FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Tolisso je dobar u (ofanzivnoj) skok igri i kupljenju ničijih lopti na sredini, ali se retko kod njega može videti neki iskorak. Kad svi igraju dobro i Tolisso igra, kad je ekipa bledunjava, on je albino.
Ali sto rekoste, ostao je nedorečen.
Meni je vece pitanje šta sa Goretzkom i Kimmichom ako dodje Havertz, nego s Thiagom. On jedini istinski ume kod nas.
Ali sto rekoste, ostao je nedorečen.
Meni je vece pitanje šta sa Goretzkom i Kimmichom ako dodje Havertz, nego s Thiagom. On jedini istinski ume kod nas.
•
To podrzavam, dao Bog da lik okrene dvije tekme u LP pa nek ga potpisu onda ako hoce, al kako do sad igra on ne moze ni protiv Mainza prevagnuti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Mislim da nitko ovdje nije 100% uvjeren u Thiaga i velike utakmice ali činjenica je da je Thiago upravo u tim utakmicama počeo igrati onako kako se od njega i očekuje. Ok, još nisam impresioniran u potpunosti ali čini se da je Thiago počeo daleko bolje igrati u takvim utakmicama.schickeria je napisao/la: ↑13 feb 2020, 16:00Trebali bi se zamisliti ako barca i united traže tollisoa. I dalje tvrdim da je bolji od Alkantare pogotovo za velike utakmice
Thiago je npr. sada protiv Leipziga bio naš najbolji igrač. U velikoj utakmici ali opet treba pričekati još veće utakmice -> liga prvaka.
Naravno da je Thiago počeo bolje igrati jer sada uz sebe ima Kimmicha koji se podjednako ili čak i više brine za obranu nego sam Thiago. Znači Thiago ne može igrati solo zadnjeg veznog. Prvo ne može je nije razbijač a drugo, zaista je šteta tog igrača ne gurnuti više prema naprijed gdje njegove kreativne, tehničke i znalačke sposobnosti mogu doći do izražaja. Ovako, čovjeka guše na toj poziciji razbijača ili ako gledamo na drugi način, na poziciji graditelja igre na zadnjem veznom.
Tollisoa su definitivno ozljede spriječile da pokaže svoj puni potencijal. Zaista kad se pogleda teško je procijeniti koliko je on dobar ili ne kad ga prošle sezone nije bilo a ove se očito nije uspio nametnuti trenerima.
Po meni u svakom slučaju su ova dvojica potrebna Bayernu ali uz jednog razbijača iza njih a to je Zakaria.
Dobro za Tolissa se govori da ga od odlaska iz Bayerna može samo spasiti njegova "eksplozija" na terenu, to jeste jako dobre partije do kraja sezone. E sada koliko će opšte biti prilike za to vidjet ćemo. Nekako je nedorečen, bilo je tu dobrih bljeskova, pa onda nekad i ne znaš za koju je poziciju, pa su ga povrede unazadile...Svašta nešto...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lav, Kimmich - buducnost Kluba.
Thiaga prodati ako ga ko bude htio.
Cou je skup za ovo sto prikazuje, pogotovo na krilu.
Mislim da je cilj da se proda par igraca i pokusa dovesti krilo WC.
Sta Kai igra? Nisam ga gledao haman nikako..
Thiaga prodati ako ga ko bude htio.
Cou je skup za ovo sto prikazuje, pogotovo na krilu.
Mislim da je cilj da se proda par igraca i pokusa dovesti krilo WC.
Sta Kai igra? Nisam ga gledao haman nikako..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Prema Sky-u postoji interes Bayerna za Sancha. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nisu budale da daju 80 miliona za Coutinha, ono sta pokazuje ne vrijedi ni 20 miliona. Barcelona se dobro zeznula, pa bi sada da izvuce sta god 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nesto sumnjam da bi Bayern bio voljan istresti koliko i englezi, jedino da neka volja igraca prevagne mada i on bi izgleda u EPL. United ce dati koliko god BVB kaze.
A da bi nam dobro dosao, itekako
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znam da je teško izvodivo ali kakva bi kupovina bila Sane-Sancho.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Uf, to kad bi docekali
Za mene Sancho > Sane i Havertz skupa.
Meni je bitnije da se trener riješi, Sane, Haverc ili ko već ne mora ništa značiti. I da se taj trener pita za pojačanje, a ne da ti roditelji idu kupovat odjeću.
-
agentzero7
- Kontakt:
Ten Hag je rijesen 99 posto samo se čeka kraj sezone da ne objavljuju sad pa usheru atmosferu i u Ajaxu i Bayernu.
Ja nigdje ne procitah ni jednu vijest za Bayerna i Erika.
Ma za sada najveće šanse ima Flick da ostane trener, pogotovo ako solidno sezonu završi tako će biti, jer za sada je pored rezultata uprava zadovoljna i načinom igre. Ranije je igru hvalio Rummenigge, a prije par dana je i predsjednik kluba Hainer rekao da je ovo pod Flickom fudbal koji žele gledati. To već dosta govori...
A nekako mi se ovdje pojavljuje malo previše kritičko gledanje prema Havertzu (nakon hvaljenja, sve više i ovakvih glasova). Mislim on je prošle sezone pružao takve partije u Leverkusenu, da je to stvarno bilo fantastično. I momak je pokazao da zna sve s loptom, na različite načine je opasan pred golom, ima tu odvažnost, dosta je tada utakmica odlučio. Ove sezone je dobar, ali ne kao ranije. Samo momak je veliki potencijal i jednostavno je nekako pod muss.
A nekako mi se ovdje pojavljuje malo previše kritičko gledanje prema Havertzu (nakon hvaljenja, sve više i ovakvih glasova). Mislim on je prošle sezone pružao takve partije u Leverkusenu, da je to stvarno bilo fantastično. I momak je pokazao da zna sve s loptom, na različite načine je opasan pred golom, ima tu odvažnost, dosta je tada utakmica odlučio. Ove sezone je dobar, ali ne kao ranije. Samo momak je veliki potencijal i jednostavno je nekako pod muss.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
agentzero7
- Kontakt:
Živi bili pa vidili Al ja sam uvjeren da Ten Haaga neće propustiti nema šanse.
A guardiola sad je definitivno i on u igri za klupu Bayerna
Siguran sam da nece ostati u cityu ako ostane ova kazna od dvije godine
Realno sanse uopste nisu male da on sjedne na nasu klupu opet
Siguran sam da nece ostati u cityu ako ostane ova kazna od dvije godine
Realno sanse uopste nisu male da on sjedne na nasu klupu opet
Daj nam Sterlinga i Sanea, Flick je za Guardiolu Jupp.
Ma nece se on vracati u Minhen sigurno, ide u Juve.
A ima nedovrsenog posla tu, bilo bi lijepo
Man managementFlick: "We want everyone in the team to have a say. At the moment, it's working well. Players are coming to me too. It's a good and important sign. Communication is key, I really like that"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.