i finansijski, veliki igrace ne zele jednostavno da dodju vama, niste im interesantni i to su cinjenice, a rezultati opet sve govore, nalazite se u sredini bundeslige sto je sramota, prosle sezone isto dugo se se trazili i sreca vasa pa niste imali dostojnu konkurenciju, tj. sreca da je salke pukao na kraju sezone.
Vjerujem opet da ce se Bayern podugnuti u drugom dijelu sezone i da ce biti opasan u Ligi prvaka, ali realno gledajuci ljudi, jos uvijek ste daleko od samog vrha, i rezultatski, igracki i finansijski . A sad, ko fol imate pare, al ne zelite onako da trosite, manite tu pricu ljudi, budite realni, ja to onako samo primjecujem kao objektivan promatrac sa strane, bez ikakve zelje za podhebavanjem ili ulizivanjem
Nije se bolan primirio, vidi šta je rekao poslije tekme u Rimu.The Game je napisao/la: Gaal se izgleda malo primirio pa moraju nesto pisati
Dobro eto bogatiji su a moraju da dizu kredite da bi otplacivali neke stvari ali eto tebi tvoje misljenje meni moje.A rezultati Bayerna su se pokazali vec milion puta ali eto ti i tu smatras da je Bayern mali klub pa te ostavljam da mislis kako hoces.Romariooo je napisao/la:Ne shvatas poentu, nema veze kakvi smo mi ako govorimo o Bayernu, a isto tako ne kazem da su bolji oni sto vise iraca dovode, nego da su bogatiji, a ko je bolji mjeri se rezultatima, a i tu bayern nije neso posebno.
Ovo niko ne zna da li je tako? Kao prvo namece se mogucnost uzimanja kredita, sto skoro svaki klub radi kada zeli da dovede neka velika imena, a samim tim upadaju u ogromne dugove? Bogatstvo se ne mjeri kupljenim igracima, jer oni mogu doci Bog zna kako, nego godisnjim prihodom.Romariooo je napisao/la:Ne shvatas poentu, nema veze kakvi smo mi ako govorimo o Bayernu, a isto tako ne kazem da su bolji oni sto vise iraca dovode, nego da su bogatiji, a ko je bolji mjeri se rezultatima, a i tu bayern nije neso posebno.
Nakon ovoga, kazu mu da se uvlaci i onda on mijenja plocu:Romariooo je napisao/la: Bayern je tu cini mi se jos uvijek stara skola i zato mi je drago, igrate ofanzivan fudbal, i nema tu nista na silu. bilo mi je jako zao sto niste uzeli titulu LP prosle sezone, pa da nakon sto smo mi uzeli titulu, to uradi jos jedan klub koji igra lijep otvoren fudbal, koji se oslanja na domace igrace i koji i dalje ima onaj neki smek kulturnog gospodskog kluba.
Svaka cast care!Romariooo je napisao/la:Vidim ove pojedine navijace bayerna kako prave od bayerna velicinu kakva zapravo i nije zadnjih godina, sto govore i rezultati u evropi dje osim proslogodisnjeg izleta u finale nista nije uradjeno vec dugo, dugo. Mozete pricati o velicini bayernovoj i tom nekom veliko bogatstvu, al jednostavno bayern je ispao iz trke s top svjetskim timovima i rezultatski i finansijski, veliki igrace ne zele jednostavno da dodju vama, niste im interesantni i to su cinjenice, a rezultati opet sve govore, nalazite se u sredini bundeslige sto je sramota, prosle sezone isto dugo se se trazili i sreca vasa pa niste imali dostojnu konkurenciju, tj. sreca da je salke pukao na kraju sezone.
Koja dvolicnost majko mila , nemoj dolaziti vise na ovu temu svega tiJetSet_Hantraga je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Vidim ove pojedine navijace bayerna kako prave od bayerna velicinu kakva zapravo i nije zadnjih godina, sto govore i rezultati u evropi dje osim proslogodisnjeg izleta u finale nista nije uradjeno vec dugo, dugo. Mozete pricati o velicini bayernovoj i tom nekom veliko bogatstvu, al jednostavno bayern je ispao iz trke s top svjetskim timovima i rezultatski i finansijski, veliki igrace ne zele jednostavno da dodju vama, niste im interesantni i to su cinjenice, a rezultati opet sve govore, nalazite se u sredini bundeslige sto je sramota, prosle sezone isto dugo se se trazili i sreca vasa pa niste imali dostojnu konkurenciju, tj. sreca da je salke pukao na kraju sezone.
