FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Haman bi Havertz mogao biti zamjena za Thiaga ili Tolissoa a Cou je nesto posebno.
Neka se nadju na 50 miliona a Brazilac ce proigrati kada najvise bude trebalo.
Neka se nadju na 50 miliona a Brazilac ce proigrati kada najvise bude trebalo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Au al je sexy

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Trebali bi se zamisliti ako barca i united traže tollisoa. I dalje tvrdim da je bolji od Alkantare pogotovo za velike utakmice
Tolisso bolji od Alcantare, e sta sve neces cuti tu. Blize je da bude bolji od Goretzke al je Thiago nas najbolji veznjak, htio ti to priznati schickeria ili ne. Nisi objektivan tu nikako, ubit ce te to sto hoces da Thiago bude neki razbijac a ono jedini lik koji zna loptom od svih nasih veznjaka. Od pocetka sezone opet u formi i medju najboljim igracima.
Ja se isto ne bih rijesio Tolissoa, prerano je to, ostao je nedorecen. Siguran sam da moze vise, ybg lik je imao dosta tesku povredu cim se malo prilagodio. Ostat cemo bez Javija, rijesiti se i Tolissoa bi bilo bez potrebe.
Ja se isto ne bih rijesio Tolissoa, prerano je to, ostao je nedorecen. Siguran sam da moze vise, ybg lik je imao dosta tesku povredu cim se malo prilagodio. Ostat cemo bez Javija, rijesiti se i Tolissoa bi bilo bez potrebe.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Alcantara jeste naš najbolji vezni igrač. Eh, iz tog razloga smo tu gdje jesmo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Coco je protiv Reala odigrao vrhunski, ozljeda i treneri koji mu nisu i ne znaju naći pravo mjesto su problem, prodati njega a ostaviti Thiaga je ludost.
To je sad drugi par cipela.Centre forward je napisao/la: ↑13 feb 2020, 16:56Alcantara jeste naš najbolji vezni igrač. Eh, iz tog razloga smo tu gdje jesmo.
Koliko para toliko muzike u vecini slucajeva pa tako i ovdje. Tu treba krivca negdje drugo traziti, kad placas igrace sitnis onda ne mozes ocekivati da odmah budu world class i medju najboljim na svojoj poziciji. To je uspjelo sa Lewom i tesko ce opet igrac takvog niova doci dzaba. Nemam ja nista protiv dovodjenja besplatnih igraca al onda se zna sta se ocekuje od njih. Previse pljujem Goretzku ( a nemam tako negativno misljenje o njemu )pa necu imenovati njega, ne odnosi se to samo na njega nego opcenito.
Da su se dale postene pare onda bi imao boljeg veznjaka vjerovatno, naravno da nisu ni pare garancija toga ali je veca vjerovatnoca.
Uvijek zaboravim ovog Kvizansa, danas bas kontam kad bi se rijesili Corentina ostajemo na Goretzki, Kimmichu, Thiagu i tom Kvizansu ( ne mogu racunati Havertza kad ne znam sta ce biti od toga ). I ovako malen roster bi se bez potrebe jos smanjio zbog 30ak miliona od Tolissoa, neka ga makar za rotacije. Svakako su povrede redovne u Bayernu, nazalost jel.
Jedno od glavnih internih pitanja kluba: Thiago i Havertz, da li su oba potrebna klubu?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Meni ovo nema nikakvog smisla, Kai je dosta ofanzivniji igrac od Thiaga i ne moze igrati povucenije kao Thiago.The permanent signing of Philippe Coutinho is currently not an option for Bayern after his poor performances so far. The club is keeping an eye on Kai Havertz. However the question is not Havertz or Coutinho but rather Havertz or Tolisso, or even Thiago [Kicker]
Coutinha nece potpisati ni nakon sto je Barca spustila cijenu na 80mil

