Padovan je napisao/la: ↑14 feb 2020, 13:35
Nikad to ne bi potencirao, nego kada vidim bezobrazluk iz sedmice u sedmicu, moraju vas se činjenica baciti u oči, jer sinoć je isti bilo toliko da samo neko ko se pravi lud to ne vidi. Ako je potrebno 2-3 crvene, nije prvi put, ljudi i po tri penala dobija na utakmici pa šta ? (poenta je da bude) . Pa vi se dignete kad izgubiti minimalno ili budete u egalu sa protivnikom, kao da ste LP uzeli, halo Milan, pa niste Lecce.
I nije to stvar sinoć toliko sam bio ravnodušan i da smo izgubili, ali kada udješ ovdje i vidiš koliko ste se digli, pišete samo o nekom lopovluku, a LP ne možete uhvatiti za to vam nije Juventus konkrencija nego Atalanta jel vas i oni kradu ?
Juventus ne igra fudbal sedmicama, to već svako zna, udji na pdf Juventusa, pa pročitaj šta se piše.
Koji bezobrazluk vidiš? Tebi je prijatelju bezobrazluk sve što ide kontra Juventusa, makar i kroz zahebanciju, tebi i tebi sličnima sa vašeg pdfa (čast izuzetcima). O kakvom dizanju govoriš? Nadigra vas neko, to je vama dizanje i bezobrazluk, baš o tome ti pričam.
Mislim da nema dominantnije ekipe u jednoj ligi na svijetu, koja se više žali na sudijske odluke, teško da ćeš ovako nešto naći bilo gdje. Nije to samo sada, yebo sinoćnju utakmicu, generalni utisak je takav.
I onda, kao što sam rekao, ovdje ćete svi odreda kmečati kad vas neko naguzi u LP pa vas cijeli pdf provocira i podjebava, onda ide ono klasično "mrzite nas", "slavite naše poraze" i ostala sranja koja čitamo već godinama na ovom pdfu, tad se yebiga nećeš sjetiti ovog vašeg divljanja sinoć i danas o silnim penalima i crvenim kartonima, nego će biti da se Juventus mrzi tek tako, fazona radi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"