Prvo, slazem se da ste medju 5 najvecih klubova u istoriji fudbala, nisam ni rekao da niste, kazao sam da trenuto niste, a to je bitna razlika.GAL je napisao/la:e ovako ovi koji vole da čačkaju o bajernu i pričaju neke stavri,kao prvo bajern je među 5 navjećih svjetskih klubova po trofejima uspjesima,finansijama sviđalo se protivnicima bajerna ili ne to su činjenice .bajern kao klub je jedan od rijetkih koji je u + bajern ne diže kredite da na namiruje svoje troškove kao mnogi veliki klubovi u evrropi(man utd real barca čelzi koji nikada nije bio veliki klub niti će ikada biti itd..) i samo je pitanje dana kada će doživjeti finacijski fijasko ma koliko god ono bili veliki i kakve god tajkune milijardere imali imajući u vidu da je danas fudbal veliki biznis ako ne vodiš pametnu politiku padaš može za čas nastupiti nova ekonomkriza gzda propadne gazda propadne i klub primjer balckburna 90 ih odma prvaci poslije zna se šta je bilo .gosp.romario bajern je vazda bio veći klub od barce recimo primjer koliko ste vi imali finala nek.kupu šampina današnj. LP a koliko mi mi kad smo derali vas nigdkje nije bilo meni se gadi polita vasa irealova upumpavanje velikih količina novca misle da tako možete biti najbolji ne ne vi ćete za par godina lagano tonuti vi ste koliko sam pročitao nešto oko 70 mil.u - nakon svega.a mi smo vazda u plusu bajern otplacuje stadion koji je jedan od naljepših u evropi ako ne i najljepši a bajern i sad može dovesti velika pojačanja ali ponavlja bajern vodi pametnu poslovnu politiku jeste tačno da nas je koštalo malo ta politika ove sezone loše mjesto u bundes ligi.ali bolje je i da progutaš jednu sezonu bez nekog uspjeha nego da budeš do guše u dugovima.
kod tebe se nakupilo opet gluposti romarioo pa opet lupaš......velika imena svjetskog fudbala nisu jel tako beckenbauer, breitner, gerd muller, mehmet scholl, oliver kahn.....a od ovih gore nabrojanih imena su robben i ribery ili bolji ili su u rangu s tim fudbalerima....i svaki od tih igraca bi dosao da bayern izdvoji za njih pare a za kojeg god je htio izdvojit pare izdvojio je......e sad nekima jeste krivo sto bayern dovede igraca kao anonimusa pa od njega napravi velikog igraca....ta tvoja barcelona je pjenila za schollom i kahnom, u nekoliko navrata je barca i real htjela dovest ovu dvojicu igraca , nikad nisu uspjeli...e sad sto nije otisao kahn (najbolji svjetski golman svih vremena ) u barcu...sto scholl nije otisao???znaci u bayernu su igrale od juniorskih pogona velike svjetske zvijezde...ti da si kakav lik romarioo ti se nikad ovde ne bi pojavio, ti si me ubjedjivao prosle sezone najvise da bayern protiv manchestera nema šanse......i treba znat jedno u španiji a mnogi i kod nas u drzavi pjene za nasminkanim fudbalerima poput ronalda, al nikad jedan christiano ronaldo ne moze toliko biti efektivan kao jedan robben...efektivnost je kod ovog drugog mnogo veca....i govore neki robben stigao kao otpadak reala al tog otpadka su trazili i drugi veliki klubovi ali je covjek došao u bayern....u bayernu isto ima glamura, ali u bayernu se cijeni rezultat dok je u spaniji glamur......i ti si romarioo svo vrijeme bio protiv bayerna prosle sezone dok ti inter nije nogirao barcu....e onda lafo navijao za bayernRomariooo je napisao/la:Nemojte zahebavati ljudi bezveze, nikad Bayern nije dovodio top svjetske igrace u svojoj istoriji, osim ako nisu nijemci, uvijek su to radili Milan, Inter, Juventus, Barcelona i Real, a u zadnjoj deceniji tu su se umijesali i englezi, cak su i najjaci njemacki igraci odlazili u te klubove, dok ja ne znam koji je to top svjetski igrac ikada iz ovih velikih klubova presao u Bayern. Zato su ovi klubovi uvijek bili zanimljiviji svjetskoj javnosti, zaradjivali su vise nego Bayer i otplacivali su se kako tako, jer ni jedan od ovih klubova nikada nije propao zbog tih nekih dugovanja. Bajern se u nekim periodima odlicno nosio s tim opet, i bez nekih zvucnih pojacanja uspijevali su parirati i osvajati evropske titule, a sad to nije slucaj i to vam govorim. Jel neko misli objektivno da ima ikakve sanse da u Bajern sad dodje igrac tipa Mesi, Ronaldi, Runi, Tores, Drogba, Gerard i slicno, sve i da su dzabe, da im istice ugovor, jednostavno niste atraktivni za najvece fudbalere, i tako je uvijek bio i uvijek ce biti. Meni licno je drago kad Bayern nesto postigne, upravo zato sto su ti uspjesi napravljeni sa igracima koji nisu nikad bili top svjetske zvijezde.
A sto se tice ovoga kako govorite da okrecem pricu za 180 stepeni, to je smijesno, hvalio sam neke stvari u vezi Bayerna, koje se meni licno svidjaju, a kasnije sam isto tako iznio realna misljenja o trenutnom stanju u Bayernu koje je tacno, a sad kako vi gledate na tu vasu situaciju to je druga stvar. Zao mi jeste sto niste osvojili ligu prvaka jer ste igrali lijepo i bili ste simpaticna ekipa sa svim onim preokretima, al da ste neki barem top 5 klub u svijetu niste jbg. Moze se svakome desiti da dogura daleko, al top ekipe pokazuju kontinuitet, a vi ga nemate, a vi samo u toku jedne jedine sezone napravite ogromne oscilacije, da ne govorimo o nekom periodu od 5 godina recimo.
Ako mi je simpatican Bayern, a nisu mi simpaticna preuvelicavanja toga kluba od strane pojedinih njegovih navijaca, to nije dvolicnost, ako to ne mozete skontati, jbg, nije do mene, do vas je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.