Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Čak i u malim pixelima mu se vide lažni zubi, incredibile.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Wonderwall
- Kontakt:

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
Bring back the Anglo-Italian Cup!
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
Bring back the Anglo-Italian Cup!
NO NZS. NO CPS.
Za koga ces sad navijat u Lp 

Cist penal za Juve. Ko god govori drugačije il je navijač Milana il nije objektivan od mrznje prema Juventusu 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ono kad korona navijaci pocnu davati podrsku propaloj braci u njihovom milionitom pokusaju da se vrate u fudbalski zivotBiscione je napisao/la: ↑14 feb 2020, 20:26Moderni fudbal je haman postao sport za Božu Vreću i takve "muškarce" i vi koji to podržavate bi trebali gledat balet ili šta već. Toliko me živciraju ovi današnji fudbaleri što padaju na svaki kontakt (počevši od našeg Lautara), hebli ih Barcelona, Neymar, Ronaldo & Co.
I ono sinoć, niti je trebao biti penal Rebića (čisto naguravanje u trku za loptu što je uvijek bilo normalno u fudbalu osim u ovih zadnjih par godina), a onaj penal je smijurija takva da je ne treba ni komentirat. Znači lik okrenut leđima a igrač ga napuca sa 1m udaljenosti, to što ruka nije bila uz tijelo logično da nije bila kad je čovjek bio u skoku, to je inercija, nesvjesno kretanje ruke (ko se ne slaže nek proba skočit pa da vidi hoćel mu ruke ostat ukopane u mjestu). OK je ako je igrač okrenut licem i želi blokirati protivnički centaršut, tad očekuje loptu i logično da mora pazit na položaj ruke ali sinoć je bio okrenut leđima i nije uopće želio blokirati nikakav šut nego je htio glavom izbiti loptu koja ga je preskočila i onda ovaj iza leđa ga napuca. Niđe veze penal, pogotovo kada znamo da se 3x gore igranje ruke nije dosuđivalo Lightu u više avrata.

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
To je to majstore, pocelo se jesti gowna i na svaki minimalni kontakt traziti penal i to u svim ligama u svim timovima, negdje vise negdje manje, ali Cim prst osjete Odma ide padanje i trazenje penalaBiscione je napisao/la: ↑14 feb 2020, 20:26Moderni fudbal je haman postao sport za Božu Vreću i takve "muškarce" i vi koji to podržavate bi trebali gledat balet ili šta već. Toliko me živciraju ovi današnji fudbaleri što padaju na svaki kontakt (počevši od našeg Lautara), hebli ih Barcelona, Neymar, Ronaldo & Co.
I ono sinoć, niti je trebao biti penal Rebića (čisto naguravanje u trku za loptu što je uvijek bilo normalno u fudbalu osim u ovih zadnjih par godina), a onaj penal je smijurija takva da je ne treba ni komentirat. Znači lik okrenut leđima a igrač ga napuca sa 1m udaljenosti, to što ruka nije bila uz tijelo logično da nije bila kad je čovjek bio u skoku, to je inercija, nesvjesno kretanje ruke (ko se ne slaže nek proba skočit pa da vidi hoćel mu ruke ostat ukopane u mjestu). OK je ako je igrač okrenut licem i želi blokirati protivnički centaršut, tad očekuje loptu i logično da mora pazit na položaj ruke ali sinoć je bio okrenut leđima i nije uopće želio blokirati nikakav šut nego je htio glavom izbiti loptu koja ga je preskočila i onda ovaj iza leđa ga napuca. Niđe veze penal, pogotovo kada znamo da se 3x gore igranje ruke nije dosuđivalo Lightu u više avrata.

