Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šta li se iza brda valja pa se uhvatili ustavnog suda?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ovaj put kojim vode rs je ista ona autostrada pakla i stradanja kojem su pošle Sirija i Ukrajina.

Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Yebes Inzka koji je tu samo da kontrolise drze li se Bosnjaci na povodcu.
Yebem i njega i OHR.
Ima ovlasti zavrsiti taj cirkus za 5 minuta a pustaju ga godinama da divlja. Yebo i ti Bakire mater svoju nesposobnu korumpiranu.
I svim pro BiH strankama. Pic ke yedne prodsne za malo vlasti prodali bi i mater a ne drzavu.
Yebem i njega i OHR.
Ima ovlasti zavrsiti taj cirkus za 5 minuta a pustaju ga godinama da divlja. Yebo i ti Bakire mater svoju nesposobnu korumpiranu.
I svim pro BiH strankama. Pic ke yedne prodsne za malo vlasti prodali bi i mater a ne drzavu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
De nam objasni za šta su pro BiH stranke krive.Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 feb 2020, 20:06Yebes Inzka koji je tu samo da kontrolise drze li se Bosnjaci na povodcu.
Yebem i njega i OHR.
Nullius in verba
Muftija priča pametne stvari ali dosta puta ih valja odvojiti od njegovog vjerskog opredjeljenja jer onda pretjeruje u tom smjeru glorificiranja.
Zamjeraju mu sto guli državu i narod al to svi vjerski službenici rade pa ne vidim problem.
Ova država je davno srušena i davno nema ništa ustavno u njoj, tako da mi je svejedno, nek se raspadne u milion komada.
U pogledu ratnih desavanja sa Srbima nema diskusije. Cijela politika 90-ih bila je zlocinacka, usmjerena na istrebljenje jednog stanovnistva.
Msm ko jos ima ovakav spisak osudjenih monstruma: Milosevic, Karadzic, Mladic, Radislav Krstic, Milan Lukic, Drago Nikolic, Tolimir, Milan Martic...
Kriv je tadasnji establisment te bolesna ideologija koja se oblikovala citavo stoljece.
Ne zelim da opravdavam nase zlocine, ali tesko je do u dubinu kontrolisati sve cete, samostalne bataljone, diverzante, specijalne jedinice isl., gdje uvijek postoji mogucnost da ce se zateci par psihopata spremnih na izivljavanje nad civilima.
Postoji jasna definicija genocida... Oni su agresori, mi ne. Uz sve to i dalje pokusavamo izvuci nesto pozitivno biti tolerantni, trazeci minimum za nekakav suzivot.
Svaki cetnicki simbol treba kaznjavati metkom u celo.
Msm ko jos ima ovakav spisak osudjenih monstruma: Milosevic, Karadzic, Mladic, Radislav Krstic, Milan Lukic, Drago Nikolic, Tolimir, Milan Martic...
Kriv je tadasnji establisment te bolesna ideologija koja se oblikovala citavo stoljece.
Ne zelim da opravdavam nase zlocine, ali tesko je do u dubinu kontrolisati sve cete, samostalne bataljone, diverzante, specijalne jedinice isl., gdje uvijek postoji mogucnost da ce se zateci par psihopata spremnih na izivljavanje nad civilima.
Postoji jasna definicija genocida... Oni su agresori, mi ne. Uz sve to i dalje pokusavamo izvuci nesto pozitivno biti tolerantni, trazeci minimum za nekakav suzivot.
Svaki cetnicki simbol treba kaznjavati metkom u celo.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 12 feb 2020, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
nzm meni ovo ne miriše na dobro, Dodik garant osokoljen dešavanjima u CG želi krizu prenijeti i kod nas, a pogotovo jer će Vučić imati sastanak sa svim Srbima iz regiona (možete samo misliti šta će tu Dodik predložiti) . Vjerovatno računa CG je u jednom vidu blokirana ovim litijama, sad bi on ovdje blokadu i krizu da napravi, pa će vjv opet pitanje nezavisnosti povući i to mi se sve skupa ništa ne sviđa
- Fantasista
- Kontakt:
Od ovog stanja može biti gore samo ako rat izbije. Države i sistema nema, narod je prepušten sam sebi.
- ASD
- Kontakt:
Tako je. Nema se šta pokvariti kad smo na dnu Evrope.Fantasista je napisao/la: ↑12 feb 2020, 21:06Od ovog stanja može biti gore samo ako rat izbije. Države i sistema nema, narod je prepušten sam sebi.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma merak u Aldi otici na kafu i kolac dok ona komunisticka bagra ulazi i izlazi ne sluteci da pune kanton sa trobojnicom koju toliko preziru na celu sa onom SteficomRigoletto je napisao/la: ↑12 feb 2020, 07:38Sjednem u uglovnici na cevape odma produzim do age na burek i na musalu to sve provarit, kamufliram se s avazom u rukama dok pijem kavuAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:49Niste jeli cevape u Bahre i Uglovnici treba znati gdje je dobar cevap isto mene sarajevski niau dojmili koliko se o njima prica.
Sto se tice hrane u Mostaru zasigurno top destinacija koju hvale svi turisti sa omjerom cijene i kvalitete prezadovoljni.
Niste vi jeli pizzu u Splitu i obali Dalmacije 90kn za kurnjac.
Probajte Burgere kad dolazite u Liverpool pub u Mostaru.
Mostarski paradoks
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Da, baš ne slute, ne zna niko ko je vlasnik. Ajde ne bulazni.
Još samo fejk Moldavija i na dnu smoASD je napisao/la: ↑12 feb 2020, 21:09Tako je. Nema se šta pokvariti kad smo na dnu Evrope.Fantasista je napisao/la: ↑12 feb 2020, 21:06Od ovog stanja može biti gore samo ako rat izbije. Države i sistema nema, narod je prepušten sam sebi.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Uzalud izjednacavas.Marsal je napisao/la: ↑12 feb 2020, 19:13Nije ih poslala zastava nego zli ljudi. I sa ljiljanušom određen broj Bošnjaka je činio ratne zločine, i šta sad trebamo reći da je nedužne Srbe i Hrvate ta zastava poslala u smrt?
Ne, nije. Nego zli ljudi.
I da, negdje su oni bili većinski procenat, a negdje statistička greška no ipak je pogrešno generalizovati i cijelom jednom narodu suditi na osnovu toga.
Pa ljudi su sistematski ubili 10 hiljada ljudi u tri dana. Sta to tebi govori ? Trebala im je puna organizacija. Kamioni, određena mjesta za strijeljanje, streljački odredi, određena mjesta za primarnu, sekundarnu grobnicu, bageri, municija i gorivo. Dakle to nije nikako sporadicni incident nego odluka donesena i izvrsena od strane vojnog i politickog vrha.
Kada mi dokazes da je Armija BiH i politicki vrh RBiH imao ovakav plan etnickog ciscenja/genocida onda mozemo pricati o tome da su svi cinili zlocine.
Mani ublehe buraz moj.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.