Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 14 feb 2020, 15:30

Vi još o tome, braćo mila...
Il Club più titolato al mondo!

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 14 feb 2020, 16:02

:nene:
IlCapitano je napisao/la:
14 feb 2020, 11:51
Azpi je napisao/la:
14 feb 2020, 11:40
Pa majke mi vi niste normalni
Otkad udaranje rukom u lice/glavu/vrat nije penal?

Nedvojben penal.
Nije penal i nikada ono ne treba biti penal, pa nije yebeni balet, trce obojca za loptom (nevazno ali loptom koja izlazi van terena) i mali kontakt rukom, pa ako ce se time voditi svaki drugi korner je penal jer takav kontakt se sigurno desio

Isto tako kessievo nije za crveni, zuti ok, ali to ne moze varom ispravljati, ali crveni nije

Yebo mater pravi se balet od fudbala, uskoro neces mrsko smjeti pogledati protivnickog igraca jer ce i to biti penal

Budite bar neki realni, i recite da je onako ne znam Ronaldo kao Rebic rukom dotakao Samua da li bi rekli da je penal?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 feb 2020, 16:12

Azpi je napisao/la:
14 feb 2020, 16:02
:nene:
IlCapitano je napisao/la:
14 feb 2020, 11:51
Azpi je napisao/la:
14 feb 2020, 11:40
Pa majke mi vi niste normalni
Otkad udaranje rukom u lice/glavu/vrat nije penal?

Nedvojben penal.
Nije penal i nikada ono ne treba biti penal, pa nije yebeni balet, trce obojca za loptom (nevazno ali loptom koja izlazi van terena) i mali kontakt rukom, pa ako ce se time voditi svaki drugi korner je penal jer takav kontakt se sigurno desio

Isto tako kessievo nije za crveni, zuti ok, ali to ne moze varom ispravljati, ali crveni nije

Yebo mater pravi se balet od fudbala, uskoro neces mrsko smjeti pogledati protivnickog igraca jer ce i to biti penal

Budite bar neki realni, i recite da je onako ne znam Ronaldo kao Rebic rukom dotakao Samua da li bi rekli da je penal?
Pogledaj **** video, nije dodir nego šamar. :wave:
akisarajevo92 je napisao/la:
14 feb 2020, 11:57
Ovo nije penal? :rol:

Da su bile zamijenjene uloge i da ovako nesto nije svirano protiv Juventusa ovaj detalj bi kruzio cijeli dan internetom
Nemaš mi šta pričati o realnosti. Prvi sam rekao sinoć da onaj penal Calabrie ne bi svirao. Nemam nikakvu potrebu ni interes da se pravim da mi je ovo za penala itd. Tebi ovo ako je dodir slobodno da se nađemo da te ja ovako dodirnem pa da vidim tvoju reakciju.

Namjeran lakat mimo igre, duela je crveni.
Romagnoli13 je napisao/la:
14 feb 2020, 14:56
To nije moj klub. Ja nisam vlasnik istog. I nemam ja šta piti.

Ovdje je video.
Hvala za video. Uglavnom se slažemo za penal Calabrije, što i dalje ne mijenja činjenice da je Milan rasturio Juventus i da nisu zaslužili ni bod niti da je Kessie trebao dobiti crveni niti da je bio penal na Cuadradu. :thumbup:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 feb 2020, 16:16

Lopta izlazi van igre i ne može da je stigne (osim eventualno kod zastavice), samo radi toga nije sviran penal. Inače bi bio.

Dosadni ste svi. :zzz:
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 14 feb 2020, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 feb 2020, 16:17

Padovan je napisao/la:
14 feb 2020, 13:35
Nikad to ne bi potencirao, nego kada vidim bezobrazluk iz sedmice u sedmicu, moraju vas se činjenica baciti u oči, jer sinoć je isti bilo toliko da samo neko ko se pravi lud to ne vidi. Ako je potrebno 2-3 crvene, nije prvi put, ljudi i po tri penala dobija na utakmici pa šta ? (poenta je da bude) . Pa vi se dignete kad izgubiti minimalno ili budete u egalu sa protivnikom, kao da ste LP uzeli, halo Milan, pa niste Lecce.

I nije to stvar sinoć toliko sam bio ravnodušan i da smo izgubili, ali kada udješ ovdje i vidiš koliko ste se digli, pišete samo o nekom lopovluku, a LP ne možete uhvatiti za to vam nije Juventus konkrencija nego Atalanta jel vas i oni kradu ?

Juventus ne igra fudbal sedmicama, to već svako zna, udji na pdf Juventusa, pa pročitaj šta se piše.
Koji bezobrazluk vidiš? Tebi je prijatelju bezobrazluk sve što ide kontra Juventusa, makar i kroz zahebanciju, tebi i tebi sličnima sa vašeg pdfa (čast izuzetcima). O kakvom dizanju govoriš? Nadigra vas neko, to je vama dizanje i bezobrazluk, baš o tome ti pričam.

Mislim da nema dominantnije ekipe u jednoj ligi na svijetu, koja se više žali na sudijske odluke, teško da ćeš ovako nešto naći bilo gdje. Nije to samo sada, yebo sinoćnju utakmicu, generalni utisak je takav.

