FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Po čemu si zaključio da će igrati isti danas i sljedeću subotu? Ne sumnjam ja da neće ali znaš da je stručni štab govorio kako moraju polako sa novim igračima i da će im postepeno davati minute. Ne moraju svi zaigrati sad u subotu protiv Tuzle ali neka Tino i Zizu dobiju po pola sata pa neka počnu utamicu u Banja Luci, to bi mi bilo extra naprimjer.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daj bolan sta ti je,niko nema blage ko ce igrati protiv TC niti ovo ista znaci
Nije Vinko mutav da izadje ovako..
Ima jos 6 dana do tekme i siguran sam.da nece ovakav sastav izaci!
Na Lazica se ne racuna ne shvatam cemu zaljenje..
Bit ce promjena protiv TC,npr.Oremus ce sigurno krenuti tekmu..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Napisah postavu sinoc 
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Oremus ima kartone tako da nece igati sigurno, a za ostale ne znamo. Po meni ce veza izgledati Djokan-Milicevic-Rahmanovic, a Dupovac sa Besimom na stopera.
Ja koliko znam Oremus ima 3 zuta( ne znam jesam li fulio) i momak je upravu ova ostava ce najvjerovatnije i protiv TC pocet, od Dani Alvesa( Sabana) kako ga prestavise mnogi nema nista ocitoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2020, 12:53Daj bolan sta ti je,niko nema blage ko ce igrati protiv TC niti ovo ista znaci
I bgt brate ne poredi slucaj lazic sa konama, Lazicu je klub maximalno izaso u susret nek sad on bude obrazli pa ugovor produzi
Dok kod kona sve moguce opcije za krilo su propale jer nemaju love za njih, oni su primorani da koriste ramovica jer imaju ukupno 12.5 igraca, iako je Osim posro se po Ramovicu pa sad polizo svoja ****
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- RajaBa1983
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 feb 2020, 12:49Današnja prva postava će i protiv Tuzle zaigrati.
Definitivno Dupovac stoper u prvoj postavi.
Salčin lijevi bek.
Miličevića će izgleda koristiti na zadnjem veznom, danas je on tu uz Gavrića.
Krste krilo, na lijevoj strani, Tatar desno.
Formacija ista kao prije, 4-2-3-1.
Krste neće opet na klupu, isto kao i prije.
Tatar opet desno, isto kao i prije.
Opet "izmišljanje pozicija akademcima", isto kao prije, samo što je to sad odlično, a prije se pljuvalo. (Salčin lijevi bek).
Djeca će manje dobijati minutažu, Šaban klupa, Đokanović klupa, jedino će Salčin biti u prvoj dok se Pidro ne vrati i to na lijevom beku, uz naravno Kovu.
Opet kornere će izvoditi Krste, isto kao i prije.
Činjenice, to što su neki mislili da će se to promjeniti (što mislim da i treba) dolaskom novog trenera, zayebali ste se.
Mislim da bi dolaskom i Klopa te stvari ostale skoro pa sve iste, možda bi se nešto malo promjenilo al ništa posebno.
Današnja prva postava tj. ova što će igrati protiv Tuzle mi je skroz tanka, pretanka.
Nit Sušića, nit Oremuša, nit pojačanja Jukića i Zinedina, bez Lazića, bez Hebibovića, Pidre.
Nisam optimističan nikako.

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravu si za Oremusa,trebao krenuti protiv TC ali jbg..Inijesta je napisao/la: ↑16 feb 2020, 13:11Ja koliko znam Oremus ima 3 zuta( ne znam jesam li fulio) i momak je upravu ova ostava ce najvjerovatnije i protiv TC pocet, od Dani Alvesa( Sabana) kako ga prestavise mnogi nema nista ocitoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2020, 12:53Daj bolan sta ti je,niko nema blage ko ce igrati protiv TC niti ovo ista znaci
I bgt brate ne poredi slucaj lazic sa konama, Lazicu je klub maximalno izaso u susret nek sad on bude obrazli pa ugovor produzi
Dok kod kona sve moguce opcije za krilo su propale jer nemaju love za njih, oni su primorani da koriste ramovica jer imaju ukupno 12.5 igraca, iako je Osim posro se po Ramovicu pa sad polizo svoja ****
Gledaj,nije lose da je na klup Lazic,imali bi jos bolju sirinu,koja je i sada sasvim dobra
- AlfredNobel
- Kontakt:
Glupljeg lika teško da ima, pametnjaković pravi..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Pozdrav raja
Vratio sam se na forum nakon dugo vremena
Vratio sam se na forum nakon dugo vremena

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jukic u početnoj očekivano. On ce biti najveće iznenađenje polusezone u ligi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hahahaha fulio si sastav @BordoSarajevo
Do sada si svaki put pogodio,ovaj put nisi
Kovačević, Dupovac, Šerbečić, Hodžić, Salčin, Miličević, Sušić, Rahmanović, Tatar, Jukić, Ahmetović
Kovačević, Dupovac, Šerbečić, Hodžić, Salčin, Miličević, Sušić, Rahmanović, Tatar, Jukić, Ahmetović
- RajaBa1983
- Kontakt:
vidoviti bordosarajevo i kamuflazn

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma laže sve onaj mali Morto
Mislim da je vec trebao imati iskristaliziranu ekipu za prvenstvo. Sta je radio cijele pripreme?MortemHz je napisao/la: ↑16 feb 2020, 12:51Po čemu si zaključio da će igrati isti danas i sljedeću subotu? Ne sumnjam ja da neće ali znaš da je stručni štab govorio kako moraju polako sa novim igračima i da će im postepeno davati minute. Ne moraju svi zaigrati sad u subotu protiv Tuzle ali neka Tino i Zizu dobiju po pola sata pa neka počnu utamicu u Banja Luci, to bi mi bilo extra naprimjer.
Da ne spominjem onu pripremnu gdje mu je jedna postava odigrala cijelu utakmicu.
Na hair i na dobro sa ovim svime. Dobio je top pojacanja u zimskom prelaznom roku, ovo mora iskoristiti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- robertkosar
- Kontakt:
Nije uredu da Veliki krle nije u prvih jedanaestGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2020, 13:37Hahahaha fulio si sastav @BordoSarajevo

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
се $ на $ "robertkosar je napisao/la: ↑16 feb 2020, 13:52Nije uredu da Veliki krle nije u prvih jedanaestGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2020, 13:37Hahahaha fulio si sastav @BordoSarajevo
Kovačević, Dupovac, Šerbečić, Hodžić, Salčin, Miličević, Sušić, Rahmanović, Tatar, Jukić, Ahmetović![]()
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
" 1-0 "
"
- $ & на ", " " со ? $ " ја " & $ &!

"
- $ & на ", " " со ? $ " ја " & $ &!

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, ErosViverosViv, misstianopenaldo, OsmanhodzicBuco i 62 gosta.