FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Evo kad baš pričate o Werneru i Falk potvrdio interes Poola samo sad za razliku od prošle sezone Werner bi išao u Englesku.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Prema napisima/željama ispada da bi vi na ljeto trebali potpisati Havertza za 100 milki, Sanea 90, Upamecana 60 i Desta 15, ukupno 265 milki. Ako se prodaju Tolisso za 40, Martinez za 18 i Boatenk za 17 ostaje za caltat 190, mislite li da će uprava stvarno toliko iskrcat? Tim prije što Lewat ulazi u 32-gu i uskoro će trebat zamjenu.
-
schickeria
- Kontakt:
ledar je napisao/la: ↑12 feb 2020, 12:07Prema napisima/željama ispada da bi vi na ljeto trebali potpisati Havertza za 100 milki, Sanea 90, Upamecana 60 i Desta 15, ukupno 265 milki. Ako se prodaju Tolisso za 40, Martinez za 18 i Boatenk za 17 ostaje za caltat 190, mislite li da će uprava stvarno toliko iskrcat? Tim prije što Lewat ulazi u 32-gu i uskoro će trebat zamjenu.
Hoće, navodno imaju 200 miliona na raspolaganju. Samo ga nisam fan havertza, djeluje mi novi ozil
- Omerbavarac
- Kontakt:
Davies morao ranije napustiti trening zbog bola u clanku.
Nece valjda sad doci neka nepotrebna povreda.
Nece valjda sad doci neka nepotrebna povreda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Možda ipak bude po onoj "Nije da nemam, nego nedam."
Iako, svi se čine izglednim. Mislim da vam je Upamecano nakon odlaska Boatenka pod mus i on je siguran. Isto i Dest, vjerojatno ga već dulje pratite i za vas on nije neki izdatak. No, ova prva dvojica su koliko izgledna toliko i rizična. Sanea natjeravate već jako dugo i sad je napokon vrijeme da ga završite, ali upitno je koliko će on ove sezone uopće igrat u Cityju i kolko će mu trebat da se vrati u staru formu. Havertz je pak najveća njemačka nada, no kolko ga ja pratim sve je to lijepo za oko ali ne radi neku prevagu na terenu.
Iako, svi se čine izglednim. Mislim da vam je Upamecano nakon odlaska Boatenka pod mus i on je siguran. Isto i Dest, vjerojatno ga već dulje pratite i za vas on nije neki izdatak. No, ova prva dvojica su koliko izgledna toliko i rizična. Sanea natjeravate već jako dugo i sad je napokon vrijeme da ga završite, ali upitno je koliko će on ove sezone uopće igrat u Cityju i kolko će mu trebat da se vrati u staru formu. Havertz je pak najveća njemačka nada, no kolko ga ja pratim sve je to lijepo za oko ali ne radi neku prevagu na terenu.
Nek ne uzmi Havertza, bolje Sanea i Upamecana. Tog Dosta nikad gledao nisam pa ni ne znam kakav je, a na youtubeu je svako igracina.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Što reče nedavno gosn @Šljivo, kod nas pomalo postoji problem neusaglašenosti trenera i uprave po pitanju transfera, tako da je još uvek rano govoriti o transferima jer se ne zna ko će voditi ekipu u sezoni 2020/21.
Gledajući Flickov Bajern dosta sve to deluje kao reinkarnacija Juppa od pre 2 godine. Jedini problem je kreativac u završnoj trećini. Neko kao što je James bio. Od Coutinha bojim se ništa nećemo dobiti iako je nagoveštavao neke slične partije. Čak i onaj inicijalni work rate izostaje. Goretzka koji ga je zbog atleticizma i izbacio, to nije. Cenim trud i trčanje, ali to nije dovoljno. Cenim i po koji gol, ali nije to to. Momak se petlja u Milerove vode.
Havertz bi mogao da bude taj igrač.
Ja navijam za Flicka da ostane trener ubuduće, iako se čini što reče kolega @effe nema plan B. Za sad.
Najgore je kod nas to što čini mi se kad god su ključni igrači igrali u životnoj formi mi nismo imali još jednog da prevali. Uvek zafali. Sad recimo nema tog killera na krilu.
PS - često mi na um padne, šta bi bilo da se Sane nije povredio i mi ga potpisali. Sad bi se još patili s Kovačem i gledali kako Sane i Lewandowski na suštu individualnost rešavaju mečeve. Možda bolje ovako.
Gledajući Flickov Bajern dosta sve to deluje kao reinkarnacija Juppa od pre 2 godine. Jedini problem je kreativac u završnoj trećini. Neko kao što je James bio. Od Coutinha bojim se ništa nećemo dobiti iako je nagoveštavao neke slične partije. Čak i onaj inicijalni work rate izostaje. Goretzka koji ga je zbog atleticizma i izbacio, to nije. Cenim trud i trčanje, ali to nije dovoljno. Cenim i po koji gol, ali nije to to. Momak se petlja u Milerove vode.
Havertz bi mogao da bude taj igrač.
Ja navijam za Flicka da ostane trener ubuduće, iako se čini što reče kolega @effe nema plan B. Za sad.
