Dodaj jos i to da cityTv nece prenositi tekmu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Istog sam misljenja ali nemamo drugog rijesenja ,Sinan je povrijedjen bolji od Zajima .Znaci bez obzira na sve Sinan ce nam itekako dobro doci,cak mislim da ce on Stila i Lendric biti pravo dobri .Bezideja je napisao/la: ↑14 feb 2020, 18:55Presmijesno je da se diskutuje o dvojici igraca koja nisu prosle pripreme da odigraj minute. Ako ce samo trenirati, to mi je sasvim ok, al da odigraju minute to je klasicbi debilizam.
Posaljes igrace u Sa, kao ne zelis a onda kad nemas kuda vrati ih. Nema opravdanja, sprdacina obicna ako se tako desi...
Utakmica se igra u Međugorju od 14:30 sati. Plavi će sutra ujutru otputovati, a već od nedjelje nastaviti sa treninzima na Grbavici. U narednoj sedmici Plavi će trenirati u terminu od 14:30 sati.* CityTV neće prenositi ovaj zanimljivi susret dva premijerligaša koja imaju najviše ciljeve u nastavku sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Niko ne spominje da cemo ubrzo dobiti mogucnost za online kupovinu karata..
Nista mi necemo dobiti s Ramovicem drasticno bolje od ovog sto imamo, a jos nije prosao pripreme. A on kao neka igracina ispade sad, nigdje veze.KANA je napisao/la: ↑14 feb 2020, 19:47Istog sam misljenja ali nemamo drugog rijesenja ,Sinan je povrijedjen bolji od Zajima .Znaci bez obzira na sve Sinan ce nam itekako dobro doci,cak mislim da ce on Stila i Lendric biti pravo dobri .Bezideja je napisao/la: ↑14 feb 2020, 18:55Presmijesno je da se diskutuje o dvojici igraca koja nisu prosle pripreme da odigraj minute. Ako ce samo trenirati, to mi je sasvim ok, al da odigraju minute to je klasicbi debilizam.
Posaljes igrace u Sa, kao ne zelis a onda kad nemas kuda vrati ih. Nema opravdanja, sprdacina obicna ako se tako desi...
Ovo sto se pocelo raditi nema opravdanja. Ne zna se sta hoce, dal bi srali il pisali..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Kad ubrzo?
Znam da je ljetos meni se cini potpisano sa onom firmom da se pocne to praviti ili sta vec. Moci ce za ovu polusezonu?
E sad da porucim ovim kao insajderima sto su svakodnevno najavljivalinova pojacanja da prestanu mantat i smarat navijace koji citaju ovaj forum a nisu aktivni niti pisu ovdje.Sekirate navijace a ako je vama to sega ili interesantno vi to putem pp razmijenjujte.Bas ste dpkurcili s tim. Prica o kaznjenim igracima nam takodje ne treba i ne treba racunati na njih.Pesimizmu nema mjesta dok je Amar ovdje.Nama treba Ermin i niko vise.Bit ce neizvjesno do kraja lige uz 4 boda razlike u nasu korist u odnosu na ostale.
Insajderuuuuukerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 09:38INSAJDERSKA br.1 ZA DANAS:
Veceras drugi dio intervjua sa babukom.

-
- Kontakt:
Evo Man City ima zabranu igranja lige prvaka 2 godine, Mahrez zeli da igra to takmicenje. Mahrez u Zelji, potvrdjeno. Babuka Osim je sve znao. Boooom
1921
“Ja ga znam otkad je bio mali. Poslije je malo narastao, al nije puno.”
Nije Rim Busovača, sad ce se neko javiti iz Busovače i naci se uvrijeđen ko oni iz Stupčanice

MIHAJLOVIĆ !
Gromada od čovjeka!
SIR Amar Osim
SIR Amar Osim
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Amar pun samopouzdanja i vjere u ekipu da ce se nešto napraviti na proljeće, smiren, staložen, i kad to uporedim sa ovim kukanjem i kmečanjem ovdje dođe mi svaki dan da ljepim šta je reko, čovjek ima ovu ligu u malom prstu, najtrofejniji i najuspješniji bh. trener ikada, Babuka !
MIHAJLOVIĆ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Moj brate, nisam ja k'o @irfoLjoZee je napisao/la: ↑14 feb 2020, 20:25Insajderuuuuukerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 09:38INSAJDERSKA br.1 ZA DANAS:
Veceras drugi dio intervjua sa babukom.![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Bruda ,strpi se doci ce igraciguita je napisao/la: ↑14 feb 2020, 20:20E sad da porucim ovim kao insajderima sto su svakodnevno najavljivalinova pojacanja da prestanu mantat i smarat navijace koji citaju ovaj forum a nisu aktivni niti pisu ovdje.Sekirate navijace a ako je vama to sega ili interesantno vi to putem pp razmijenjujte.Bas ste dpkurcili s tim. Prica o kaznjenim igracima nam takodje ne treba i ne treba racunati na njih.Pesimizmu nema mjesta dok je Amar ovdje.Nama treba Ermin i niko vise.Bit ce neizvjesno do kraja lige uz 4 boda razlike u nasu korist u odnosu na ostale.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot] i 37 gostiju.