FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dirkules
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dirkules » 12 feb 2020, 11:44

Evo kad baš pričate o Werneru i Falk potvrdio interes Poola samo sad za razliku od prošle sezone Werner bi išao u Englesku.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 12 feb 2020, 12:07

Prema napisima/željama ispada da bi vi na ljeto trebali potpisati Havertza za 100 milki, Sanea 90, Upamecana 60 i Desta 15, ukupno 265 milki. Ako se prodaju Tolisso za 40, Martinez za 18 i Boatenk za 17 ostaje za caltat 190, mislite li da će uprava stvarno toliko iskrcat? Tim prije što Lewat ulazi u 32-gu i uskoro će trebat zamjenu.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 12 feb 2020, 15:15

ledar je napisao/la:
12 feb 2020, 12:07
Prema napisima/željama ispada da bi vi na ljeto trebali potpisati Havertza za 100 milki, Sanea 90, Upamecana 60 i Desta 15, ukupno 265 milki. Ako se prodaju Tolisso za 40, Martinez za 18 i Boatenk za 17 ostaje za caltat 190, mislite li da će uprava stvarno toliko iskrcat? Tim prije što Lewat ulazi u 32-gu i uskoro će trebat zamjenu.

Hoće, navodno imaju 200 miliona na raspolaganju. Samo ga nisam fan havertza, djeluje mi novi ozil

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 feb 2020, 15:33

Davies morao ranije napustiti trening zbog bola u clanku.

Nece valjda sad doci neka nepotrebna povreda. :pray:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 12 feb 2020, 15:52

Možda ipak bude po onoj "Nije da nemam, nego nedam."

Iako, svi se čine izglednim. Mislim da vam je Upamecano nakon odlaska Boatenka pod mus i on je siguran. Isto i Dest, vjerojatno ga već dulje pratite i za vas on nije neki izdatak. No, ova prva dvojica su koliko izgledna toliko i rizična. Sanea natjeravate već jako dugo i sad je napokon vrijeme da ga završite, ali upitno je koliko će on ove sezone uopće igrat u Cityju i kolko će mu trebat da se vrati u staru formu. Havertz je pak najveća njemačka nada, no kolko ga ja pratim sve je to lijepo za oko ali ne radi neku prevagu na terenu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 feb 2020, 16:07

Nek ne uzmi Havertza, bolje Sanea i Upamecana. Tog Dosta nikad gledao nisam pa ni ne znam kakav je, a na youtubeu je svako igracina.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 12 feb 2020, 17:11

Što reče nedavno gosn @Šljivo, kod nas pomalo postoji problem neusaglašenosti trenera i uprave po pitanju transfera, tako da je još uvek rano govoriti o transferima jer se ne zna ko će voditi ekipu u sezoni 2020/21.

Gledajući Flickov Bajern dosta sve to deluje kao reinkarnacija Juppa od pre 2 godine. Jedini problem je kreativac u završnoj trećini. Neko kao što je James bio. Od Coutinha bojim se ništa nećemo dobiti iako je nagoveštavao neke slične partije. Čak i onaj inicijalni work rate izostaje. Goretzka koji ga je zbog atleticizma i izbacio, to nije. Cenim trud i trčanje, ali to nije dovoljno. Cenim i po koji gol, ali nije to to. Momak se petlja u Milerove vode.

Havertz bi mogao da bude taj igrač.
Ja navijam za Flicka da ostane trener ubuduće, iako se čini što reče kolega @effe nema plan B. Za sad.
Najgore je kod nas to što čini mi se kad god su ključni igrači igrali u životnoj formi mi nismo imali još jednog da prevali. Uvek zafali. Sad recimo nema tog killera na krilu.

PS - često mi na um padne, šta bi bilo da se Sane nije povredio i mi ga potpisali. Sad bi se još patili s Kovačem i gledali kako Sane i Lewandowski na suštu individualnost rešavaju mečeve. Možda bolje ovako.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 12 feb 2020, 23:17

Ovo je navodno mogući dres za narednu sezonu :ljepota:
slika
Sent from my Philips Smart TV.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 feb 2020, 07:50

Hahaha jel ovo barca daje Coua Bayernu za 80 milki? :urnebes: Spustili cijenu za 40 mil :D
Ide Tolisso na ljeto, cak je man utd nudio da ide na posudbu sad, od zime do ljeta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 13 feb 2020, 07:59

muhamedhulk je napisao/la:
13 feb 2020, 07:50
Hahaha jel ovo barca daje Coua Bayernu za 80 milki? :urnebes: Spustili cijenu za 40 mil :D
Ide Tolisso na ljeto, cak je man utd nudio da ide na posudbu sad, od zime do ljeta.
nek maknu tu nulu, pa bi mogli i pregovarati :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2020, 10:40