Najgore je kod nas to što čini mi se kad god su ključni igrači igrali u životnoj formi mi nismo imali još jednog da prevali. Uvek zafali. Sad recimo nema tog killera na krilu.
PS - često mi na um padne, šta bi bilo da se Sane nije povredio i mi ga potpisali. Sad bi se još patili s Kovačem i gledali kako Sane i Lewandowski na suštu individualnost rešavaju mečeve. Možda bolje ovako.
•
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahaha jel ovo barca daje Coua Bayernu za 80 milki?
Spustili cijenu za 40 mil 
Ide Tolisso na ljeto, cak je man utd nudio da ide na posudbu sad, od zime do ljeta.
Ide Tolisso na ljeto, cak je man utd nudio da ide na posudbu sad, od zime do ljeta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
nek maknu tu nulu, pa bi mogli i pregovaratimuhamedhulk je napisao/la: ↑13 feb 2020, 07:50Hahaha jel ovo barca daje Coua Bayernu za 80 milki?Spustili cijenu za 40 mil
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Haman bi Havertz mogao biti zamjena za Thiaga ili Tolissoa a Cou je nesto posebno.
Neka se nadju na 50 miliona a Brazilac ce proigrati kada najvise bude trebalo.
Neka se nadju na 50 miliona a Brazilac ce proigrati kada najvise bude trebalo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Au al je sexy
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
schickeria
- Kontakt:
Trebali bi se zamisliti ako barca i united traže tollisoa. I dalje tvrdim da je bolji od Alkantare pogotovo za velike utakmice
Tolisso bolji od Alcantare, e sta sve neces cuti tu. Blize je da bude bolji od Goretzke al je Thiago nas najbolji veznjak, htio ti to priznati schickeria ili ne. Nisi objektivan tu nikako, ubit ce te to sto hoces da Thiago bude neki razbijac a ono jedini lik koji zna loptom od svih nasih veznjaka. Od pocetka sezone opet u formi i medju najboljim igracima.
Ja se isto ne bih rijesio Tolissoa, prerano je to, ostao je nedorecen. Siguran sam da moze vise, ybg lik je imao dosta tesku povredu cim se malo prilagodio. Ostat cemo bez Javija, rijesiti se i Tolissoa bi bilo bez potrebe.
Ja se isto ne bih rijesio Tolissoa, prerano je to, ostao je nedorecen. Siguran sam da moze vise, ybg lik je imao dosta tesku povredu cim se malo prilagodio. Ostat cemo bez Javija, rijesiti se i Tolissoa bi bilo bez potrebe.
- Centre forward
- Kontakt:
Alcantara jeste naš najbolji vezni igrač. Eh, iz tog razloga smo tu gdje jesmo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Coco je protiv Reala odigrao vrhunski, ozljeda i treneri koji mu nisu i ne znaju naći pravo mjesto su problem, prodati njega a ostaviti Thiaga je ludost.
To je sad drugi par cipela.Centre forward je napisao/la: ↑13 feb 2020, 16:56Alcantara jeste naš najbolji vezni igrač. Eh, iz tog razloga smo tu gdje jesmo.
Koliko para toliko muzike u vecini slucajeva pa tako i ovdje. Tu treba krivca negdje drugo traziti, kad placas igrace sitnis onda ne mozes ocekivati da odmah budu world class i medju najboljim na svojoj poziciji. To je uspjelo sa Lewom i tesko ce opet igrac takvog niova doci dzaba. Nemam ja nista protiv dovodjenja besplatnih igraca al onda se zna sta se ocekuje od njih. Previse pljujem Goretzku ( a nemam tako negativno misljenje o njemu )pa necu imenovati njega, ne odnosi se to samo na njega nego opcenito.
Da su se dale postene pare onda bi imao boljeg veznjaka vjerovatno, naravno da nisu ni pare garancija toga ali je veca vjerovatnoca.
Uvijek zaboravim ovog Kvizansa, danas bas kontam kad bi se rijesili Corentina ostajemo na Goretzki, Kimmichu, Thiagu i tom Kvizansu ( ne mogu racunati Havertza kad ne znam sta ce biti od toga ). I ovako malen roster bi se bez potrebe jos smanjio zbog 30ak miliona od Tolissoa, neka ga makar za rotacije. Svakako su povrede redovne u Bayernu, nazalost jel.
Jedno od glavnih internih pitanja kluba: Thiago i Havertz, da li su oba potrebna klubu?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Meni ovo nema nikakvog smisla, Kai je dosta ofanzivniji igrac od Thiaga i ne moze igrati povucenije kao Thiago.The permanent signing of Philippe Coutinho is currently not an option for Bayern after his poor performances so far. The club is keeping an eye on Kai Havertz. However the question is not Havertz or Coutinho but rather Havertz or Tolisso, or even Thiago [Kicker]
Coutinha nece potpisati ni nakon sto je Barca spustila cijenu na 80mil
Davies nastavio trenirati nakon manje povrede, sve je ok.
Pa kad je i dalje jedno 4 puta više nego što vrijedi trenutno.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.