Znam ja sta su oni uradili,ali ovaj princip sto su sad uveli nije los..RajaBa1983 je napisao/la: ↑16 feb 2020, 11:48cuj kao kone ti nekada bogami nisi ok u glaviGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2020, 11:40Ne znam za vas,ali na nisam ni osjetio izostanak Adukora prosle sezone..Fino smo bili pokrili tu poziciju,a i sad smo Lazicevu kvalitetno zamjenili
Kad se sjetim onaj period oko 10-15 januara kad su pojedini pljuvali upravu jer nema pojacanja,a drugi vec doveli
Dovedemo 2 igraca idalje se zale
Dodje TSS odjednom muk nastao
@Vanja8 sve i da aktiviramo klauzu(vjerujem da ce probati) ne vjerujem da hoce Serbecic da ostane jer mislim da u Rosenborgu racunaju na njega
Po meni,trebali bi postupiti kao kone,igrat ces,ali manje jer nisi produzio ugovor,da si produzio imao bi vise minuta i to je to.
I to ne bi bilo lose,npr.Serbecic ima zute upada Lazic da ga zamjeni
osim prije 1 mjesce dan kaze ko nece da produzi ugovor na tribine kaze niko nije vazni od kluba evo prije par dan vratio ih u tim
mi nismo oni mi smo ozbiljan klub
ako je uprava rekla da ce biti kao svima ko ne produzi ugovor tako nek i bude pa makar on bio najbolji igrac
Ali gotovo je sad jer kao sto kazes uprava je rekla da svi koji ne produze idu na tribine i to je to