Davies nastavio trenirati nakon manje povrede, sve je ok.
Pa kad je i dalje jedno 4 puta više nego što vrijedi trenutno.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- farinelli123
- Kontakt:
Tolisso je dobar u (ofanzivnoj) skok igri i kupljenju ničijih lopti na sredini, ali se retko kod njega može videti neki iskorak. Kad svi igraju dobro i Tolisso igra, kad je ekipa bledunjava, on je albino.
Ali sto rekoste, ostao je nedorečen.
Meni je vece pitanje šta sa Goretzkom i Kimmichom ako dodje Havertz, nego s Thiagom. On jedini istinski ume kod nas.
Ali sto rekoste, ostao je nedorečen.
Meni je vece pitanje šta sa Goretzkom i Kimmichom ako dodje Havertz, nego s Thiagom. On jedini istinski ume kod nas.
•
To podrzavam, dao Bog da lik okrene dvije tekme u LP pa nek ga potpisu onda ako hoce, al kako do sad igra on ne moze ni protiv Mainza prevagnuti.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Mislim da nitko ovdje nije 100% uvjeren u Thiaga i velike utakmice ali činjenica je da je Thiago upravo u tim utakmicama počeo igrati onako kako se od njega i očekuje. Ok, još nisam impresioniran u potpunosti ali čini se da je Thiago počeo daleko bolje igrati u takvim utakmicama.schickeria je napisao/la: ↑13 feb 2020, 16:00Trebali bi se zamisliti ako barca i united traže tollisoa. I dalje tvrdim da je bolji od Alkantare pogotovo za velike utakmice
Thiago je npr. sada protiv Leipziga bio naš najbolji igrač. U velikoj utakmici ali opet treba pričekati još veće utakmice -> liga prvaka.
Naravno da je Thiago počeo bolje igrati jer sada uz sebe ima Kimmicha koji se podjednako ili čak i više brine za obranu nego sam Thiago. Znači Thiago ne može igrati solo zadnjeg veznog. Prvo ne može je nije razbijač a drugo, zaista je šteta tog igrača ne gurnuti više prema naprijed gdje njegove kreativne, tehničke i znalačke sposobnosti mogu doći do izražaja. Ovako, čovjeka guše na toj poziciji razbijača ili ako gledamo na drugi način, na poziciji graditelja igre na zadnjem veznom.
Tollisoa su definitivno ozljede spriječile da pokaže svoj puni potencijal. Zaista kad se pogleda teško je procijeniti koliko je on dobar ili ne kad ga prošle sezone nije bilo a ove se očito nije uspio nametnuti trenerima.
Po meni u svakom slučaju su ova dvojica potrebna Bayernu ali uz jednog razbijača iza njih a to je Zakaria.
Dobro za Tolissa se govori da ga od odlaska iz Bayerna može samo spasiti njegova "eksplozija" na terenu, to jeste jako dobre partije do kraja sezone. E sada koliko će opšte biti prilike za to vidjet ćemo. Nekako je nedorečen, bilo je tu dobrih bljeskova, pa onda nekad i ne znaš za koju je poziciju, pa su ga povrede unazadile...Svašta nešto...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lav, Kimmich - buducnost Kluba.
Thiaga prodati ako ga ko bude htio.
Cou je skup za ovo sto prikazuje, pogotovo na krilu.
Mislim da je cilj da se proda par igraca i pokusa dovesti krilo WC.
Sta Kai igra? Nisam ga gledao haman nikako..
Thiaga prodati ako ga ko bude htio.
Cou je skup za ovo sto prikazuje, pogotovo na krilu.
Mislim da je cilj da se proda par igraca i pokusa dovesti krilo WC.
Sta Kai igra? Nisam ga gledao haman nikako..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Prema Sky-u postoji interes Bayerna za Sancha. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Nisu budale da daju 80 miliona za Coutinha, ono sta pokazuje ne vrijedi ni 20 miliona. Barcelona se dobro zeznula, pa bi sada da izvuce sta god 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nesto sumnjam da bi Bayern bio voljan istresti koliko i englezi, jedino da neka volja igraca prevagne mada i on bi izgleda u EPL. United ce dati koliko god BVB kaze.
A da bi nam dobro dosao, itekako

Znam da je teško izvodivo ali kakva bi kupovina bila Sane-Sancho.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.