Haman bi Havertz mogao biti zamjena za Thiaga ili Tolissoa a Cou je nesto posebno.
Neka se nadju na 50 miliona a Brazilac ce proigrati kada najvise bude trebalo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 feb 2020, 15:58

dr.adnan je napisao/la:
12 feb 2020, 23:17
Ovo je navodno mogući dres za narednu sezonu :ljepota:
slika
Au al je sexy :ljepota:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 13 feb 2020, 16:00

Trebali bi se zamisliti ako barca i united traže tollisoa. I dalje tvrdim da je bolji od Alkantare pogotovo za velike utakmice

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 feb 2020, 16:05

Tolisso bolji od Alcantare, e sta sve neces cuti tu. Blize je da bude bolji od Goretzke al je Thiago nas najbolji veznjak, htio ti to priznati schickeria ili ne. Nisi objektivan tu nikako, ubit ce te to sto hoces da Thiago bude neki razbijac a ono jedini lik koji zna loptom od svih nasih veznjaka. Od pocetka sezone opet u formi i medju najboljim igracima.

Ja se isto ne bih rijesio Tolissoa, prerano je to, ostao je nedorecen. Siguran sam da moze vise, ybg lik je imao dosta tesku povredu cim se malo prilagodio. Ostat cemo bez Javija, rijesiti se i Tolissoa bi bilo bez potrebe.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 feb 2020, 16:56

Alcantara jeste naš najbolji vezni igrač. Eh, iz tog razloga smo tu gdje jesmo.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 13 feb 2020, 18:04

Coco je protiv Reala odigrao vrhunski, ozljeda i treneri koji mu nisu i ne znaju naći pravo mjesto su problem, prodati njega a ostaviti Thiaga je ludost.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 feb 2020, 18:11

Centre forward je napisao/la:
13 feb 2020, 16:56
Alcantara jeste naš najbolji vezni igrač. Eh, iz tog razloga smo tu gdje jesmo.
To je sad drugi par cipela.

Koliko para toliko muzike u vecini slucajeva pa tako i ovdje. Tu treba krivca negdje drugo traziti, kad placas igrace sitnis onda ne mozes ocekivati da odmah budu world class i medju najboljim na svojoj poziciji. To je uspjelo sa Lewom i tesko ce opet igrac takvog niova doci dzaba. Nemam ja nista protiv dovodjenja besplatnih igraca al onda se zna sta se ocekuje od njih. Previse pljujem Goretzku ( a nemam tako negativno misljenje o njemu )pa necu imenovati njega, ne odnosi se to samo na njega nego opcenito.

Da su se dale postene pare onda bi imao boljeg veznjaka vjerovatno, naravno da nisu ni pare garancija toga ali je veca vjerovatnoca.
Uvijek zaboravim ovog Kvizansa, danas bas kontam kad bi se rijesili Corentina ostajemo na Goretzki, Kimmichu, Thiagu i tom Kvizansu ( ne mogu racunati Havertza kad ne znam sta ce biti od toga ). I ovako malen roster bi se bez potrebe jos smanjio zbog 30ak miliona od Tolissoa, neka ga makar za rotacije. Svakako su povrede redovne u Bayernu, nazalost jel.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 13 feb 2020, 18:39

Jedno od glavnih internih pitanja kluba: Thiago i Havertz, da li su oba potrebna klubu?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 feb 2020, 18:44

The permanent signing of Philippe Coutinho is currently not an option for Bayern after his poor performances so far. The club is keeping an eye on Kai Havertz. However the question is not Havertz or Coutinho but rather Havertz or Tolisso, or even Thiago [Kicker]
Meni ovo nema nikakvog smisla, Kai je dosta ofanzivniji igrac od Thiaga i ne moze igrati povucenije kao Thiago.

Coutinha nece potpisati ni nakon sto je Barca spustila cijenu na 80mil :tokralju:

Davies nastavio trenirati nakon manje povrede, sve je ok.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 feb 2020, 18:50

harden je napisao/la:
13 feb 2020, 18:44
Coutinha nece potpisati ni nakon sto je Barca spustila cijenu na 80mil :tokralju:
Pa kad je i dalje jedno 4 puta više nego što vrijedi trenutno.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []