ajdohordas je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:46
Pantelija je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:21
Znaci nakon 3 prijateljske strucnjaci su procijenili da su Ahmet i hare odron

masalah, neki idioti skautiraju igrace po godinu dana a ovdje ima strucnjak koji nakon 3 tekme u kojima se radi isključivo na postavci i intenzitetu vide da od napada nema nista
To da Ahmet i Hare nisu bili na nivou po pripremama je cinjenica niko od nas nije izmislio. Naravno to ne mora nista da znaci ali Hare vec duze vremena ne pokazuje partije onakve kakve bi trebao.
Jako je ruzno nazivati idiota covjeka koji zivi za isti klub kao i ti, a samo iznosi svoje misljenje i realnost.
Samo mi reci gdje sam ja nekoga nazvao idiotom majke ti
Ja ti objasnjava za sta sluze pripreme. Mozda smo npr protiv ovih sad imali priliku sutirati par puta sa 20ak metara al se cuo marinovic sa klupe kad se dere okolo nastavi, okolo.... Dakle uigravaju se kretnje, akcije, otvaranja a gol je tu najmanje bitan. No, i da je tako, opet nikad ne mozes igrati prijateljsku kao sluzbenu tekmu.
A stto se hareta tice, Jel vi ozbiljno pisete ovo sto pisete? Jeste svjesni da momak godinu dana Nema minuta tu normalnu, da je Husref ubijao Ahmeta tekmama a Hare bio na klupi ili t tribinama.
Odigrao je samo 9 utakmica, i skupio 430 min. Dakle, 19 utakmica, to je 20 min u prosjeku, a u ovih 9 oko 45 min u prosjeku, dakle, na kapaljku sanse a dao dva gola i dvije asistencije. I kaze nema volje. Ma cuj, ja mislio on sav gori od iste jer jednu sjedi na tribinama, drugu na klupi a trecu ga u 80' ubaci kod negativnog rez da vadi ekipu.