Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
boli nas krasni qrac 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Koga boli briga za pickoustim
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa nista, vi onda i dalje o '95 i ratovima... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- JarnoTrulli
'ta ce Beograd na vodi... pa i djeca vec znaju da je rat ubjedljivo najveci pokretac ekonomije. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BosniaBoston
- Kontakt:
Izgleda nista od sendvica...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne kontam...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Stvarno ne kontas sta znaci sendvicar?Eto ako ne kontas,sendvicari rade isto sto i ti promovisu stranku za maaaalu nagradu
#Punoljetstvo
Jasno, ali ne vidim kakve ti veze ima sa mnom? Promovisem stranku koju btw ne podrzavam, tako sto prepoznajem pozitivne stvari u 1 gradu?!BosniaBoston je napisao/la: ↑14 feb 2020, 09:35
Stvarno ne kontas sta znaci sendvicar?Eto ako ne kontas,sendvicari rade isto sto i ti promovisu stranku za maaaalu nagradu![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa ako nisi sendvicar onda salji malo i negativnog,a svi znamo koliko toga ima jbg Kesić postoji.Ok podrzati ako je nesto dobro,ali ti redovno ovdje raportiras o BG na vodi gradanima BiHmarconato je napisao/la: ↑14 feb 2020, 09:40Jasno, ali ne vidim kakve ti veze ima sa mnom? Promovisem stranku koju btw ne podrzavam, tako sto prepoznajem pozitivne stvari u 1 gradu?!BosniaBoston je napisao/la: ↑14 feb 2020, 09:35
Stvarno ne kontas sta znaci sendvicar?Eto ako ne kontas,sendvicari rade isto sto i ti promovisu stranku za maaaalu nagradu![]()
![]()
#Punoljetstvo
Ne volim da se bavim negativnim stvarima, jer kad bih bio zaokupljen politicarima i njihovom demagogijom, svaki dan bi mi bio kao danasnji, tmuran i siv...BosniaBoston je napisao/la: ↑14 feb 2020, 09:42
Pa ako nisi sendvicar onda salji malo i negativnog,a svi znamo koliko toga ima jbg Kesić postoji.Ok podrzati ako je nesto dobro,ali ti redovno ovdje raportiras o BG na vodi gradanima BiH
Doticnog sam gore pomenuo vise u saljivom tonu...
Beograd jedan od ruznijih gradova u kojim sam bio.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nerazumijem...
Ovo je bilo napisano na onu sprdju gore kako se treba uloziti pare u brasno i ulje, pa zato kazem dze je rat i smrt tu su i pare, misleci na cinjenicu da je rat i smrt najveci biznis na svijetu...
- ASD
- Kontakt:
Većina Bošnji s te teritorije se odrekla te teritorije tako što je otišla da živi vani. Zašto bi nekog drugog bolilo išta za tim teritorijem?Captain4 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 02:01Bošnje se odriču teritorije zbog koje se poginuli oni koji su branili njihove domove. Zanimljiv mentalni sklop.
Dodik je odavno pročitan, dok je on na vlasti ništa radikalno se neće desiti. Za potencijalnu nezavisnost su bili prije mnogo bolji uvjeti nego sada, to je nemoguće danas.
Imas migrante koji imaju iskustvo bježanja od rata
Mogu se samo vratit u svoju vukojebinu sto i ne bilo lose.
Vidim sto ne razumijes, nema veze. Budi mi pozdravljen druze, uzivaj i pustimo se rata
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Takve priče i dolaze iz kuhinje tvog vrlog predsjednika kojeg si sad nahvalio što gradi nebodere na kredit ili si zaboravio da je to lik koji je izjavio: " za jednog srbina sto muslimana",.Šta učite djecu u školstvu ? Bošnjaci izmišljena nacija, četnici antifašisti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.