I onda, kao što sam rekao, ovdje ćete svi odreda kmečati kad vas neko naguzi u LP pa vas cijeli pdf provocira i podjebava, onda ide ono klasično "mrzite nas", "slavite naše poraze" i ostala sranja koja čitamo već godinama na ovom pdfu, tad se yebiga nećeš sjetiti ovog vašeg divljanja sinoć i danas o silnim penalima i crvenim kartonima, nego će biti da se Juventus mrzi tek tako, fazona radi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JarnoTrulli

Post Postao/la JarnoTrulli » 14 feb 2020, 16:31

rope11 je napisao/la:
14 feb 2020, 16:16
Lopta izlazi van igre i ne može da je stigne (osim eventualno kod zastavice), samo radi toga nije sviran penal. Inače bi bio.

Nema veze sto lopta izlazi izvan igre, prekrsaj se dogodio dok je igra bila aktivna, odnosno lopta u terenu. Nemoj niti da zajebavas i prilagodjavas kako tebi odgovara. Sta seres. Sta ce Milan. Mrtav klub vec godinama,u tom periodu vam Juve nabija komplekse. Povycite se u rupe i nemojte se dzaba.....
haj ti sad malo se meni nagovori, pa da se posvadjamo :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 feb 2020, 16:32

rope11 je napisao/la:
14 feb 2020, 16:16

slika

Jedan od najbržih igrača ne može ovo da stigne, kako da ne.

Nebitna stvar uostalom, lopta je u igri->udarac->penal. Stizanje lopte je nebitan faktor.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 feb 2020, 16:44

A slika je kao relevantan dokaz da bi on to stigao. Aferim.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 feb 2020, 16:50

A stizanje lopte je kao relevantno u bilo čemu. Aferim.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 feb 2020, 16:53

Ni sam ti ne znas sta pokusavas reci ili dokazati.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 14 feb 2020, 17:03

Dobro znaci legalno je i nekog opaliti stocem u glavu unutar sesnaesterca ako lopta nije blizu... nece biti penal... nisam znao da je fudbal postao UFC...

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 feb 2020, 17:20

Ne kažem da nije bilo elemenata za penal, ali su se vjerovatno vodili time što je lopta bježala od njega i šesnaeterca.

Rebić zna biti šupak, ali mi ovdje izgleda kako ga je nehotično zakačio, što je još jedan razlog više da se ne svira penal.

Da se ovo nije sviralo Milanu, znam da bi bilo drame. :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

JarnoTrulli

Post Postao/la JarnoTrulli » 14 feb 2020, 17:32

Ne znas se svadjat, ne moze te covjek uvrijedit nazivom p.ederu... pih. :thumbdown:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Wonderwall
Kontakt:

Post Postao/la Wonderwall » 14 feb 2020, 18:21

Pioli bas nesretan covjek :mrgreen:

Takticki vrhunski odigran kup mec, medjutim zaista diskutabilna penal odluka, koja ih je kostala minimalne prednosti pred revans. Izostati ce Theo, vrlo vazan motoric ekipe, kao i Zlatan. :kafa:

Iskren da budem, male sanse im dajem u Torinu :roll:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

Bring back the Anglo-Italian Cup!

NO NZS. NO CPS.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 14 feb 2020, 20:26

Moderni fudbal je haman postao sport za Božu Vreću i takve "muškarce" i vi koji to podržavate bi trebali gledat balet ili šta već. Toliko me živciraju ovi današnji fudbaleri što padaju na svaki kontakt (počevši od našeg Lautara), hebli ih Barcelona, Neymar, Ronaldo & Co.

I ono sinoć, niti je trebao biti penal Rebića (čisto naguravanje u trku za loptu što je uvijek bilo normalno u fudbalu osim u ovih zadnjih par godina), a onaj penal je smijurija takva da je ne treba ni komentirat. Znači lik okrenut leđima a igrač ga napuca sa 1m udaljenosti, to što ruka nije bila uz tijelo logično da nije bila kad je čovjek bio u skoku, to je inercija, nesvjesno kretanje ruke (ko se ne slaže nek proba skočit pa da vidi hoćel mu ruke ostat ukopane u mjestu). OK je ako je igrač okrenut licem i želi blokirati protivnički centaršut, tad očekuje loptu i logično da mora pazit na položaj ruke ali sinoć je bio okrenut leđima i nije uopće želio blokirati nikakav šut nego je htio glavom izbiti loptu koja ga je preskočila i onda ovaj iza leđa ga napuca. Niđe veze penal, pogotovo kada znamo da se 3x gore igranje ruke nije dosuđivalo Lightu u više avrata.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 feb 2020, 20:54

Konačno neko pametan :)

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 14 feb 2020, 20:59

Pa i Bonucci je bio u skoku protiv Verone ...s udaljenosti od 2o cm ....nesto ne vidim da ste se tad bunili i pricali ove nebuloze ...

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 feb 2020, 21:06

Ne navijam za Veronu :kafa:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 14 feb 2020, 21:09

Ma ovo je odg. za moralne korona navijace

Chinaglia