A za ruke toliko su nedefinisani, toliko u sivoj zoni da je to nevjerovatno, kao da se ne mogu kakva normalna da imaju veze sa mozgom pravila donijeti u vezi igranja rukom
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Nebitno kakvo mišljenje ti i ja imamo o fudbalu, sa ovakvim postovima drugima daješ do znanja da, il si dijete, il imaš ozbiljne komplekseBuffonGigi je napisao/la: ↑15 feb 2020, 11:13Ono kad korona navijaci pocnu davati podrsku propaloj braci u njihovom milionitom pokusaju da se vrate u fudbalski zivotBiscione je napisao/la: ↑14 feb 2020, 20:26Moderni fudbal je haman postao sport za Božu Vreću i takve "muškarce" i vi koji to podržavate bi trebali gledat balet ili šta već. Toliko me živciraju ovi današnji fudbaleri što padaju na svaki kontakt (počevši od našeg Lautara), hebli ih Barcelona, Neymar, Ronaldo & Co.
I ono sinoć, niti je trebao biti penal Rebića (čisto naguravanje u trku za loptu što je uvijek bilo normalno u fudbalu osim u ovih zadnjih par godina), a onaj penal je smijurija takva da je ne treba ni komentirat. Znači lik okrenut leđima a igrač ga napuca sa 1m udaljenosti, to što ruka nije bila uz tijelo logično da nije bila kad je čovjek bio u skoku, to je inercija, nesvjesno kretanje ruke (ko se ne slaže nek proba skočit pa da vidi hoćel mu ruke ostat ukopane u mjestu). OK je ako je igrač okrenut licem i želi blokirati protivnički centaršut, tad očekuje loptu i logično da mora pazit na položaj ruke ali sinoć je bio okrenut leđima i nije uopće želio blokirati nikakav šut nego je htio glavom izbiti loptu koja ga je preskočila i onda ovaj iza leđa ga napuca. Niđe veze penal, pogotovo kada znamo da se 3x gore igranje ruke nije dosuđivalo Lightu u više avrata.Post objektivan kao SDA saopstenja za javnost.
Il Club più titolato al mondo!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ispod casti mi je raspravljati s osobom koja pise takve postove.
Ovaj post bi imao smisla da je napisam 2009. godine, kada je to o cemu pricas bilo u ekspanziji. Ovako si se do sada trebao pomiriti sa tim ili prestati pratiti fudbal.Biscione je napisao/la: ↑14 feb 2020, 20:26Moderni fudbal je haman postao sport za Božu Vreću i takve "muškarce" i vi koji to podržavate bi trebali gledat balet ili šta već. Toliko me živciraju ovi današnji fudbaleri što padaju na svaki kontakt (počevši od našeg Lautara), hebli ih Barcelona, Neymar, Ronaldo & Co.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Lakat u lice naguravanje. Ok.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ko ce pucat penal kad nema CR7?

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Realno, mali Kluivert je preyeben igrac. Ne pratim cesto Romu, ali ova pozicija koju veceras igra daje mu prostora da napravi gomilu problema protivnickoj odbrani.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
edine doktoru

Atalantu je milina gledati, odmoriš oči uz pravi fudbal.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
haha Roma
Realno taj Kluivert je presmjesan igrac.Citave sezone nije frajer nista uradio.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ko se uopste u Romi istice ove sezone ? Za koga mozes reci da je eksplodirao i da igra vrhunsku sezonu ?
U biti ekipa bez glave i repa.
Call the coroner!
Pa spomenuo si Kluiverta i za njega sam ti odgovorio. Citava ekipa igra ocajno a pogotovo nahajpani Kluivert koji je zabio citava 3 gola u svim takmicenjima ove sezone.Ne kontam na osnovu cega je preyeben. Frajer nema nista realno.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Ja kontao da je sarkastičan, kad ono nije. 
Večeras je skoro svaki duel izgubio, u napadu konstantno bira pogrešna rješenja. Igrač manje u skoro svakoj utakmici kad sam ga gledao.
I po meni je generalno razočarenje jer se očekivalo više od Klajvertovog potomka (jedva da je i 5% genijalnosti naslijedio od oca), a ono ništa posebno. Mada možda je greška što je onako rano otišao iz Ajaxa i to još u Italiju, ovo nije adekvatna liga za kaljenje igrača njegovog profila.
Roma u suštini nikad adekvatno nije zamjenila Šarafija, krilo koji jedva zna predriblati igrača, ali kao i takav je spejs šatl za ove.

Večeras je skoro svaki duel izgubio, u napadu konstantno bira pogrešna rješenja. Igrač manje u skoro svakoj utakmici kad sam ga gledao.
I po meni je generalno razočarenje jer se očekivalo više od Klajvertovog potomka (jedva da je i 5% genijalnosti naslijedio od oca), a ono ništa posebno. Mada možda je greška što je onako rano otišao iz Ajaxa i to još u Italiju, ovo nije adekvatna liga za kaljenje igrača njegovog profila.
Roma u suštini nikad adekvatno nije zamjenila Šarafija, krilo koji jedva zna predriblati igrača, ali kao i takav je spejs šatl za ove.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BuffonGigi
- Kontakt:

Jel to najbolje sto mozes? Odakle si? Slavinovici ili Gnojnica? Pa da...to su ti potezi, kad te krava oteli, govedo postanes, u gulasu zavrsis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.